Inlägg

Inlägg som e1m1 har skrivit i forumet
Av e1m1
Skrivet av kevve1:

Jag testade för en stund sedan och det funkade. :/ Är det "nord_snoopy_1.1" du har?

Förstod inte riktigt men har du lagt banan här: C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\content\tracks?

Jag tror de ändrade mappstrukturen i RC, tracks/cars ligger numera direkt i assettocorsa. Är dock på jobb så kan inte verifiera.

Av e1m1

Du kommer få förluster från omkomprimeringen. Inte troligt att det spelar roll dock om du sparar om dem med hög kvalitet. I bästa fall är de redan sparade med högkvalitet, och du tar då bara en minimal kvalitetsförlust, har du otur är de väldigt komprimerade sedan innan och då får du både kvalitetsförlust från denna komprimering utan att kunna ta del av de mindre filstorlekarna, alternativt en andra kvalitetsförlust om du använder hög kompression.

Av e1m1

11, rätt enkelt på de flesta, men en eller två kändes som 60/40 chansning

Rätt coolt att man ser skillnad trots att det är så små rutor bara.

Av e1m1

Får tänka på att högre grafikinställningar faktiskt kan flytta över somliga beräkningar till gpu'n som annars tas hand om cpu'n. Så är fallet med PlanetSide2, som redan tenderar att vara tung för processorn pga. dålig multitrådning. Kontentan är att med ett bra grafikkort får man inte bara samma fps med höga och låga grafikinställningar, utan det kan till och med bli så bakvänt att lägre instälningar ger sämre fps.

Av e1m1

Förmodligen inte lika viktigt som somliga tror. Din hjärna har ca. 80ms lagg...

"Our consciousness lags 80 milliseconds behind actual events. “When you think an event occurs it has already happened,” Eagleman said."
http://blogs.scientificamerican.com/observations/2011/09/15/t...

Sen är det klart, om du pangar en bössa som skjuter 600 skott i minuten, hinner du få iväg ett extra potentiellt avgörande skott var gång du skär av 100ms responstid, vilket innebär att varje 1ms isf. ger dig ett extra skott innan du dör i genomsnitt var hundrade liv.

Av e1m1

I vilket fall är det väl väldigt onödigt att byta något idag, motiverat med att man kanske behöver det imorgon... Är prestandan tillräcklig nu, så kör på med det. Senare när det inte räcker kommer du få mer för pengarna när du väl byter jämfört med vad du skulle få nu, och därmed gör du nästa processor mer framtidssäker

Av e1m1

Inte mellan att jag torkat mig och tvättat händerna. Tror knappast jag har omg-massor av bakterier på sidan av toalocket eller i byxlinningen.

Av e1m1

Aldrig/bara med ny dator
TNT/TNT2 -> 9700pro -> (släpbar bärbar) -> gtx275 -> (annan bärbar, radeon 6370 eller något sådant) -> 290

Av e1m1
Av e1m1

Har PW(1) med reklam, och som glemmy säger är det mer eller mindre bara en bild som visas när du inte använder den (och byts emellanåt). Belysningen är avstängt och jag tycker inte det är alls störande.

Av e1m1

Värt att testa? Varför? Det är ju ganska precis 450kr dyrare än samtliga andra 780!

(dvs, 450kr för det kortet, och sedan lika mycket för ett riktigt 780 kort)

Av e1m1

Jag tror inte jag lyckats skrämma upp min burk (4670k + 290 tri-x) över 420W oklockat. Når ungefär 100W högre med nuvarande överklock dock. I vilket fall borde du kunna lira utan problem.

Av e1m1

Du behöver också designa ett filter och skaffa de elektriska komponenterna för detta, sedan skräddarsy lådmått m.m. etc.

Det komma låta skit om du inte vet vad du gör, så jag säger som andra har gjort, kör på ett färdigt diy kit.

Av e1m1

Kan vara som så att hårddisken jobbar eftersom ramminnet inte räcket till. Hade samma problem på både jobb och hemdatorn som både hade 4gb minne.

Av e1m1

Känns lite lustigt att du sitter på 2st 290x och köper 2st 780 bara för g-sync. Har du pengar nog för detta, varför inte bara gå på 2st 780ti istället?

Av e1m1

Jag kör likt andra här G27 + wheelstand pro somt normalt står bredvid skrivbordet, och som jag skjuter in under skrivbordet när jag ska lira. Får flytta fram skärmen också för att det ska kännas bra, så det är fortfarande lite meck. Dock mycket lättare än att montera alla delar var för sig varje gång man vill lira, och jag är väl rätt nöjd med kombinationen. Uppgraderingsdjävulen viskar dock i mitt öra att jag borde skaffa mer seriösa saker

Enligt vad jag förstått är DFGT snarlik i kvalitet, och med tanke på det lägre priset ett bra ingångsset.

Av e1m1
Skrivet av Tigerhamster:

Ytterligare en sak som för fysiska utgåvor av ett spel mysigare än deras digitala diton.

Skickades från m.sweclockers.com

Tills du skall flytta...

Av e1m1

Jag har en 16:10 och kör alla spel i 1920x1200, funkar hur bra som helst.

Av e1m1

Har du tagit bort alla andra mappar skulle jag säga att du lika bra kan installera om windows, borde liksom inte finnas något att rädda.

Av e1m1

I regel kan du i specifikationerna hitta pixelstorleken. T.ex. listas det i prisjakt. Samma pixelstorlek = samma yta för 100x100pixlar på två skärmar.

Counteredit:
Hur vida du kan visa ett helt dokument eller ej, vid en viss zoom, beror endast på antalet pixlar, och inte storleken på skärmen. Dvs, köper du en 27tums 1080p skärm får du samma problem som med 24tums 1080p. 24tummare som är 16:10 har dock i regel 1200 pixlar på höjden (mot 1080), och om detta räcker kommer givetvis också 1440 pixlar räcka (vanliga antalet för 27tums 16:9).

Som en not föredrar jag också 16:10.