Inlägg

Inlägg som r3flex har skrivit i forumet
Av r3flex

Har skrivits förr och jag skriver det igen, sluta spela Valve's Matchmaking. Vill du spela fuskfritt så betala 60:- för ESEA. Det tar ialf bort 95% av fuskarna. Väljer man ändå att spela MM så får man ta att det fuskas. Har fuskats i online spel i alla år och kommer fortsätta tyvärr. Valve har själv klargjort att det inte vill bygga ett anti-cheat likt ESEA klient då det inkräktar för mycket på folks datorer osv, men vill man absolut inte möta fuskare så bör man heller då inte välja Valves dåliga servers + 0 anti-cheat.

EDIT: Om du nu envisas att köra på 64-tic servers och Valve's matchmaking så borde det bli lite bättre med deras premium sak dom drar igång. Kommer fortfarande hittas smurfar och cheaters, men bör bli betydligt färre av dom iaf.

Av r3flex
Skrivet av Hampusva:

Tjo alla clockers nu är det så här att bara för några dar sedan uppgraderade jag från ett 750 Ti till ett Asus Strix 970 och jag har fått sämre framerate i dom flesta spelen jag spelar jag har ingen aning varför kompisen som har ett likadant ligger på 300+ i CSGO medans jag ligger på ca 150 hjälp upskattas tack på förhand

specs:
GPU:Asus strix 970
CPU:Amd fx 6300 black edition ej överclockad på 3,5 ghz
CPU COOLER: Noctua ngt går ej varm iaf
Nätagg:coolermaster G550M
Moderkort:Gigabyte 970A-DS3P
RAM:16gb corsair vengence tror jag
en 240 gbs hyperx SSD
en 500 gb HDD

Dubbelkolla så du inte råkat stänga av Multicore Rendering i options i CS. Hjälpte en kompis felsöka engång och jag skrattade när han hade stängt av det i options. Om du har den avstängd så får du runt 150fps...Värt att dubbelkolla med tanke på att jag läste att du hade formaterat.

Av r3flex

Har Telias 30Mbit VDSL tjänst och upplever inte att det går trögt. Tutar på som vanligt. Det kanske är något lokalt problem hos dig/närområdet?

Av r3flex

Mumble server startar inte korrekt när datorn startar upp

Hej Sweclockare!

Jo, har haft en mumble server igång på min dator i många år, men när jag installerade Win10 så har jag haft ett litet skumt problem som jag inte kan sätta fingret på. När jag rebootar datorn, eller bara startar upp den vanligt så startar Murmur och den ligger som en tjänst, men jag kan inte få kontakt med servern. Om jag startar aktivitetshanteraren och letar upp Murmur och startar om tjänsten så hoppar servern igång som den ska utan problem. Men jag vill att den ska starta upp korrekt när datorn bootas upp som den har gjort förut när jag hade Win7.

Någon där ute som är kunnig på vad som kan vara problemet? Jag har öppnat portar osv för mumble/Murmur, servern startas ju upp korrekt när jag startar om den, men att behöva gå in och göra det varje gång stör mig.

Av r3flex
Skrivet av Lordkiller:

Jag var global och hade väldigt många vinster sen var jag inaktiv i ca 2 månader på det kontot när jag kom tillbaka vann en match så blev jag dmg. Det kontot är nu supreme igen.

Mitt mainkonto är global och har varit det sedan innan patchen ranka ner till supreme efter uppdateringen och upp till global på det.

Jag tror den stora skillnaden är ignorans för esea har hitreg problem och vill man blunda för det javisst gör så.

Prova en privat 128 tick server med ett par vänner och bli förtrollad över hur amazing hitreggen och hitboxen är bara få en fiende med högre ping och en med lägre och jämför hitboxen på dom båda.

Och om ni nu säger att det inte finns fuskare varför får man då upp en ruta med att folk har blivit bannade lite hela tiden.

Varför är det väldigt många som bli bannade och har en bann på sin profil bara någon dag efter matchen? Nej just det det existerar ju inte fuskare och alla dessa spelare är världens bästa spelare som blor oskyldigt bannade.

Intressant hur många nya konton det finns just nu varje MM du spelar. Och någon av dessa blir bannad bara någon dag efter matchen.

Så trött på folk som tror att fusk inte förekommer för att sedan dra in sitt ego i skiten du är inte den första och inte den sista.

Jag kommer lämna denna tråden nu finns 0 intresse av den längre för min del gl hf.

Alla servrar har hitreg problem ibland, det är internet vi snackar om, att jämföra LAN emot Internet är ju bara idiotiskt, självklart funkar ALLT bättre på LAN. Det säger väl sig själv. Att det inte finns NÅGRA fuskare har jag heller inte påstått, men du får det att låta som att du har fuskare i varje game du spelar, det påstår jag att det inte är. Jag har också sett ett antal fuskare bli bannade, och nya konton. Det finns mycket fuskare, och speciellt i ett så stort spel som CS, har funnits och kommer alltid finnas. Du borde nog lägga ner och spela totalt online om du inte vill möta fuskare, för det finns inget någon kan göra åt saken. Du skapar en tråd och undrar varför du har hoppat ner för många ranks, och jag svarar dig varför, ändå påstår du att jag drar in mitt ego? Om du inte tål att folk svarar dig i ett diskussionsforum när du skapar trådar, så bör du heller inte skapa några. Jesus, finns folk till allt...

EDIT: Typo

Av r3flex
Skrivet av Lordkiller:

Supreme nu ganska otäckt att lira på dom högre rankerna nu spelat in en hel del fraps på demo's efteråt på folk jag trott att fuskat under de ca 50 matcherna jag spelat så har 20-25 pers blivit bannade.

2 matcher där dom hard togglat och inte brytt sig.

Känns som ena halvan är boostade idioter som inte har något på dom högre rankerna att göra.

Andra halvan är fuskare, och sen finns det ett par skickliga spelare.

Men egenteligen vad förväntar man sig av csgo MM. Går knappt ta seriöst längre.

Känns som det är mer fuskare nu än någonsin.

Första gången 20-25 pers blivit bannade på 50 matcher.

Ironin i det hela är att alla jag sett profilerna blivit bannade har varit ryska nya konton. "I'm just a smurf and im better then you."

Csgo känns verkligen inte roligt längre, vinst förlust lika spelar ingen roll allt är lika tråkigt då det alltid är någon som fuskar eller laggar sönder och har en helt sne hitbox.

Hitreggen är dålig på MM och relativt dålig på ESEA trots sina 128tick, Inte ens i närheten av samma hitreg som privata servrar som går på 128tick.

En sak jag däremot märkt varenda gång någon har kört wallhack går det knappt träffa fienden på servern varje match någon fuskat som även blivit bannad och uppmärksammat via demo så har skotten bara hoppat gått rakt genom.

Börjar för första gången känna att cs faktiskt inte är cs längre och då har jag lirat mer eller mindre varje dag sedan 1.5 tänk på det skillroofet är mycket lägre än i alla andra cs-spel och problemen finns alltid i csgo som förstör.

Nu blev det en wall of text men jag känner fan inget nöjje i csgo längre, kanske en del i att man växt upp och cs har blivit något helt annat än när man startade jag vet bara inte men jag är less på det.

Ska nog bara ta global en sista gång nu sen ger jag upp på csgo.

Det är väldigt märkligt måste jag säga, jag är 32, snart 33år gammal. Också spelat sen beta tiden på CS, jag stöter aldrig på så mycket fuskare du antyder att det är. Det handlar om attityden till spelet, folk har skrikit WH på mig ett antal ggr, fast det inte var direkt någon märkvärdiga kills alls. Den där skillnaden av 64 tic och 128 tic som dom flesta brukar skylla på är också bara en dålig ursäkt. Den mesta skillnaden av dom 2 kan jag känna när man använder pistoler, annars sitter skotten där man skjuter. Det är någon dålig ursäkt som alla använder när det går dåligt för dom. Att ESEA servrarna som du påstår också är dåliga bevisar ju bara att du klagar för klagandet skull. ESEA servrarna för mig flyter på fint och har aldrig haft några problem med dom, låg ping också. Visst finns det fuskare, men dom möter vi alla nångång ibland, och det är sånt man får ta i ett onlinespel, det finns inte något multiplayer spel nuförtiden där det är 100% fuskfritt, iaf inte i ett FPS spel, tyvärr.

Om du kikade på videon så förklarar den varför vissa spelare tappar 4 ranker medans en del bara tappar 1. Du har en gömd mmr under din fina skinande rank, den bestämmer hur starkt du ligger i den befintliga ranken. Jag var Global själv, åkte bara ner till Supreme. Men det hade jag räknat med, för jag var Supreme innan, och låg mer på ostabil Global. Att du påstår att du alltid legat på Global och sedan halkat ner till DMG/Eagle är skitsnack, det funkar tyvärr inte så. Då har du snabbt rankat upp när systemet var kasst, och du åkte lika snabbt tillbaks till ranken där man hör hemma.

Av r3flex

Pågrund av att det är cirka 0.8% som är Global nuförtiden, har du inte spelat på så länge så du tappar din ranking, så har du heller inte varit aktiv, och det finns andra folk som är aktiva och tar din rank, och du åker då ner. Om du nu förtjänar Global som du säger, så ska det inte ta lång tid att få tillbaks den. Det är ungefär som dom som påstår att dom är Global, sen har dom knappt spelat på kontot mer, och gnäller att dom åkte ner till DMG, ungefär som du påstår faktiskt. Mer information finns här.

https://www.youtube.com/watch?v=vq36TS6TLKA

Av r3flex

https://www.youtube.com/watch?v=vq36TS6TLKA

Här har ni information om hur rakningen har ändrats det senaste. CS rankning system bygger på ett modiferat glicko system, och Valve har inte exakt gått ut med hur det funkar, mer än att alla spelare har en hidden MMR. Du kan ligga i samma rank som din kompis (Supreme) men ni har kanske olika MMR, beroende på hur mycket ni spelat och hur bra ni spelat.

Av r3flex

Ska du spela, så ska du inte välja Comhem iaf, ska säga upp mitt imorgon, deras support är bedrövlig. Stabil ping kan du oftast glömma, och ingen bra routing till utlandet heller. Går tillbaks till gamla ADSL imorgon, trött på Comhem som strular nu.

Av r3flex

Mitt Comhem är också helt ohållbart just nu, bor i en mindre stad, men även jag har drabbats av oändliga pingspikes, hade dom här problemen för några år sedan i en annan lägenhet, men nu har jag drabbats här. Är så trött på Comhem så blir nog att säga upp och gå tillbaks till gamla ADSL uppkoppling. Dyrare och mindre bandbredd, men åt helvete stabilare. Är tragiskt att det är 2016 och att man ska betala för för sånt här skit nät. Jag har ändå haft Comhem i över 8år nu, men har oftast fungerat ganska bra, med utlovad hastighet, men eftersom jag mestadels spelar, så hjälper det inte att jag har 100Mbit ner som utlovat när man får packetloss och pingspikes upp till 300+. Betalar hellre 100:- mer i mån för lägre bandbredd, men går iaf att använda till det man vill.

Av r3flex

Aldrig riktigt fattat vad det är att hata med Win10? Jag satt på Win7 och skippade dock Win8/8.1. Jag uppgraderade direkt, och var ett mycket bra val faktiskt. Allt smider på, har inte haft något som helst strul med något än så länge. Går snabbt att tabba ur ifrån spel. Flyter på fint och inte något att klaga på faktiskt. Tänk på att göra en ren installation dock, har hört en del som har haft några enstaka problem när dom uppgraderat ifrån något till Win10 utan en ren installation. Lycka till!

Av r3flex

@Mr_Kjellman: Jag kör Win 10, aldrig haft några problem med nånting. Så var en dum kommentar.

Av r3flex

Zowie FK1

Av r3flex

Problem med FPS i CS:GO med den CPU'n? Då är det nog något annat galet. Vad får du för FPS? Jag sitter på en 3570k @ 4.4Ghz och ett GTX780 och har inga problem att hålla mig över 300fps iaf.

Av r3flex

Rankningen behövdes faktiskt ordnas upp, när dom började banna fuskare i LEM och uppåt Global, så blev det sjukt konstigt i rankningen. Jag är GE själv, men mer än ofta så kunde man möta väldigt många som inte ens hörde hemma där. Det märktes ganska fort när många matcher blev 16-3 och dylikt. Dom kallar en fuskare osv som vanligt givetvis, men sanningen är helt enkelt att rankningen inte var som den skulle, vissa som var högre rank hörde inte hemma där överhuvudtaget. Valve har gått ut och sagt att dom har justerat rankningen så att det är en mindre procent i högre skiktet av rankerna, vilket jag själv anser är bra. Det var faktiskt folk uppe i global som höll hemma i dmg/LE. Efter mer än 15år av CS, och ett antal timmar i CS:GO i GE så är detta min erfarenhet. Lite information om det som har justerats i rankningen länkar jag nedan.

https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3wquly/psa_...

https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3xe7py/has_...

I den sistnämnda länken har även Valve själva kommenterat vad dom har gjort. Som andra säger, bry dig inte så mycket om rank, håller med om att det är något att sträva efter och försöka bli bättre. Men om du inte har 5st lika sinnade personer som försöker förbättra er, så är rank inte så mycket och bry sig om. Visst kan du bli bättre inviduellt, men det är ändå ett team spel.

Av r3flex
Skrivet av fimada:

Hej. Jag är på jakt efter de optimala inställningarna i OBS för att streama FPS-spel.

Jag har:
i7 6700k
GTX 980 ti
16gb ram
windows 10 pro
1000/1000 fiber

Vet inte vilken encorder som är den bästa. Nvenc, quicksync eller x264. Har provat alla olika men jag får lite små hack när jag spelar. Men kan använda alla.

Jag spelar CSGO. Och de inställningar jag har kört med är 1080p downscale till 720. 3000 bitrate 60fps

Tack på förhand

Finns inte några optimala inställningar, man får pröva vad som funkar för enskild person. X264 ska du köra om du ska ha bäst kvalité på din stream. Nvenc använder GPU'n till att göra beräkningarna, och Quicksync använder den interna grafiken på moderkortet till att göra beräkningarna. Att streama och spela ifrån samma burk kommer vara krävande, därför bör du sänka till 30fps när du streamar om du inte har en separat streaming burk. 720p räcker dock gott och väl. Det är upp till dig om du nu ändå vill streama i 60fps och spela med förmodligen lite sämre fps och småhack som du upplever. Ju mer fps du försöker streama i, ju mer krävande blir det. Är det nått annat så fråga på, har streamat i några år.

Av r3flex

Om du inte är en semi känd person eller dylikt och har över 1000 tittare så behöver du inte oroa dig över att bli ddosad. Har streamat i över 2år och det är ingen som lägger ner tid/energi på att ddosa en totalt random person på Twitch. Så nej, du behöver inte använda någon VPN tjänst.

Av r3flex

Se alltid till att ha andra hårddiskar urkopplade när ni installerar Windows på SSD. Pröva att koppla ur dom andra, installera om Windows på SSD'n, efter installationen är klar så kopplar ni in dom övriga. Lycka till.

Av r3flex
Skrivet av Jaco8:

Jag köpte denna för en vecka sedan på Intersport.
https://images.planet-sports.com/is/image/planetsports/41730001_set?$385x552$
Hot Box Anti tillverkad av Rip curl. Snyggaste jackan jag någonsin haft. Kanske inte den varmaste dock.

Vad gick den jackan på om man får fråga?, såg helt schysst ut

Av r3flex

@dek: Lite nyfiken, får du bättre svarstider även med tråd jämfört emot din CG3700? Har nämligen ett CG3100 just nu och funderar också på att skaffa Compal routern, då mitt CG3100 uppför sig lite konstigt med svarstider.