Inlägg

Inlägg som r3flex har skrivit i forumet
Av r3flex

Inet har alltid levererat snabbt till mig iaf, beställde en ny dator i delar runt black friday, fick allt dagen efter förutom chassit, de tog en tur till Danmark av nån anledning, men de var nog mer Postnords fel mer än Inet's. Annars har de varit supersnabb leverans.

Av r3flex
Skrivet av Bernd_P1:

Ställer mig fortfarande YTTERST tveksam till 4k på en handheld som i sin originalla upplägg inte ens klara 1080p.

4k är i dockat såklart, 1080p i handheld. Är uppskalat med, så tar inte lika mycket prestanda som äkta 4k.

Av r3flex
Skrivet av marcusOCZ:

Börjar bli trött på tangentbord för 1500 spänn som knappt håller i tre år.
Bara på ren jävulskap kommer mitt nästa bli ett gott gammalt hedelrigt scissor. Typ Logitech OEM för 200 spänn. Önskar de fanns som TKL dock. Vem kommer inte ihåg detta: <3

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61ssoN31ojS._AC_SL1171_.jpg

Det tangentbordet hade jag med, svinskönt. Vet någon om de finns något liknande i känsla?

Av r3flex

År 2003, vet att jag väntade in i det sista för att skaffa det, för det var något nytt o farligt och inte så jättestabilt i starten, var pågrund av CS iaf. Men det gick ju bra iaf

Av r3flex
Skrivet av Joakim Ågren:

Halloj nu helt plötsligt har Better Sweclockers mörka tema slutat fungera när man är under avdelningarna Följda trådar och Aktiva Trådar etc. Temat fungerar numera bara när man är inne på en tråd. Hände för bara några timmar sedan så nått måste nyligen ha skett...

Ser numera ut så här:

i.imgur.com/RMyhEBV.jpg

Har samma problem som dig, är det någon som vet hur man kan fixa till det så det blir mörkt igen?

Av r3flex

Hur har du blivit av med det? Har du inte mobile authenticator? Finns information på https://help.steampowered.com/sv/

Skickades från m.sweclockers.com

Av r3flex
Skrivet av Gx rade:

Grejen är att jag har 2 stycken nätverk. Det första är adsl som jag använder allt på spela, surfa etc, ungefär 10 ner och 1 upp. Så det räcker inte för att streama men är väldigt stabilt att spela på.
Andra uppkopplingen är Radiofiber vilken kort förklaras som vanligt fiber fast luftburet. Cirka 100/100 men eftersom det är luftburet är det ganska ostabilt att spela på, men det är snabbt! alltså räcker det för att streama.

Så min fråga är då ifall det är möjligt att ha 1 uppkoppling att spela på, samt den andra uppkopplingen för att streama det jag spelar. Har 2 stycken bra datorer ifall det skulle behövas...

Vad tror ni? Svaren jag hittar online är ganska suddiga med otydliga svar, det står att det ska gå men finns inte direkt någon guide som förklarar hur

Tack på förhand!

Har också 2st uppkopplingar, behövs inga program om du bara vill spela på ADSL och streama med ditt andra. Gå in i avancerat i OBS och välj ditt nätverkskort du vill streama ifrån där. Jag kör så o de funkar fint.

Skickades från m.sweclockers.com

Av r3flex
Skrivet av Fulci:

Är det någon annan som upplever hur bredband via Tele2 (f.d. Comhem) blivit markant sämre sen Tele2 tog över driften? Det känns som de throttlar allt utom bredbanbskollen.se. Eller har skitdålig peering mot sajter utanför Sverige. Det känns generellt segt på massor av ställen. När min mobil är rappare över Telia 4G än 600Mbit Tele2 (f.d. Comhem) är det konstigt. Korta videosnuttar laddar så segt att de stannar och börjar buffra om. Stora bilder laddar som det vore 56kbit modemhastighet. Kollade och det är inga driftstörningar i mitt område.

Edit: Jag överdriver kanske, det är oftast bra prestanda. Men jag tycker generellt sett det blivit sämre på sista tiden.

Håller med, var så illa att jag till o med beställde VDSL för o spela på här, är fast med antingen Comhem eller VDSL. Men att spela på Comhem är helt opålitligt, kass routning till andra länder och pingspikes är ett väldigt vanligt förekommande. Håller också med att det blev sämre när dom släppte 600Mbit tjänsten i min stad och när Tele2 tog över. Då började de helt plötsligt buffra på Twitch och segt o surfa och sämre svarstider. Funkade bra innan det. Så jävla less på att man är låst till skitföretaget. Att man ska behöva ha 2st uppkopplingar är helt galet. Supporten har inte gjort någonting efter 9mån ärende som dom till sist stängde ner med svaret är att dom kommer uppgradera där jag bor, men inget svar när. Problemen var oftast på emellan 18:00-00:00 och det är ju då man använder nätet. Helt sinnes.

Av r3flex

Comhem och VDSL samtidigt?

Tjenare!

Jag har just nu Comhem 600/50Mbit, mitt Comhem har strulat en hel del och har en felanmälan som legat sen november förra året men inte blivit löst än. Comhem är bra för netflix och tanka men att spela på är ganska värdelöst, dels för routningen till andra länder och pingspikes. Jag tänkte därför skaffa Telia VDSL tjänst just för att spela på.

Kan jag köra dubbla nät? Tänkte om jag använder Comhem till att exempelvis streama med och VDSL för just spelandet, går det att koppla så man kan göra något sådant måntro?

Edit: Stavfel

Av r3flex
Skrivet av B0llA:

Jag fick 13,14,13 med google. Hittar inte någon "ping.sunet.se" men med andra ping sidor så blir det runt 14ms. När jag spelar så märker jag att min responstid och fps hänger ihop så när respontiden är dålig blir fpsen sämre med.

Din responstid har ingenting med din fps att göra. fps = Frames Per Second, är var din hårdvara klarar av. responstiden har med ditt internet att göra. Men ja, har också Comhem och kan inte få någonting annat. Mina svarstider är bra mycket högre än dina, men inte så mycket att göra åt, Comhem har dålig routning och är rent dåliga att använda när man ska spela. Till o med Adsl/Vdsl har bättre responstider.

Av r3flex
Skrivet av mezzo_:

Ser att nyheten gäller mest mobiler, någon som vet hur det är med Mediapad M5?

"All Huawei smartphones, tablets and PCs will continue to receive security patches, Android updates and Microsoft support."

Av r3flex
Skrivet av Devine_Player:

jag personligen skulle ge 2500 kr eller max 3200kr. Din bekant får en peng, du får ett bra grafik kort dock har ett år på nacken men i den kalibern ska det inte vara ett problem om den behandlats väl. Köpte ett rtx 2080 av min käre kusin som hade en för mesig cpu där vi bytade kort och jag gav henne 5000 + ett msi 970 gtx, använt i 2 månader båda kort.

Dock skillnad på att ge bra pengar och lura folk.

Av r3flex

Jag har appen som fungerar precis som Steam Link på Tv'n, så behöver inte använda den, dock har jag en Steam link också. Fungerar galant med både kalas bild och allt annat fungerar utan problem.

Av r3flex

Skulle tipsa om Dreamfall Serien om du inte spelat igenom dom. Tycker dom är lite i stuk med Life Is Strange. Värt att kika in och se ifall du tycker det är något för dig iaf.

Av r3flex
Skrivet av PushGently:

har en gtx 1080 från evga hybrid kyld, samt en i7 7700k vattenkyld, lirar csgo men får väldigt låg fps, kör på en 240hz skärm men kan knappt få över 200fps. någon som vet vad problemet kan vara? grafikkortet är överklockat till 2126mhz fast blir nedklockat i spelet om ni undrar varför de e så lågt.

video på min fps https://youtu.be/GIArceKpoV0

Du har inte råkat stänga av Multicore Rendering i options i CS?, Har en I7 6700k med ett GTX 1080, har inga problem att nå runt 300-400fps i CS.

Av r3flex
Skrivet av MarkSix:

Håller med dig jag har själv COMHEM och det är ett helt annat företag än vad det var för några år sedan. Deras tjänst har varit extremt stabil under flera år och har det varit strul så har supporten varit väldigt hjälpsam och problemet har löst sig snabbt. Det enda negativa är väl att priset är lite väl högt 369Kr för 150/10Mb.

Det betalar jag för 250/10, priset går alltid att diskutera med dom om

Av r3flex

Tackar alla för svaren ni har givit mig. Nu så här på en lördag pigg och nyvaken, så börjar jag givetvis kika efter den där lilla påsen igen. Skäms lite när jag inser att trött efter jobbet har jag kollat i min gamla moderkorts låda, haha. Hittade min nuvarande moderkortslåda och i där låg alla dom påsar med skruvar jag ej använt mig av. Så här såg det ut, och så här blev det efter

https://imgur.com/a/H7PBk

EDIT: Tack @Genx031 för du var snäll och letade igenom ditt förråd för o hjälpa mig, var vänligt ändå Det löste sig, men stort tack för intresset! God Jul på er alla

Av r3flex
Skrivet av willienelpson:

@r3flex: Snabbkoll bara det ser inte ut så här att den redan sitter där, men på "fel" plats? Tänkte att det är lätt hänt om man har kvar allt i chassit och kablar o dyl. i vägen? http://edgeup.asus.com/wp-content/uploads/2015/04/Step-11.jpg

Ne, den sitter inte där, eftersom jag har byggt ihop datorn själv, så skulle jag märkt om jag sätt den där. Sitter nada där. Jobbar kompisen kanske hade en liggandes, eller så får jag väl åka ner till Inet butiken och fråga dom om dom har någon man kan få köpa antar jag.

Av r3flex

Jo jo, jag förstår att den ska ligga i en påse i moderkortslådan, men nu är det så att alla dom påsarna har jag tagit ur, och lär förmodligen inte hitta igen, vet inte vart jag lagt dom, så det jag behöver hjälp med är var jag kan fåtag på nya. Vart köper jag nya? Jag lär med 99% säkerhet inte hitta påsarna. Min moderkorts kartong var tom, har förmodligen plockat ur alla påsarna när jag byggde datorn, lagt nånstans där jag inte har en aning om. Så jag beställer helst nya om det går, bara jag vet var jag kan få tag på sådana skruvar som passar.

Av r3flex

hmm, nu var jag trött efter jobbet när jag skruva isär burken, men jag tror inte skruven satt där, utan enbart distansen. Kan inte ha missat ifall skruven satt där. Eftersom jag byggde datorn själv, så satte jag ju själv dit distanserna, dock bör skruven inte vara där, utan förmodligen har jag fått med den i en liten påse med moderkortet, då jag inte vet vart jag gjort av påsen med skruvarna som blev över, vet jag heller inte vart dom är just nu. Därav frågan, vart köper man skruv som passar?

EDIT: Tycker det är lite dumt att dom inte skickar med en liten påse med skruv när man köper hdd'n.