Inlägg

Inlägg som donjojo har skrivit i forumet
Av donjojo

Köpråd Android Smartphone <1500:-

Jag tänkte införskaffa mig en smartphone och har en ganska tajt budget. Ca 1 500 är jag villig att betala, eventuellt 2000:- om det verkligen krävs. Det viktiga för mig är att telefonen inte är operatörslåst, klarar alla vanliga icke-processorkrävande appar, har GPS, kan streama spotify och har tillräckligt bra skärm så man kan surfa på den. Den behöver ju inte vara tokful heller.

Kan man titta på youtube klipp så vore det bra, liksom att det vore bra om den har ICS. Men ICS kanske inte finns i den prisklassen och då får jag leva utan det.

Jag kommer inte spela några spel eller liknande och jag kan inte komma på någon app jag kommer använda som kräver mycket processorkraft. Lagringsutrymmet behöver inte vara så stort då jag kommer streama musiken via spotify och jag kommer inte använda den för att se på filmer på hårddisken.

Jag vet att det finns mycket kunskap på forumet och jag vore tacksam om någon har några tips på en telefon som har det jag letar efter.

/DonJojo

Av donjojo

Det skulle vara kul att se hur ett sådant här kort presterar i PCI 1.0 16x jämfört med PCI 2.0. Tror ni det är stor skillnad?

Av donjojo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av FRizKo84
Dom har skrivit på sitt forum att de försöker lösa problemet.. dock kan man tänka sig att dom "inte lyckas" förräns lagom efter jul..

Ord på det va!

Av donjojo

Lätt. Skriv bara +szx 1680 +szy 1050 sist i kommandoraden på genvägen till bf2142 (Högerklicka och egenskaper)

Av donjojo

Tyrian är ett av de mest populära spelen i samma genre.

http://www.abandonia.com/en/games/296/Tyrian+2000.html

Av donjojo

Star wars knights of the old republic. Du springer omkring med din grupp i rymdskepp, städer och på konstiga planeter. Glöm homeworld förresten, bra spel men inte alls som du beskriver. EVE online är väl inte heller så utan mer att man styr ett skepp och pangar på andra skepp. Tillsist så skulle det hjälpa om du beskrev vilken genre du letar efter, FPS, RPG, 3d-action etc?

Av donjojo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av albizona
Testa Forgotten hope till bf2 lätt det som gör att man fortfarande spelar klockren mod:D

Håller med. En mod som känns mer välarbetat än grundspelet.

Av donjojo

Civilization 4. Ett måste om du inte har testat det förut.
http://www.fz.se/artiklar/20051201/civilization-iv/

Köp Civilization complete så får du med 2 bra expansioner också.
http://www.spelbutiken.se/catalog/product/55222-civilization-...

Av donjojo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av edgren
Exakt samma utvecklare, nej, men Codemasters, som också gjorde OFp, arbetar med Operation Flashpoint 2 helt själva medans Bohemia Interactive arbetar med ArmA 2 helt själva.

Källa på att codemasters var med och utvecklade OFP efterfrågas. Jag trodde bara att de skötte utgivningen, vilket är som att säga att Astrid Lindgrens förlag var med och skrev hennes böcker.

Av donjojo

Var inte spore årets mest sålda spel? isåfall, snacka om att koka soppa på en spik, drm gör att folk laddar ner. bla bla bla.

Av donjojo

Säga vad man vill om spelet men bra optimerat var det ialla fall. Jag tycker ljussättningen är fenomenal och jag gillar att allting ser så olika ut beroende på vilken tid på dygnet det är.

För att från början ha hatat Far cry 2 så har jag i alla fall fått upp ögonen för det litegrann. Detta är ett spel att spela 30-60 minuter åt gången någon gång när du absolut inte vill engagera dig i något meningsfullt utan bara skjuta hej villt på allt. Storyn etc är som sagt ett skämt men om man bara ställer in sig på att här ska skjutas på allt som rör sig på bästa sätt så kan man spela nästan en timme i alla fall innan hjärnan gör sig påmind och frågar vafan man håller på med.

Av donjojo

Mycket:Forgotten Hope 2 med normandie patchen

Mellan: Starcraft 2, mirrors edge,

Lite: Operation flashpoint 2, ARMA 2

Av donjojo

Företagen beter sig som svin men tyvärr är det rätt vanligt att företag, även inom andra branscher, skickar ut fakturan efter att uppsägningstiden gått ut. Man får tyvärr läsa det finstilta tills en lagändring sker.

Av donjojo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ZaInT
Personangrepp i all ära, men det är fortarande släppt. Varken jag eller artikelförfattaren skrev något om vilken plattform, och som sagt finns det till PS3 som har stöd för PhysX, "pucko".

*HINT* Killen som sa att han såg fram emot att spela spelet har en dator i signaturen och du är på ett forum för datorer.

Av donjojo

Vem bryr sig egentligen. Summan av kardemmumman är ändå att Far Cry 2 såg hyfsat ut och sög hästpung i alla andra avseenden.

Av donjojo

Testade demot till bf2142. Jag tyckte det var kul men jag köpte aldrig spelet av någon anledning. BF2 är ju kul men samtidigt kan jag tröttna lite på den arkadiga känslan samt alla idioter som finns. Därför lirar jag BF2 modden Forgotten Hope 2 nu. Känns mycket mer realistisk och eftersom det bara finns en server som har en stor befolkning så känner de flesta varandra och folk är trevliga och snälla, t.ex. så snor ingen din tank om du går ur och reparerar den.

Av donjojo

Civilization 4 är sinnesjukt beroendeframkallande. Om du gillar online spel så kan jag tipsa om Forgotten Hope 2, en andra världskriget mod till Battflefield 2.

Av donjojo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ZaInT
"Mer säker", dvs. säkrare, vad skulle det vara för någon sida?
Kanske http://www.mirrorsedge.com där du ser "OUT NOW" i stora bokstäver?

Det är till konsollerna pucko, sluta dryga dig om du inte är säker.

Av donjojo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Frux
Glass är fortfarande gott, men inte hoppar man upp och ner av upphetsning längre som man gjorde när jag var liten, eller hur? Man blir äldre och svårare att imponera på helt enkelt. Samma grej med spel.

Tror inte det har med spelen att göra egentligen, utan hur man utvecklas som person. Tycker det är förvånansvärt få som har denna självinsikt, och att allt inte MÅSTE bero på att "det var bättre förr".

Man har sett så himla mycket spel redan, samtidigt som man blir latare. Man nöter inte jobbiga spel längre "bara för att". När man var yngre/liten kunde man ju göra det till ett livsmål att klara vissa spel, trots att de kanske inte var så superroliga egentligen.

Civilization-serien är en av de bästa som gjorts tycker jag. Men hade jag spelat det för första gången idag när jag är 27, så hade jag nog aldrig orkat sätta mig in i det.

Ord! Precis som du tror jag att det beror på att man förlorar förmågan att bli helt uppslukad av saker när man blir äldre. Kidsen idag kan ju sitta som klistrade vid datorn av spel som jag tröttnar på efter en kvart.

Så för att avsluta resonemanget;

Allt var inte bättre förut, du var bättre på att leva dig in saker

Sucks to be old eh? Man slipper i alla fall vara tvungen att gå ut på rasten och äta fiskbullar varannan vecka..

Av donjojo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av NatoGandalf
Dom lär ju hittat deleteknappen vid det här laget. Jag tror inte dom ger höga betyg för att dom är rädda för att folk ska skicka arga mail.

14 åringar betalar en stor del av deras löner genom ökad trafik till hemsidan. Det är en stor målgrupp som de inte vill stöta sig med.