Inlägg

Inlägg som donjojo har skrivit i forumet
Av donjojo

Eller menar du Material Acceptance Generates Intellectual Contemplation? Kultspel har jag för mig.

Av donjojo

Mina köpta spel de senaste åren är alla spel som man behöver en cd-nyckel för att köra online med. Undra varför...

Av donjojo

Gillar att ditt namn är en förvanskning av exploit...=)

Av donjojo

Känns som att det är lika bra att hålla kvar vid det om man skulle känna för att lira om nått år igen. Att köpa ett nytt oblivion idag kostar 200:- förresten.

Av donjojo

Vet inte om Sid meirs Pirates! har multiplayer men det är ju annars en klassiker som kom i modern tappning för några år sedan.

Av donjojo

Gillade oblivion, men jag tyckte det blev för repetitivt så jag orkade aldrig klara det. Är det långt kvar på mainquesten när man har fixat great welkynd stone?

Av donjojo

WIC är riktigt kul, har efter ett knappt år börjat tröttna på banorna.

Av donjojo

Hmm, jag ska inte säga att det sög men Bioshock tröttnade jag på innan jag hann klara det, vilket knappast står i proportion till vilka poäng det har fått. Jag gillar FPS spel förövrigt. Det kanske var lite för "läskigt" faktiskt... Blev emotionellt berörd av vissa inspelningar, t.ex. om den med paret som begick själmord för deras dotter blev en little sister. Giller mer att panga utan att känna.

Av donjojo

Oblivion: Bra action, snyggt, innehållsrikt, relativt buggfritt. Dålig handlingsfrihet i uppdragen, dålig dialog, dåliga röstskådespelare, Uppdragen var otroligt lika varandra, vilket även grafiken mellan olika dungeons var. Lätt att tröttna innan spelet är avklarat. Humorlöst.

Fallout 1&2: Bra valmöjligheter i uppdragen. Bra känsla av att en handlingar påverkade omvärlden. Bra balans mellan action och dialog, och pussel. Otroligt bra dialog. Humor. Något plottrig men otroligt varierad grafik. Sällan anledning att återbesöka områden då ett "avklarat" område inte hade mycket att erbjuda. En del buggar.

Fallout 3?: Bra grafik. Bra action. Dålig dialog? Dåliga röstskådespelare? Uppdrag som är enkelspåriga och liknar varandra för mycket? Ingen känsla för humor?

Skall bli kul att spela fallout3 men jag förväntar mig som många andra ett Oblivion i Fallouts värld. Detta kan nog bli ett kul spel men det får nog svårt att leva upp till kraven som de gamla rävarna som gillar Fallout vill ha.

Av donjojo

Jag måste säga att jag tycker cellstage var väldigt charmigt, men så varade det ju inte så länge heller. De borde göra ett spell med bara cell och varelsefasen fast mycket djupare och mer utveckling. Spelet är slut när man får en hjärna lixom...

Av donjojo

Är det inte så att de som har en crackad version inte får securom. Isåfall är det ingen cd, ingen securom VS CD och spyware +betalning. Undrar varför så många använder piratkopierade spel.

Av donjojo

På vanliga crysis hade jag samma problem när jag kom till isbanan. Jag tror att den banan äter minne helt enkelt. Du säger att du har en gx2 med 1 gb minne. Någon sa att det innebär att det i praktiken blir 512 mb eftersom att varje kärna använder en 512 mb modul. Isåfall är problemet för lite minne.

Av donjojo

Tror att det ligger en del i att man minns saker i ett nostalgiskt filter som förskönar en del. Tror också att man var lite mer öppen för andra genrer när man var liten. Nu blir det mest fps och rts och civilization.

Av donjojo

Tror att prestandaökningen när det är många enheter är i princip helt linjär och 100% bättre med 4 kärnor istället för 2 i supreme commander om jag minns rätt.

Av donjojo

Hmm, låter allvarligt. Genren borde förbjudas samt liknande spel som möjligör den här sortens planering. Det kan eventuellt behövas tvångsamputering av fingrar på potentiella onlineterrorister så att liknande situationer inte uppstår igen. Man måste förstås skilja på vanliga spelare och terrorister så därför föreslår jag att alla som använder planering borde straffas, så man inte förstör för mer casualplayers. Säkerhet före allt.

Av donjojo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av AndreaX
dpi anger upplösningen kameran i musen ser vid ett givet tillfälle. (dvs 2000 punkter på 1 kvadrattum) för att ställa in anpassningen i operativet spelar det ingen roll om den har 300 eller 3000 dpi, den relativa anpassningen är bara för varierande känslighet (i olika råttor) och preferens.

Du har säkert rätt, men varför åker muspekaren snabbare om man ökar DPI?

Av donjojo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Orr3
Hur lägger man till någon i sin flock?

Alltså hur fixar man en team mate som kan hjälpa till att slåss?

Du får använda social verktyget precis som när du skall charma andra djur att bli allierade fast du gör det på en av din egen eller allierad ras.

Av donjojo

Kan någon förklara för mig varför man har denna typen av skydd? De som laddar ner spelet har ju ändå en crackad version och det brukar ju inte fungera att spela utan cd. Är det för att folk inte skall kopiera varandras cd och sedan installera på flera datorer?

Av donjojo

Anonyma män som kartlägger... Är det FRA?

Av donjojo

Problem med trä? inte min mx518 iallafall... har typ inte hänt något på musmarknaden sedan den kom ut tycker jag. Fast om man köper den här nya musen kan man dra musen på klipphällen när man laptoppar. Den glider nog bra. Fast musen kanske inte ens behöver nudda underlaget! Man kan hålla den övanför och slippa det jobbiga med friktion mot en yta! Wow det kommer regera när jag kör mina 3 timmars pass med forgotten hope 2.