Inlägg

Inlägg som e1m1 har skrivit i forumet
Av e1m1

500W om du inte ska överklocka, 600W om du ska. Gärna lite till för att vara på säkra sidan. Min låda drog drygt 400W innan överklock, och peakar 530W med överklock.

750W som vissa förslog känns som en grymt ooptimal effekt för AMD-kort imho, för mycket för ett ensamt, för lite för två.

Av e1m1

Jag brukar bara följa manualerna för sakerna jag köpt, främst moderkortsmanualen. Har man tillräcklig kunskap om datordelar för att kunna plocka ihop delarna borde man kunna skruva ihop dem.

Av e1m1

Det stämmer bra det. Bara att tuta och köra. Förapplicerad pasta brukar inte vara den bästa, men klart värt att prova. Du kan alltid byta till något annat i framtiden om du inte är nöjd.

Av e1m1
Skrivet av dumbo:

Nja, det föreligger risk att de, om än oavsiktligt, kommer att råka stänga av flygplansläge, så det är väl kanske inte riktigt 100 kanske. Annars har jag åxå tänkt på det.

Alternativet är ju att telefonen ligger i en låda med ett, så småningom, urladdat batteri. Så det kommer inte att bli några nödsamtal ringda ändå.
Att ha en surfplatta utan telefondel är ju ungefär lika genomtänkt?
Sådana säljs ju till höger och vänster...
Visst, tänker man ett scenario där min familj förolyckats och någon som inte har en egen telefon kommer fram och tar första bästa av våra "telefoner" för att kunna larma och det sedan inte funkar för att nödsamtal är blockat så tar det ju några extra minuter innan hen tar nästa telefon, men hur stor är sannolikheten att dessa tre kriterier sammanfaller?

Sant. Tänkte dock mer att de faktiskt skulle bära med sig telefonerna och så när de är ute, men antar att det endast är för hemmabruk, och visst, då spelar det väl knappast någon roll

Av e1m1

Att blockera möjligheten att ringa nödsamtal känns inte särskilt genomtänkt...

Av e1m1

Jag kör min G27 med förlängningskabel och usbhub efter det. Funkar bra, min kabel är nog 2m dock.

Av e1m1

Ni kan inte bara köra "sudo chmod 777 *" i mappen?

Av e1m1

Jag har också endast positiva erfarenheter av NoN's kundservice. Lämnade t.ex. tillbaka en mobilhögtalare utan problem bara genom att säga att den lät sämre än mobilens inbyggda högtalare.

TS, du verkar ha en felaktig bild av vad ett forum är. Du äger inte en tråd du skapat och kan inte diktera regler av vad folk får skriva om. Ledsen att du har dåliga erfarenheter, men det betyder inte alla har det, eller att du har rätt att tysta alla som inte haft det.

Av e1m1
Skrivet av anon173292:

Verkar som vi behöver lite bättre konsumentskydd på denna front, i andra länder hade det ju landat under falsk marknadsföring när man skriver gamingdator till en burk som knappt klarar windows.

Windows? Vem behöver sådana nymodigheter?! Klarar datorn Doom (och då menar jag orginalet och inte fancy pancy Doom 95-versionen) så kan man väl vara nöjd?

Av e1m1

Läs på om pagefilen och kolla upp om den ligger på SSD/mekanisk disk. Låter väldigt troligt att det är den som kickar in

Av e1m1

Du måste inte ha en databas för att spara undan och hämta data, utan kan komma undan med att hantera filer på egen hand. Men det är väldigt händigt att använda SQL, speciellt om du i framtiden vill lägga till funktioner

Av e1m1

Jag tänkte mer eller mindre precis samma som reflect skrev. Åtminstonde somliga deluträkningar borde mer eller mindre kunna ändras on the fly om föregående frames inte blir klara snabbt nog.

Av e1m1

Som mrgaffe sade lär det ju vara spänningsfall pga. gpu. Vad har du för PSU?

Av e1m1
Skrivet av Främling:

Blev klar med act 2 i kväll vid L30. Smet in i pvp-arenan... och dog direkt. Verkar vara meele som gäller där... jag dog innan jag han reagera.

Din karaktär är nog en "glass canon". Ta mer life nodes, du lär behöva det snart i singleplayer också i vilket fall

Av e1m1

Jag har 100GB som jag prickar rätt nära varje månad nu. Hade tidigare 40GB, och klarade mig på det, men det innebar att man var väldigt begränsad i hur mycket man kunde strömma/tanka/spela, mindre kul.

Av e1m1

Du sätter försökIgen i slutet av loopen till false, men ändrar aldrig till true om användaren vill köra igen.

Du kan använda operatorer som && flera gånger:
(f<=100) && (f>0) && (knappNr==0)

Där är nog ett rent matematiskt fel för åtminstone ena konverteringen.

Av e1m1
Skrivet av Sputte:

Går i förlust ca 65,000 med alla skatter vid 4%. 65k X 20 = 13 miljoner. Bådar inte gott för mig

1.3 miljoner

Du överlever

Av e1m1

Har du bash headern i filen?

Av e1m1

Det är inga problem för ditt nuvarande nätagg

Av e1m1

1 GB Desire S + 32 GB SD-kort.

SD-kortet är väl ungefär halvfyllt med mestadels Spotify offlinespellistor