Inlägg

Inlägg som Lastviking har skrivit i forumet
Av Lastviking
Skrivet av Swedman18:

http://imgur.com/gallery/zz6UVOw det är en luftkylare och den verkar vara rätt stor så nåt skumt är det om den inte kyler bra

Skickades från m.sweclockers.com

Fel monterad eller att du har för hög vcore i bios orginal..kolla vad vcore ligger på, vad du än gör få inte för dig att uppdatera bios, det har inget med problemet att göra och det kan va obra att göra det om du har temp problem.

Av Lastviking

@Larsp777:

Samma siffror spelar ihop.

Av Lastviking

Bra tråd, men jag tycker att trådskaparen ska ta till sig lite av kritiken, säkerheten är a och o mot flygplan och andra luft farkoster. Man ska inte leka med andras liv(kostnad är en sak men liv är en annan sak)

Av Lastviking
Skrivet av Selmalagerlöf:

Tänkte bygga en liten termobox till brorsan i present som man kopplar in i USB uttaget så han kan ha varma/kalla drycker vid datorn.

Peltierelement
En sådan hade jag tänkt.... klarar USB 2.0 av att driva elementet så man kan kyla/värma drycker till någorlunda varma/kalla temps?.
eller behöver jag skaffa en Nät adapter
funderar också på om man kan koppla en potentiometer till den om man inte vill att den skall gå på full effekt, samt en kontakt som byter polariteten mellan + och - så man kan switcha mellan varmt och kallt.

Känns som det är storrisk att du bränner usb porten med ett peltier element.

Av Lastviking

Naa det har dykt upp lite fuskare de senaste dagarna igen..innan har det varit typ inga en vecka.

Av Lastviking
Skrivet av killawife:

Jag sköt upp en flare men fick inget drop, ingen bil eller vapen. Så givetvis dog jag av den blå cirkeln nån minut senare. Jag körde själv vilket var lite småstressigt när det kom 8 man älgande som ville döda en.

Du måste skjuta rakt upp annars får du inget dropp

Av Lastviking

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/ddBPbz/postnord-maste-sk...

Känns som de gräver sin egen grav...börjar det bli ökning på handlandet av paket igen så kommer de få stora problem :), om kunderna skiter i att hämta ut dem.

Av Lastviking
Skrivet av Allexz:

Hej

Jag har ett paket ifrån steelseries som har fastnat på posten med en avgift på 75sek

Som jag har förstått det så ska man väl betala avgift och moms på ett KÖP? Eller har jag fel för mig?

Anledningen till att jag skriver här först är för att jag vill ha lite kött på benen innan jag tar kontakt med kundservice.

Innehåll:
3st keycaps till mitt tangentbord som gått sönder
Pris: 0kr
Fraktkostnad: 0kr
(garanti ärende)
Postens avgift 75kr

Hämta inte ut det....be steelseries kontakta posten och fråga vad de håller på med

Av Lastviking

Xiaomi hade jag lätt sakt...har en Samsung S7 som jobb telefon och har haft Sony innan....Xiaomi slår båda telefonerna med hästlängder.

Av Lastviking
Skrivet av Spiffman:

Du packade den inte tillräckligt väl så tyvärr så kommer du inte gilla vad folk svarar härnäst...
De måste skickat tillbaka fel skärm eller var det ditt paket?

(sorry läste inte sista raderna första läsningen )

Han måste ju ha packat den bra eftersom den har självläkt

Av Lastviking
Skrivet av Tino:

Känns som att falsklarm borde vara rätt soft? Det är ju cacha in lite pengar/tid för inställelsen?

Mycket bättre betalt än när man får larm som deltidsbrandman mitt i natten...men det är säkert farligare att va IT tekniker , ingen som kastar sten mot en ingen man behöver hjälpa ut ur någon brand, ingen man sliper göra hlr på

Av Lastviking
Skrivet av mrhaemus:

@OC&Burn: Det där var ju inte så farligt.

Själv köpte jag 10 glödlampor genom Wish för 85,50 kr + frakt 90 kr och fick denna avi idag.
http://forumbilder.se/H5U8C/postnord.jpeg

HAHA , gissar att de får behålla paketet/paketen....finns risk att Posten gräver sin egen grav på detta visset...många beställer men skiter i att hämta ut paketen...billigare i att skita i att hämta ut dem.

Utlämningställena kommer få ett rent helvete tack vare detta...och i senare led posten själv...ska de skicka tillbaka paketen eller förstöra dem?....någon har inte tänkt nog långt med denna avgiften..den kommer till en början skapa mera kostnader för posten.

Av Lastviking

Som Smekt Burkmat skrev tomtop är det nog bäst att beställa extra batterier ifrån, jag fick orginal batterier när jag köpte därifrån med guld knapp, mina beställdes efter smekt-burkmat köpte sina.

Sen så updaterade jag mjukvaran idag på min drönare kändes som det vart lättare att få upp den i luften efter updatering. Sen så fungerade det bra att flyga i -16 c grader också...testade det idag.

Av Lastviking

Förstår inte varför inte folk måste parkera mitt framför ingångar hela tiden...typ tappa bilen framför entren, de hindrar utrycknings fordon, de parker, stannar mitt ivägen så det är svårt att baka ut...Sen gör de en snyft tråd att de får böter...VA FAN LÄR ER PARKERA ERA LATA JÄVLAR, OCH TÄNK EN GÅNG TILL. NI HINDRAR RÄDDNINGSFORDON M.M!

Av Lastviking
Skrivet av Zache_:

Köpte du (och ni andra) direkt från kinesisk hemsida? Hur gick det med tull och moms för er? Ser att tullverket är hemskt överbelastade med leveranser från Kina nu, så kanske vågar jag hoppas att en leverans slinker mellan?

köpte min från https://www.banggood.com/ och min slank igenom.

Av Lastviking

Jag är toknöjd med min fortfarande har filmat när det har legat ca 20cm snö ute också utan problem + att det va minus grader ute, köpte även ryggsäcken till drönaren.

Av Lastviking
Skrivet av unzane:

Köper man något det står Acer på, för 25K är man helt blåst. Acer är ett lågkvalitativt, skräpmärke och skall inte lansera highend-produkter. Dom kan gott hålla sig till sina laptops för 2995:-. Kan lova att denna kommer ha diverse problem.

Allt jag köpt av Acer har gott sönder eller strulat redan första året.

Trist att du har haft dålig erfarenhet...själv valde jag ACER istället för ASUS och det ångrar jag inte en sekund, enligt mitt tycke så har ASUS blivit budget märke de senaste åren med dålig kvalite på skärmar m.m, min ACER skärm har funkat fint från dag ett, och utan några pixel fel.

Men innan jag köpte min ACER skärm så hjar jag ansett att ACER har varit budget märke också men ack så fel jag hade.

Av Lastviking

Känns som att bytta 970 till ett 1070 är väldigt litet hopp...leta istället ett beg 1080 eller lugna dig med att bytta gfx.

Av Lastviking
Skrivet av Red Beaver:

Ser ut som det blir fel...kan du mäta om du har signal mellan pinne 85 + 86 på gamla relät, sen kan det ju bli knas om det är trasigt redan.

Av Lastviking
Skrivet av NiklasES:

Hej alla! Har precis investerat in en ny bärbar dator, det vart en ASUS VivoBook 15 F510UA Core i5 8GB 256GB SSD 15.6", Är jättenöjd med den överlag, men fläkten låter väldigt högt och går i tid och otid oavsätt vad man gör med den. dvs. kan gå högvarv när ingenting görs på den. Den är som sagt ny så trodde inte fläkten skulle surra på så högt om man hade den på soffbordet och surfade lite på blocket. Men det kanske så det skall vara?
Har även kollat coretemp, och det ser ut såhär:
Core #0 32C MAX 40C Load 15%
Core #1 35C MAX 46C Load 8%
I runda slängar såklart, medans jag skriver detta.
/MVH Niklas

Brukar tyvärr va så här på bärbara datorer...liten chassi, lätt att allt blir varmt fort därför behövs fläkten köras ofta.