Inlägg

Inlägg som 3ddi3 har skrivit i forumet
Av 3ddi3
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mangemani
vad menar du med "äkta" HDMI?HDMI är HDMI,om du nu inte menar HDMI 1.3,isf är svaret nej,den TVn stödjer ej det.

GOW kommer bli ett bra och underhållande spel skulle jag tro.
ska bli kul att testa på det där "springa från skydd till skydd,titta fram,skjuta,spring i full fart till nästa skydd" osv...gillade ej det i BIA,men jag tror faktiskt detta spel kommer leverera nått bättre än det.

Ärligt så vet jag inte riktigt vad jag menar.. Du kanske kan tala om om det är en hyffsad tv eller bara skräp.. kanske lite svårt med att bara läsa detalj info.. Som jag fattar det som så kan jag bara köra 1080i via hd uttaget och inte vga. När jag försöker välja den flippar tvn ut... Ska väl kanske inte grina för mycket.. hyffsad tv för 7000 som den kostade då

Något jag inte förstår är det här "Supported Timing
SD: 480i, 480p, 576i, 576p, HDTV: 720p, 1080i" SD vad står det för?

Av 3ddi3

Allt det här snacket om tv gör mig lite orolig.. För nån månad sen köpte jag den här http://www.microstore.se/ItemInfo?itemId=87326878&itemName=Mi...
Nån som får något ut av info dom skrivit.. ? Är den äkta HDMI å allt det där snack om att dra ut pixlarna på sidorna. Har ett litet skumt problem.. När jag spelar eller kollar på film får jag en liten svart rand på höger sida typ som bilden flyttar sig.. Men det är ju svårt att abgöra eftersom jag inte vet om en del på vänster sida hamnar utanför.. men i alla fall så är dn ca 1 cm lång. Det blir inte så när jag är i dashboard.

Av 3ddi3
Citat:

Ursprungligen inskrivet av thewall
Jag förstår naturligtvis att den måste stöda det. Har egentligen ingen tv utan har boxen kopplad till en Hp monitor som har 1920x1200 som native upplösning.
När jag har vga kopplad kan jag ställa xboxen till 1920x1080 men jag kunde inte ställa 1080p via komponent. Antagligen så scalar bilden om sig när jag ställer via vga.

Hoppar in lite på din här.. Ska det finnas ett extra val för 1080p eller är det = 1920X1080 för det är allt jag ser när jag går in. Har MS orginal vga kabel..

Av 3ddi3

Os boot val

Tja jag av nån dum annledning började installera media center os och sen avbröt jag den. Skulle installera på samma disk som XP. Så nu varje gång jag rebootar får jag frågan att välja win Xp eller media center setup.. Har ca 3 sec på mig att välja.. Nån som vet om det går att ta bort den ??

Av 3ddi3

Blä verkar inte som min tv klarar 1920X1080 suck och stön.. Får nöja mig med 1360x768 står visligen i tv boken 1920x1080 50 och 60 hz (1080i) Verkar bara fungera på HDMI uttaget damn å suck.. helt meningslös update för mig

Av 3ddi3

Re: Kan man koppla in z-5500 i denna recievern

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Alfiboy2
hej jag har köpt nya z-5500 och undrar om jag kan köpa denna recievern och koppla in högtalarna. för att jag vill lyssna på radio.

denna recievern:

http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=325343&view=detailed

Högtalarna:

http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=303911&view=detailed

en fråga till, det står ju på recievern, 6*100 watt. betuder det att den bara klarar av 100 watt i varje kanal. då betyder de att ajg förlorar riktigt mycket effekt av högtalarna och av basen.

tack för alla svar!

Det här kanske kan va något för dig.. Läste bara lite snabbt. Men du kanske kan söka upp mer info

http://www.hifiklubben.com/SE/Produkter/Stereo/DAB-radio/ARGO...

så du inte tror fel.. det är den lilla saken som står på stereon ^^ Inte NAD stereon

Av 3ddi3

Nån som förstår vad den här kablen gör.. Som jag fattar det som är det bara ljud http://www.tvcables.co.uk/cgi-bin/tvcables/xbox-360-monster-t... .Ni ser den där lilla extra kablen, borde inte den gå att koppla ihop med http://www.tvcables.co.uk/cgi-bin/tvcables/xbox-360-monster-h... För jag frågade vilken vga klabel jag skulle köpa mellan MS vga och monster vg. Då fick jag svaret monster har inte digital 5.1 därför gick jag å köpte MS. Förlåt för ett snurrigt inlägg

Av 3ddi3
Citat:

Ursprungligen inskrivet av gekk
Ja, det måste man tyvärr.

Okej får la helt enkelt köpa 12 månaders..
Tack för ditt svar

Av 3ddi3

Måste man ha Live gold för att kunna möta andra spelare.. Eeller tex gå med i sweclockers bil klubb..

Av 3ddi3

Re: Re: Re: Re: Trådlöstnät via USB

Citat:

Ursprungligen inskrivet av ziadi
Hehe, jag hade den iof på i 4 dagar isträck så...
Men det var faktiskt en D-Link så jag håller med om att det har med tillverkaren att göra.

Men så kan det ju inte va.. jag kommer ju själv ha min igång hela dagarna och vissa nätter ^^ Jag får inte plats med ett kort till i datorn. Finns det med andra ord en risk att den blir för varm då ?

Av 3ddi3

Trådlöstnät via USB

Tja min fråga är. Är det dåligt att ha usb trådlöst nätverk? Har inte plats för ett pci kort i datorn.. har SLI och med nya fläktar så kommer mina pci platser att försvinna ^^ Har tänkt köpa mig en "D-LINK DGL-4300 SUPER G GAMING ROUTER"

Av 3ddi3
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Tjalve
VF900-CU funkar inte i SLI som standard (jag har recenserat kylaren) då den sitter fast med tummskruv. Det undre kortets tummskruv slår i det övre kortets kylare. Om man byter skruvar så kommer det att fungera. Sen finns det säkert moderkort där det passar också (de som har en extra plats emellan.)

Vet du hur tjock hela paketet blir med skruven.. Så jag kan mäta..

Av 3ddi3

Tack för alla svar..

Av 3ddi3

har svar på din fråga 1. skillnaden är att den ena (LED) lyser i nån färg.. helt onördigt tycker jag.. Det är ju en dator ingen julgran ^^

Av 3ddi3

plats för att byta kylning med SLI

hej jag har två Palit GeForce 6600GT 256 PCIe på ett Gigabyte GA-K8NP-SLI, nForce4 SLI, Socket 939. Fläktarna låter helt sjukt mycket och nu undrar jag vad jag får plats med för kyling. Jag har tittat runt lite, men det verkar som alla kylningar tar upp för mycket plats.. Vill helst ha nån som låter under 20 db

Mvh E

Av 3ddi3

mobil signaler

har precis köpt nokia 6280 besviken när det bara finns melodier.. nån som vet vart man kan ladda ner vanliga "ring ring" sökt på google men hittar bara fler melodier.. hade varit najs med gamla nokia "Bee" signalen.

Av 3ddi3
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sweman2k
Någon som har samma problem som jag som skedde efter senaste patchen? Kan inte prata med någon NPC

jag har det.. går inte heller att loota..

Nu när den nya patchen kom så är det nått fel med mina addons.. Nu kan jag inte markera eller loota så det är nått fel med höger mus knapp.. Nån som har samma problem och kan ge exempel på addons som ställt till det.. Det är inga av mina out of dates som ställer till det heller.. Har så många addons så det går inte att köra igenom alla

Hittade vad som är fel

Cosmos and 1.10.1
There are a couple of issues with Cosmos and 1.10.1, primarily the single click loot/cast TackleBox does not work, it is preventing you from right clicking to talk to NPC's, opening your mail box and other right click activities. We have gone back to a double click system for now, this is available in the latest Alpha.

If you are still experiencing right click issues, disable TackleBox from Addons button on the Character selection screen, NOT in Khaos.

Also, after patches there seems to be some initial hanging of the game upon login. There is a work around for this, disable Libram, login to the game, open your quest log and click on each quest title, then you can re-enable Libram. We are still looking into this odd quirk.

If it still hangs, disable Libram until a resolution can be found.

Other than that, Cosmos should be working well.

Av 3ddi3

Re: Enter tangenten fungerar inte.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Possan
Som titeln säger, ibland när jag sitter vid min dator så slutar Enter tangenten fungera och eftersom den används till ganska mycket så är det lite jobbigt (särskilt när man skriver någonting som detta). Hade problemet på mitt gamla Microsoft tangentbord och det finns fortfarande kvar på mitt nya G15 så det är inga problem med tangentborden. Frågan är nu dock vad som orsakar problemet, det uppträder inte alltid och inte vid någon speciell tidpunkt och om jag kopplar in och ut tangentbordet så fungerar det fortfarande inte. Det enda som fungerar är att starta om datorn. Kan också tillägga att det gamla tangentbordet var PS2 och det nya är USB. Ett annat problem jag har är att musen inte alltid svarar när jag startar datorn och att jag måste koppla in och ut USB sladden innan den fungerar.

Fick det problemet fast med esc knappen också.. men jag drog bara ut tbordes usb kabel och satte in den igen så fungerade båda knapparna igen..

Av 3ddi3

Nån som vet om det finns fusk koder till Dead or alive.. För annars får jag lägga ner spelet.. Jag har tröttnat på hur svårt det är

Av 3ddi3

Tja nån som vet om det är smärtfritt att öppna trådlös hand kontroll? Råkade slå den i borde så den gick upp :S Tänkte så det inte är som en gammal klocka där allt innehåll flyger åt olika håll..
\E