Inlägg

Inlägg som e1m1 har skrivit i forumet
Av e1m1

Svårt att förklara när man inte vet vilken nivå du är på. Förstår du resten av koden, med metoder, anrop, variabler och tilldelningar etc.? Vet du vad objekt är, och hur arv och constructorer fungerar?

Av e1m1

Europa Universalis 4 och Walking Dead

Av e1m1
Skrivet av pjäxa:

Japp detta är blindtest som de borde vara, som skrevs innan alla blindtest är inte likvärdiga, men 99% är kass utformade, därför min tveksamhet att dra slutsatser från dem.
"Tron"ligger i att de inte ifrågasätts utan används som "bevis" just för att de är blindtest" = jättevetenskapligt, precis som riktig forskning".
Att blint inte ifrågasätta något är likvärdigt med religion.

Vore det inte bara lättare att säga att problemet med testet i fråga är dess statistiska säkerhet, snarare än att om och om igen försöka få det till att vara det faktum att det var ett blindtest och försöka argumentera att detta är något negativt?

Av e1m1
Skrivet av Bascule666:

Låter som du kommer väldigt nära om man ser till kommentarerna i tråden. Ser till och med argument mot blindtest som metodik och påståenden om att det skulle vara en tro och inte ett så nära objektivt sätt som möjligt att försöka påvisa skillnader i ljudkvalitet.

Då kan jag gladeligen bidra med mig själv som tredje typ: en som aldrig gjort ett blindtest men som förstår fördelarna med det och även tycker att anledningen till att man använder det borde vara uppenbart för alla.

Av e1m1

Vet inte varför du anser att en potentiellt renare ström till ljudkortet i lurarna skulle spela någon roll när du i grunden vill använda det inbyggda ljudkortet i moderbrädan. Kan också tycka att även om det är tveksamt att en sådan feature skulle göra någon skillnad, är det rätt overkill för en dac i ett headset för 400. Är en sådan sak man kanske kan oroa sig om man har en dedikerad dac för flera tusen

Av e1m1

SC och AC och Batman > SC eller AC eller Batman > AC

Du fick ju inte ens välja, så oberoende om de vill ha det till att 'och' betyder 'eller' fyller de inte upp sitt erbjudande.

Av e1m1

Tre i Österrike har surf med fri data. För något år sedan fungerade detta abonnemang i alla ländre där Tre finns, utan vidare begränsningar. Tyvärr ändrade de på de på det i somras (megabytekostnad från första byten), ungefär samtidigt som jag tänkte börja använda det på allvar här i Sverige :S

Antar att de såg över sina abonnemang i andra längder då också.

Av e1m1

Är supernöjd med mina CALs. Lätta, bekväma och väldetaljerad och balanserad ljudbild.

Av e1m1
Skrivet av TheGutt:

Du har rätt men luftströmmen i chassit påverkas inte alls mycket av att varmluft stiger uppåt. När man t.ex. kokar vatten är det ju inte direkt så att det blir som en vind av vatten ånga uppåt. Mer en ström.

Lite nekro, men upptäckte just citatannouncementtjohejsanen här.

Det jag skrev hade inget med varmlufts lättare volymvikt att göra, och det jag skrev är helt oberoende av hur kortet sitter (liggandes, stående, liggande upp och ned etc.). Om kortet ligger och ses ovanifrån som på bilden, trycker fläkten luft ned och motsols, men hålen där den ska tryckas ut på sidorna går istället medsols.

Av e1m1
Skrivet av Jockecc:

Och den andra frågan är hur mycket processorn orkar med, läste nånstans att en processor får jobba mycket med ett kraftigt grafikkort? Trodde att grafikkortet klarade detta själv?

Det är inte så konstigt egentligen, för varje bild som ska genereras måste cpu'n göra lite jobb, även om den faktiska rendreringen hanteras av gpu'n. Om gpu a är dubblet så snabb som gpu b, och således genererar dubbelt så många bilder i sekunden, dubbleras även arbetet cpu'n måste göra för dessa. Detta kan leda till att cpu'n inte hinner med och således kan inte heller grafikkortet arbeta för fullt.

Av e1m1

Så om man tycker att det är för tidigt att börja arbeta för nästa steg vid en tidpunkt men inte vid en annan är man patetisk?

Av e1m1

Är väl rätt bra att standard är ett jack of all trades, och att byte till något som är bättre i vissa avseenden är sämre i andra.

Av e1m1
Skrivet av BrutalSwede:

Ska de få de modsen att fungera lär hela lanet gå åt (Because ArmA...)

Man ska inte komma igång med första spelet innan 10-11tiden under fredagskvällen under ett helglan

Av e1m1

Pendlade lite fram och tillbaka för 15+ år sedan, men slutade med att jag kör upp-upp i allt som inte är flyg.

Av e1m1

+1 på flera som redan nämnts:

Trine, magicka, path of exile, wc3, orcs must die, dungeon defender

Av e1m1

+1

Man behöver inte 600-1000W för en "vanlig" dator (eller 32 gig ram för den delen).

Av e1m1

Humpf, inget test med mantle vs dx11? Känns lite som det man väntat från bf4 benchmarks. Blir till att vänta lite till.

Av e1m1

Ingen som reagerar på att luftkanalerna verkar vara åt fel håll? Om den suger från topp, borde de gå motsols för luften som pressas utåt kommer ju röra sig ditåt, och om den suger uppåt motverkar ju radialtrycket insuget, plus att de fortfarande borde vara motsols för att inte den axiella rörelsen också ska motverka...

Av e1m1

Så vad gör man åt detta? Kom inte på något bättre än att skriva till deras kundtjänst, censurerat här under.

Hej!

Jag såg på en bild på er hemsida datorer på RIKAB. Antagligen har ni också internet eftersom ni har en hemsida. Därför skulle jag vilja att ni snarast betalar mig för ett klipp på youtube.com där jag medverkar. Detta är inget ni kan välja bort, inte ens om tredje part garanterar mig att de blockerat sidan för er. Enligt min definition är alla enheter som kan strömma sidan giltiga mottagare som är avsedda för att se just detta klipp, trots att kanske ingen på ert kontor ens sätt klipper, eller om ens enheterna faktiskt kan strömma klippet i fråga. Eftersom jag är en pengahungrig igel väljer jag inte heller att helt enkelt göra som alla andra lite smartare videostreamingtjänster på internet och helt enkelt endast ge de som betalat mig tillgång till klippet.

Priset ligger på 1 (en) miljon svenska kronor per år. Vänligen betala snarast.

Alternativt kan jag gå med på att ni inte behöver betala avgiften, om jag inte behöver betala er avgift för en tjänst jag aldrig använder men som ändå ska tvingas på mig för att jag har en dator med internetuppkoppling i vad som varit (och kanske fortfarande är?) världens datortätaste och mest uppkopplade land. Jag vill gärna ha internet, men jag vill inte köpa era dåliga tjänster.

Och en dator är inte "avsedd" för att se på tv med. Fast det har ni ju iof. redan visat att ni inte bryr er om när det finns både enklare och för er billigare sätt att sälja till de som faktiskt vill ha det.

Av e1m1

http://i.imgur.com/OEL7G.jpg

Har haft en ett mer "cleant" skrivbord i perioder, och också lekt med fancy schmancy widgets. Har kommit fram till att det inte inte är lönt att fixa ett utseende som man skulle kunna hänga upp som en tavla, då man ändå i regel ändå bara ser skivbordet under någon sekund någon eller några få gånger om dagen.

IMHO, gör sig skrivbordet bäst som temporär lagringsplats, väldigt mycket mer praktiskt än massa övervakningsgadgets etc. Låter antalet saker där växa tills det täcker 1/2 till 3/4, då städar jag bort det mesta (saker tas bort eller flyttas till en mer permanent lagring i "mina dokument") och cyklen startas om. Har inga (EDIT: okej, nästan inga ) program där, utan alla program jag använder finns lättillgängliga i aktivitetsfältet.

Aktivitetsfältet står också för den "customisering" som jag faktiskt använder, nämeligen att ha det på sidan