Inlägg

Inlägg som e1m1 har skrivit i forumet
Av e1m1

Skulle tro att det beror på att kameran inte är på samma ställe på bilderna. Som Söderbäck skriver måste du snurra runt kameran, snarare än att låta den snurra runt dig. Detta blir som mest påtagligt när det du fotograferar är nära, som i ditt fall.

Av e1m1

Jag kör
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=214635 + http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=127878
Billiga, bekväma kåpor med i mitt tycke bra ljudkvalitet. Micen fastsatt i sladden precis där den delar sig, ingen har klagat på ljudet från den.

Av e1m1

Om du har tillgång till ett par vanliga hörlurar kan du jämföra 3.5mm kontakterna på dem. Du se då att det finns en extra yta på headsetkontakten, som är till för micken.

Av e1m1
Skrivet av I_KILL_HORSES:

Sist jag kollade låg Tjernobyl i Ukraina, inte Ryssland....

https://www.google.se/maps/place/Tjernobyl/@53.1664759,36.682...

Tänkte inte just på Tjernobyl

http://www.youtube.com/watch?v=I9lquok4Pdk

Är ju visserligen också bara ett fåtal platser, och i regel inte i de djupa skogarna, men men...

Sorry for ot.

Av e1m1

Känns lite som man är i en scen med de dära svävande motorcyklarna i Star Wars när man bränner mellan träden på Hossin i sin scythe )

Av e1m1
Skrivet av I_KILL_HORSES:

Jag tycker det är riktigt tråkigt att helljuset fungerar som det gör, det är ju lättare att se om man slår av det. Jag vill se mörker på natten, som i Dayz. Jag tycker att man ska vara tvungen att använda helljuset för att ens kunna se något. Har ni varit i skogen mitt i natten? Här i Sverige är det nästan omöjligt att se något, jag är tveksam till att det är annorlunda i Ryssland.

I Rysslands skogar blir det aldrig riktigt mörkt, allting glöder nämeligen svagt grönt av radioaktivitet!

Av e1m1

Tips är att skaffa programmet networx för att hålla koll på användningen.

Av e1m1
Skrivet av murklor:

Siberia v2? Blergh. Gör dig själv en tjänst och skaffa ett headset som varar i en evighet, typ Sennheiser eller nåt. Visst är dom lite dyrare (1300kr för PC360 tror jag) men väl värt det.

Evighet? En klankompis köpte någon 200(ish) euro sennheiser för ett par månader sedan och micken på de är redan sönder. Personligen köpte jag en Zalman mic 1 för under hundringen att ha till mina hörlurar ungefär samtidigt, som fungerar hur bra som helst och nog kommer överleva många gånger vad Sennheiserheadsetet gjorde...

Av e1m1

Finns en funktion i Gimp (photoshopliknande gratisprogram) som heter threshold(tröskelvärde) som gör sådär, och finns motsvarande i photoshop också vill jag minnas. Vad stilen heter vettetusan dock

Av e1m1
Skrivet av Godisapa:

https://ninite.com/ verkar riktigt enkelt! Är det bara att trycka i de man vill ha så laddas det ner? o.o

Japp, hemsidan bygger en bundlad installatör som installerar allt åt en. Har använt det på alla datorer jag köpt/använt på jobbet de senaste två åren och det funkar suveränt!

Av e1m1

https://ninite.com/ <-- välj och vraka själv

Av e1m1
Skrivet av Assaultcompany:

I början när jag började märka att det överhättade så kände jag att det kom värme ända ut till bena

Skulle bara anmärka på att om du känner varmluft kommande ut ur datorn har med effekten på komponenterna att göra snarare än temperaturen de jobbar vid, och behöver därför inte ha något med eventuell överhettning att göra.

Av e1m1
Skrivet av IshethZenunim:

Jag använder mobilt kontantbredband från Tre, det är enda alternativet. 100GB för 399 kr är med god marginal det bästa i Sverige.

Kör på samma, men betalar bara hälften (en deal för några månader sedan). Alternativen var comhem (dyrast men troligen bäst) eller adsl (dyrare och sämre).

Av e1m1

Hade sagt upp det med en gång... om det inte vore för att det ENDA jag egentligen är intresserade av att se går just nu (vm)

Av e1m1

Både tidigare nämda Orcs must die och Dungeon defenders är riktigt skoj!

Av e1m1

Om du bara ska surfa etc på andraskärmen kanske du borde fundera om det inte vore bättre att behålla den gamla för detta och lägga mer på din nya huvudskärm.

Av e1m1

PlanetSide2

Av e1m1

Enkelt att felsöka en sådan sak med lite extra print statements:

Console.WriteLine ( a ); if (a < 0) Console.WriteLine ("a<0"); if (a == 0) Console.WriteLine ("a=0"); if (a > 0) Console.WriteLine ("a>0");

Förutsätter att "a" inte är t.ex. en sträng där det står "-1"

Av e1m1

Matt, tveklöst. Varför? För att jag vill se vad som händer på skärmen, inte reflektioner. Sitter aldrig heller i ett becksvart rum, alltid belysning bakom skärmen och ofta också andra lampor när det mörkat ute. Väldigt obekvämt för ögonen om man inte har det...

Av e1m1
Skrivet av Tumnus:

Ditt hårdvara spelar mindre roll utan det är om skärmens uppdateringsfrekvens klarar av 144Hz som är frågan. Om svaret är ja så finns det inget som hindrar dig från att använda dig av den uppdateringsfrekvensen. Däremot för att märka någon större skillnad så borde du ha över 144 i FPS.

*över 60 FPS