Inlägg

Inlägg som e1m1 har skrivit i forumet
Av e1m1

Kolla ljudinställningarna för spelet/media spelaren. Kan man välja utgång i någon/både är det lätt fixat. Funkar nog annars med, men kan vara lite pilleri eller kräva tredjepartsmjukvara.

Av e1m1
Skrivet av Repair:

men jag har inte alla delar. Ville bara testa och sen om allt fungerar först

Testa vad? Om en icke komplett dator utan adekvat kylning funkar lika bra som en komplett med kylning? Hur kan allt fungera om du inte ens har kopplat in allt?

Av e1m1
Skrivet av Nowa:

Jag har tagit bort aero själv eftersom andra skärmen blir svart 9/10 ggr i battlefield 4.
Vet att jag har 7.4 i rating men när jag tittade står det 6.9. Jag får damp.

Jag har damp, välkommen i klubben...

Andra skärmen? Program som är igång men inte syns? Det är inte helt enkelt som så att windows tror där är en annan skärm som programmen går igång på?

Av e1m1

Jag skulle nog testa att köra både paren separat, välja vilka som låter bäst, och köra på endast dessa.

Av e1m1

Finns inga ingångar är det nog ett dött race att försöka använda den separat.

Av e1m1

+1 för Per Holm, hade honom i kursen i databasteknik, och jag har skrivit plsql på jobb hela dagen idag

Av e1m1

Varför skulle ett företag vara tvungna att ersätta dig med en väldigt mycket dyrare produkt? Om det är fel på den och de inte har likvärd produkt (från bådas perspektiv) så är det väl uppenbart att det inte finns mycket att göra än att lämna pengarna tillbaka. Om du sedan tycker att det är strunt samma att bli belastad dem med merkostnaden kan du ju själv lägga mellanskillnaden och köpa den dyrare nya varianten...

Av e1m1

Att säga att 0,00058 sekunders kortare frametimes universalt är 10 % bättre är ju bara fel.

Ditt antagande, som om jag förstår dig rätt är att ens tröskel för uppfattande av skillnaden mellan två fpser kan bottna i det absoluta värdet av skillnaden mellan deras frame times, kan mycket väl stämma.

Av e1m1

Har han tappat sitt kort så får han väl gå till banken och skaffa ett nytt, så kan han passa på att ta ut vad han behöver, för man borde väl rimligen kunna ta ut pengar inne på banken med endast leg, eller? Om du är en "nobody", varför valde han just dig för detta? Jag skulle inte gått med på det, och det är knappast ditt ansvar ifall han skulle övertyga någon annan, inte mycket du kan göra åt det.

Av e1m1
Skrivet av solomon:

Och för trådens syfte; Ni har väl för fan ingen rätt att kritisera hur TS uppfostrar sina barn. Jag skulle utan tvekan gjort något liknande för mina barns egna säkerhet. Det finns för mycket skit som ett barn verkligen inte ska se.

Nej, man har ingen rätt att kritisera saker i Sverige, då kommer Säpo och släpper hundarna lösa...

Eller vänta, jo vänta, det har vi visst, yttrandefrihet?

IMHO, white/blacklisting är mycket bättre än spionage. Då är man öppen om att man vill ha en viss kontroll samt vad som är ok. Spionage är kränkande, och har i sig ingen annan effekt än att föräldern får reda på om barnet använt internet olämpligt. Vad händer sen? Lägger föräldern korten på bordet och medger att denne spionerat?

Av e1m1

Riktigt bra lösning!

Av e1m1

Väldigt intressant idé. SATA kablar är väl kanske snyggare dock, och mer lika riktiga plattkablar.

Undrar om det finns tillräckligt långa sådana kablar för att det ska vara gångbart dock.

Av e1m1

Ny nivå av "har du kopplat in strömsladden?": har du provat att starta den?

Av e1m1

Filen innehåller troligtvis inte doubles, utan rader med decimaltal (läs på och förstå skillnaden). Du behöver läsa in decimaltalen och sedan parsa det som doubles. Du vill nog också ha en while loop över inläsningarna.
Double.parseDouble()

Av e1m1

+1 för Foobar2k

Av e1m1

Nice att se att det finns folk här som lirar ps2

För er som söker en disciplinerad men inte elitistisk outfit kan jag varmt rekommendera min egna: Pandora Project på Ceres som VS. Inte helsvensk outfit, men tror å andra sidan inte det finns några helsvenska outfits som ens i närheten av vår storlek (192+). Vi har bra ledare och i regel en platoon eller åtminstone en squad uppe under vanliga speltider.

Om ni inte provat att spela i organiserade outfits har ni inte spelat ps2. Vi har dessvärre inte allt för ofta squads öppna för allmänheten, men sen behöver ni inte vara br 80 för att gå med. Erfarenhet motsvarande några dagars eller eventuellet några vecka eller så, samt viljan att följa order räcker gott.

http://pandora-project.net/

Av e1m1

Chassin har flera uppgifter. Först och främst är det väl som något att skruva fast allt annat på, i andra hand kommer saker som ljuddämpning, skydd från fysiska stötar, dammskydd etc. Chassin består också bara delvis av plast, somliga chassin har knappt något alls.

På den nivån du verkar vara kunskapsmässigt skulle jag nog börja med att läsa på om datorer på wikipedia eller dylikt innan jag började spåna efter vilka val jag skulle göra. Om du tänker dig något i stil med mac mini kan du ju kolla upp Rasberry Pi också, väldigt liten sak. Finns också datorer som ryms i en usb-sticka.

Av e1m1

Som apan sade är det RAM-minnesbrist. Pagefil löser det, men gör också windows segt när den används. Mer RAM är bästa lösningen

Av e1m1
Skrivet av GHFear:

Men då kör jag 1000W då ^^ Får panik av just 860W.... Antingen ska det va 800. 850 eller 900 ^^ Men inte fan 860... D: Det är som att ha volymen på 49. Hatar såna konstiga tal xD

780 går bra, men inte 860? Kanske borde skaffa ett grafikkort med vettigare namn, kanske TNT2

Av e1m1

Klarar ditt nätagg av dubbla 770? Vad har du för skärm (1080@60Hz?)