Inlägg

Inlägg som alexson har skrivit i forumet
Av alexson

17" jobb/spel laptop för 15-20k

Hej!
Jag är på jakt efter en laptop för professionellt jobb i Photoshop/3D, men även spel.
Det jag egentligen är ute efter är en laptop som är som en stationär dator men enklare att ta med sig på flyg.
Den behöver inte alls vara ultra thin eller liten/lätt egentligen, eftersom jag inte kommer bära runt den mycket, förutom vid omlokalisering för jobb.
Skulle gärna ha nåt i klass med gtx970, 8gig DDR (hellre 16) eller bättre, och 17" skärm, helst med möjlighet för extern skärm till.
Min budget är ~15-20k.

Tacksam för alla tips och råd!
Alex

Av alexson
Av alexson

Starta Skyrims launcher, via steam eller orginal .exe så att den lilla rutan med Play / options / data files osv. kommer upp. klicka på data files och klicka bort Val's crafting mod. Då borde det funka igen.

Av alexson

Om du börjar tröttna på att questa kan du alltid bara framhäva din inre Ted Bundy som denna snubbe gjort. Varning; rätt creepy.

Av alexson
Skrivet av KIockren:

Är det möjligt att köpa huset i Solitude efter att man har (spoiler-alert för de som inte klarat the dark brotherhood-questen)

lönnmördat kejsaren?

Dold text

I så fall, hur gör man? Hittar ingen i Solitude som säljer det...

Ja det är möjligt. Jag har gjort det och jag är också stormcloak o har precis köpt hus där. Du måste först göra questen du får av Stewarden att rensa Wolf nånting cavern.

Av alexson

Jag håller på att tricksa lite med texturen till Belted Tunic (cloth). Enda jag vill göra är att t.ex göra kjolen kortare osv. så jag ändrade lite i alpha kanalen men den vägrar fungera i spelet. Jag vet att jag har gjort allt annat korrekt eftersom jag testade att göra en grön rand på texturen och det fungerade ingame. Men alphan vill inte fungera, jag sparar i DXT5 ARGB 8bpp interpolated alpha. Jag öppnade andra texturer som jag laddat ner som ändrar transperacy på armor och jag kan inte se vad dom gjort annorlunda. Vore tacksam för hjälp!

Av alexson
Skrivet av The Vulture:

Jävlar vad jag börjar störa mig på att spelet kraschar till desktop nu. Inga här som har samma problem? Bethesdas forum är helt överfyllt med folk vars spel kraschar, och det verkar inte finnas någon bra lösning. Vissa säger att problemet börjar uppstå efter 40 timmar, och jag har spelet 42, så det kanske ligger något i det. Helt oförlåtligt att detta gått förbi QA när somliga (som jag själv) betalat 1500 kr för en Collector's Edition. Inte OK.

Utöver det har Bethesda verkligen att göra. Ingen liten buglista det där.

Prova http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=1013 . Funkar galant för mig.

Av alexson
Skrivet av PippiRull:

Tänkte även gifta min karaktär med Lydia, men verkar inte funka. Har den där amuletten man ska ha men får aldrig något val eller fråga. Något jag gör fel tro?

Har du varit i templet i Riften och snackat med munken? Om du hittade medaljen på någon mob så måste du endå dra dit och snacka med honom för att kunna gifta dig.

Av alexson

Om du kollar i nån av dom andra trådarna som täcker precis samma problem så kommer du hitta en lösning.

Av alexson
Av alexson
Skrivet av Woods:

Det enda jag tycker är jävligt dåligt med perk systemet är att man inte kan ångra sig. Rätt jobbigt att vara lvl 43 med perks som är helt värdelösa. T.ex. Barter, va fan ska jag med det till nu? Sitter ju på 30k+ guld av att springa runt skulle i princip kunna enchanta ett "säljar-set" :L

Du kan sätta om dina perks via konsollen om du spelar på PC. Fuckar inte upp achievements eller nånting sånt.

Av alexson

Drakar har blivit enbart en fars för mig. Alltid när man springer runt o leker i skogen eller i någon by så kommer det nån dryg drakjävel och förstör. Den vägrar landa och alla npc's springer runt i panik och man får inte snabbtravela heller innan fanskapet är dött.

Av alexson

Vet inte om det är samma, men jag hade problem när jag lirade att det stängde ner sig själv rätt ofta ända sen den nya minipatchen kom för några dagar sen. Jag lösta mitt problem genom att ladda ner denna mod:
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=1013

Enda den gör är att den låter skyrim använda 4gb minne ist. för 2 eller va det är som standard. Gäller bara att ha steam igång och starta spelet genom den .exe . Har inte krashat för mig en enda gång sen dess.

Av alexson

Här är jag och frugan i vårt lilla hus i whiterun

http://i857.photobucket.com/albums/ab135/alexson12/port.jpg

Av alexson

Någon som märkt att, dom där gröna skogsmonstrena som låter som flugor. När man dödar dom så låter det som dom fiser.

Av alexson

Mod som gör females nakna när dom inte har någon armor/kläder.

http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=70

Av alexson

I pausmenyn välj Save så att du gör en save som inte är en quick save. Sen är det ju bara att starta nytt game!

Av alexson
Skrivet av Xizten:

Kommer man kunna gå med i Dark Brotherhood även fast dom har skickat en assasin efter mig i början? Har inte haft ihjäl någon som jag inte borde så vitt jag vet, inte alls långt in i spelet med denna karaktären.

Jodå jag tror faktiskt det krävs. Jag fick besök av en DB assassin rätt tidigt som jag dödade och jag håller på med questkedjan för att joina nu.

Av alexson

Fan, jag har 50h played med så gott som enbart archery och jag har inte kunnat klurat ut det själv.... Tack!

Av alexson

Vet någon hur man drar tillbaka sin pilbåge efter man spännt det så man inte skjuter pilen? Tack!