Inlägg

Inlägg som 3ddi3 har skrivit i forumet
Av 3ddi3
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Knarkuzz
HAHAH samma här.... hon är lite skrämande

Jag älskar henne ju.

Av 3ddi3

BBB 5 - 12 - 5 mbit

Hej.
Det har hänt mig nåt jävligt skumt. Nån dag efter stormen som va så flippade min uppkoppling upp från 5,5 till 12 mbit å va så enda tills igår Efter att jag har formaterat om datorn. Nu är jag tillbaka igen på 5,5 mbit. Man kan ju tänka sig att jag har haft nåt program som speedar upp uppkopplingen. Men så är det inte.
I vilket fall är det jävligt surt att tappa halva uppkopplingen.

Någon som kanske vet hur jag ska göra nu ? tex nåt program som jag kan dra upp hastigheten eller några andra förslag

-------------------------------------------------------------------------------

Ringde BBB angånde mitt problem. Det va så att jag har även BBB-telefoni. Dom sa att jag skulle flytta modemen så längt ifrån varandra som möjligt och starta om dsl modemet. jag gjorde det och det fungerade.

Tips till er som har\kommer råka ut för samma problem

Mvh\E

Av 3ddi3
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Xelathur
ställer samma fråga. hur gör man för att ställe hz till 500?

http://razer.tigga.org/phpBB2/viewtopic.php?t=3290

där har du allt du behöver plus så måste jag gå in i felsäkert läge å lägga in filerna

Gör en backup av usbport.sys i C:\windows\system32\drivers

Ersätt den tankade usbport.sys filen i:

1. C:\windows\system32\drivers
2. C:\windows\system32\dllcache (dold katalog)

Av 3ddi3
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dressing
Heej.. ja har inget svar på den frågan men ja har just beställt en sådan mus.. du som har en razer, e du nöjd med den och va tycker du allmänt om den? c ya

Bästa musen jag haft.. Fick trimmat upp Hz oxå.. I win så ligger den på max 200 tror jag.. Men med razer å lite meckande fick jag upp den i 1000..

Av 3ddi3

Razer Diamondback drivrutiner

Jag undrar om man ska kunna utnytja razer till max måste jag använda drivrutinerna? För om jag installerar dom så kan jag inte använda vissa knappar i tex Cs. Det är bara dom 3 översta som går att välja i inställningar. Går det att gö nåt åt det eller kan jag lika väl skita i drivrutinerna

Av 3ddi3
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gamers
Jupp det kan det. Varför krångla till det hela? Nero bränner .img utan omdöpning. Bara välja att visa alla filer så hittas img-filen ändå.

Jag har provat det men nero vill ändå inte ta filen. Men jag har brännt 2 dvd med dvd encrypter och dom har lyckats. Men när jag försöker spela upp dom med tex powerdvd så startar dom och kommer till menun men sen efter några s så stannar det? Har ingen dvd till tvn så jag har inte kunnat prova

Av 3ddi3

bränna .img?

Nån som kan tala om för mig hur man bränner dvd filmer i .img formatet? Finns det något sätt å göra det med Nero? Har även DVD Decrypter men det programet verkar stört på nåt sätt

Av 3ddi3

Tack ska ni ha

Av 3ddi3

chassin fläktar??

Jag funderar lite över fläktarna ta tex mina 120 mm Thermaltake Tsunami orginal fläktar. Dom låter ganska mycket. Men skulle jag byta till ADDA eller Peps 120mm kommer dom låta mindre. Men det har väl med att rpm är långsammare? Med andra ord kan jag väl likaväl köpa en fläktkontrol så jag kan dra ner rpm ? Har jag fel ?
Mvh \E

Av 3ddi3
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ykalon
Finns ingen högre minnesstandard därför stöds inget över pc3200 officielt. När nForce2 släpptes var inte PC3200 en godkänd standard så då stöddes inte pc3200 officiellt men direkt det blev standard så stöddes det helt plötsligt och det UTAN BIOS update i många fall. Så egentligen så stöds det där pc3500 minnet men BARA om du klockar då det inte går att ställa in mer än 400 MHz på minnet i de flesta A64 moderkort men 400 MHz gäller ju bara vid original klockar du fsb så klockas minnet samtidigt och då är det bra med snabba minnen som klarar hög bandbredd.

Okey ta så mycket för svaret

Av 3ddi3

Minnen PC3500+

Tja.
Jag undrar lite om det är nån mening att att köpa pc3500 eller större när AMDs moderkort ändå bara tar PC3200. Blir det nån bättre prestandad? eller köper folk dom enbart för att klocka

Av 3ddi3

Re: nForce4, 2 prollar

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ihmrat
Hur har de löst det? Om det är "som vanligt" så hjälper det mig inte alls om jag vill maxa ut i ett spel eller köra en tung 3dsMax rendering och fortfarande kunna sitta på IRC och titta på en film, något som per min mening inte vore omöjligt om de löst det hela med samma typ av idé som nView. Att man kan bestämma vilket program som skall köras på vilken prolle. Låt windows i fråga köra på prolle 1 så lirar du Hl2 på en helt egen prolle, prolle 2. DET skulle vara ett prestandakliv utan dess like!
Men vad vet jag....
Vet ni?

Varför inte köpa 2 datorer i stället ??

Av 3ddi3

Pci-e

Tja.. Jag har läst om pci-e på http://www.tomshardware.se/graphic/20041122/index.html
Men jag får inte ut nåt vettigt av det. Varför håller man på att tejpa å skit för att få ner hastigheten?? Sen är det nån större skillnad mellan pci-e och agp idagsläge??

Har hört att agp är fortfarande bättre kan det stämma ? Är det nån som läst nån test mellan pci-e och agp
Mvh \E

Av 3ddi3

Athlon64

Vad är skillanden mellan "Winchester 3500+" och
"Newcastle 3500+" ?? Är det bara att den ena har "Dual-Channel" och den andra inte. Men du undrar jag varför ligger dom 2 cpu på samma pris Som jag har förstått är ju "Dual-Channel " bra.. Om det då skulle va nån mer skilland vilken av dom är bäst till spel ??

Mvh \E

Av 3ddi3

Produktinformation: Abit AV8-3rd
För minnen till detta moderkort finns det vissa begränsande förutsättningar. Främst att det inte går att köra fyra ubbelsidiga moduler i PC3200 (chipfrekvens 400MHz). Har Du frågor om vilka minnen Du skall välja hör av Dig till oss så hjälper vi Dig

-----------------------------------------

Vad betyder allt det där.. ??

Av 3ddi3

Jag vet inte riktigt säkert vad det kan bero på. Men jag hade samma fel innan.. och då köpte jag ett nytt och mycket bättre T-bord så slutade det. Innan hade jag ett skit kasst för ca 100 kr..

Av 3ddi3

AV8-3rd Eye

Hej jag tänkte höra lite med folk vilka minnen som passar till Abit - AV8-3rd Eye (http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1...)
moderkort. Har tänkt köra Dual channel. 512 * 2 då

Är det viktigt att ha kylning på minnen från farbrik?
mvh /E

Av 3ddi3

Okey tack så jätte mycket för hjälpen

Av 3ddi3

Hur ser jag hur många hz musen är på ??

Av 3ddi3

Nä jag har inte nåt sånt kort .. Mest nyfiken på vad man ska satsa på för chip när jag byter moderkort och köper ny cpu AMD 64. Och vad skillanden är i prestandad för spel