Inlägg

Inlägg som donjojo har skrivit i forumet
Av donjojo

Så om jag publicerar min bok via chrome (om det nu går) så kan google ta den, ge ut den och tjäna pengarna istället för mig?

Av donjojo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Infinity_90
Har en MX518 och måste säga att möjligheten att ändra sens(DPI) på musen är guld i photoshop när man ska göra detaljer osv.

edit: har haft MX518 så länge jag kan minnas o enligt mig finns det idag ingen bättre mus, har testat dom flesta andra mössen. Har inte fått händerna på en Ikari eller vad dom heter dock :/

Har också en mx518 och den är tio gånger bättre än det där laserskräpet razer copperhead jag hade förut. Att ställa in sensen i spel tycker jag är övervärderat dock men säkert bra i photoshop.

Av donjojo

Company of heroes är populärt. Andra världkriget spel med en mer seriös framtoning än de flesta rts spel.

Av donjojo

Jag skulle gärna vilja veta varför det inte räcker med bara glasögon och drivrutiner. Så fick i alla fall jag det förklarat för mig att det skulle fungera. Det känns som ett försök att bundla glasögonen med en dyr skärm.

Av donjojo

Wic. För att huruvida du vinner online eller inte beror på hur bra du är på att samarbeta.

Av donjojo

Glossy ftw!

Edit: Är det inte lite så att de som har glossy röstar på glossy och viceversa? De flesta röstar nog på den beläggning deras senaste skärm har eftersom att den förmodligen också är bättre än deras gamla om den hade en annan beläggning.

Av donjojo

Kan inte någon mindre lat människa än mig starta en ny sådan här lista?

Av donjojo

Wic- För att jag gillar det spelet mer än unreal tournament. 2 helt olika genrer dock.

Av donjojo

Titeln kanske borde vara spel som till en början hyllades men snabbt föll i glömska istället.

Av donjojo

Stackars alla som inte har tid att sätta sig in som vi har och blir lurade att köpa nytt. Äckliga människor, på nvidia. Fan att man inte kan piratkopiera grafikkort får du hade jag fan gjort det.

Av donjojo

Skulle inte vilja ligga kopplad till en respirator där kontrollerna sköts av knappar som hålls fast vid en skärm med hjälp av magnetism!! Oj, där råkade sköterskan nudda knappen med rumpan så respiratorn stängdes av och knappen föll under sängen. Illa.

Av donjojo

Otroligt intressant läsning för en person som går i lasik tankar. Hur ser du i mörker idag, fungerar det fortfarande bra att köra bil osv?

Av donjojo

Det skulle inte kunna vara något helt annat som nätverkskortet då? Det är ju uppmätt att det är stor skillnad i wow beroende på om man har ett dåligt integrerat eller ett bra pci kort. Killer NIC gjorde mycket reklam på att deras nätverksort leverade höga fps (onödigt dyrt kort förövrigt, finns billigare lika bra.)

Har svårt att tro att 32fps med 8800gt beror på att grafikkortet överlastas.

Av donjojo

Jag lirade det också för något år sedan innan jag lirade oblivion. Bra spel, men man tröttnade efter ett tag när man kommit upp till lvl 20 ungefär. Historien kändes seg efter ett tag och jag blev fullständigt tokig på att man var tvungen att knata överralt. I slutet var det typ, gå och prata 1 minut med en gubbe i en stad. knata sedan tio minuter över berg där det finns typ 3 olika typer av fiender som alltid attackerar dig. Prata med en karaktär i en by. knata 10 min. Repetera. Repetera. repetera...... Visst finns det genvägar som teleportering men de leder ofta inte dit man vill. Oblivions insta travel var det bästa som hänt elderscrolls serien, viktigare än grafiken för njutningen faktiskt. Jag började fuska med speeden i för att göra resandet snabbare men jag glömde bort att jag alltid tröttnar på spel när jag börjar mixtra med statsen.

Av donjojo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av KjM
som jag har skrivit i en tidigare nyhet här på sweclockers ( där jag fick väldigt mycket kritik) så säger jag fortfarande att:

Det känns som att Nvidia satsar mer på kvantitet än på kvalitet.

Kvalitet har inget med hur cutting edge en sak är. En gammal dator från 1980 kan också vara kvalitet. Du menar att nvidia satsar på gammalt och beprövat istället för att utveckla nytt.

Av donjojo

Edit

Av donjojo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av adamq10
Good shit, man betalar efter artistens popularitet? Logiskt borde man väl betala efter hur mycket man lyssnar på en viss artist, varför ska någon som är stor kosta ännu mer?

Nej, jag har betalat nog för mina mp3:or på kassettskatten på alla CD-/DVD-skivor jag köpt, trots att jag aldrig bränner ut varken musik eller filmer.

Jag fattar det som att programmet registrerar vilka låtar du laddar ned och skickar in det till en server. Där sammanställs datan från alla datorer och de artister som laddas ned oftast kommer att få mest pengar. Det är väl så rättvist det bara kan bli?

Av donjojo

ok, men om någon promille tror att det finns ett gt x2 kort så inser dom ju att så inte är fallet när de läser i texten så jag fattar inte problemet.

Av donjojo

Hahaha, ja det var ju stor skillnad mot nuvarande system Huxflux...=)

Vad som istället borde göras kanske är att ha kvar namnen men införa ett tillägg för prestandaranking. Ett system där ett kort prestandarankas på en skala på 1-5 följt och år och kvartal då kortet först släpptes. Tex Geforce 9800gx2 skulle prestandarankas som Geoforce 5 Q2, 2008. Då blir det kanske lättare för de som inte är så insatta att köpa ett kort. Skulle även vara bra för andrahandsmarknaden för att se när ett kort var nytt och hett.

Av donjojo

Hur står sig hastigheterna jämfört med dagens hårddiskar med plattor?