Inlägg

Inlägg som Elektron har skrivit i forumet
Av Elektron
Skrivet av JBerger:

Om du slår käken ur led då? Och enda du kan få ur dig är "uuuughghghghgh" och "hhhhhäääääääppplpppp"?

Om du är med i en bilolycka, med en bil utan larmfunktion, på en väg där inga andra bilar åker, slår käken ur led, sitter fastklämd och kan ej nå telefonen. Ja då är nog denna funktion väldigt bra.

Av Elektron

A way out, 30 kr i Xbox Store. Bra spel värt att lira igenom med en kompis.

Själv slog jag till på it takes two för ca 170kr. Kul spel att köra ihop med sina barn. Jag och dottern håller på och spelar igenom det nu. Det är trevligt för det är lite pussel man ska lösa ihop men samtidigt inte för svårt och sen är det väldigt varierat spel. Så i en del kan man tex gör sig större och mindre medan man i ett annat kapitel kan spola tillbaka tiden.

För de som inte kör gamepass då. Jag tror att båda spelen finns på gamepass. Spelar dock inte så ofta utan någon gång varannan vecka så jag tyckte jag kunde köpa de spel jag faktiskt lirar istället

Av Elektron
Skrivet av BMac:

Det där är inte en "olycka", det kallas ovarsamhet.

Jag har min egen hemlighet - jag låter bli att "tappa" den. Hur "tappar" man en sådan stor och klumpig sak som telefoner är numera?

Stressigt fysiskt jobb, kollar tid på mobil, missar fickan.
Det är iaf jag.

Av Elektron

Jag har en budget telefon idag. Nokia g11. Den är väldigt seg och klagar ofta på fullt minne, typ så jag inte kan öppna jobb-pdf:er osv. Så det är riktigt störande. Men det finns väl förmodligen betydligt bättre budget telefoner om man är insatt, vilket jag inte kan påstå att jag är.

Isf skulle jag vilja ha en snabbare med mer minne, gärna mindre och hörlursuttag är väldigt uppskattat men går utan. Körde en Iphone 7 innan och den trivdes jag väldigt bra men, men den åkte i golvet en gång för mycket tyvärr.

Av Elektron
Skrivet av anon138754:

Med Steam family sharing kommer väl bara en person i taget åt steambiblioteket? Hur är det bättre?

Har man tillgång till typ 4-5 olika tjänster så är det inte så ofta det krockar.

Så kör hellre master slave som med steam. Där den som då äger kontot är master och de andra är slave.
Dvs när master tittar så kan inte slave titta och master har prioritet.

På så sätt kan jag dela mitt hbo till en i familjen om hen vill se en serie och jag kan kika på en film på Netflix. För min del så har det väl på sistone blivit typ att jag tittar på Netflix en gång i månaden. Men väldigt fint när man kan dela konton med familjemedlemmar som har det lite sämre ställt.

De kan då ta betalt för hur många simultana visningar man vill ha möjlighet till istället. Så kollar man sällan så räcker 1 men kollar man ofta och samtidigt så kan man betala lite extra.

Av Elektron

Steam family sharing, dela ditt spelbibliotek med vänner och familj gratis.

Netflix går en annan väg.

Jag föredrar Steams sätt.

Att börja jaga sina nuvarande kunder låter inte som en bra ide. Att dela konton med vänner och familj är hur bra som helst. Sätt en gräns för hur många användare som får kolla samtidigt och var nöjda där istället.

Av Elektron
Skrivet av Bozzeta:

Ori: The Collection är på rea varannan månad för 105 kr.

Tack. Nu vet jag vad jag ska hålla utkik efter.
Det var bara tvåan jag har spelat så jag har inte tänkt på att det fanns en Collection Edition.

Av Elektron

Fastnade lite för plattformsspel Ori. Vet ni om det brukar köra rea på det spelet? Mitt gamepass går ut om några dagar och jag spelar inte så ofta, så kunde kanske va lönt att köpa lite spel istället.

Av Elektron

1060 3GB för 2149kr 2017, vart senaste tillfället jag köpte ett nytt grafikkort.

Av Elektron

Jag har spelat galet lite på steam i år.

Lite awesomenauts. De andra spelen är när jag testade lite spel på geforce now.

Jag har mestadels spelat Schack eller Xbox.

Av Elektron

Önskningar till Steam deck 2: snyggare och mer slimmad design.

Jag kommer alltid att tänka på den gamla bärbara spelkonsolen Sega game gear när jag ser Steam Deck.

Av Elektron
Skrivet av comkri:

Förstår verkligen att tjänsten inte fungerar, betalar själv 44 kronor i månaden för HBO Max då de hade någon livstids deal för ett tag sedan.
Gör om, gör rätt.

Enligt google
"Svenska versionen av Netflix innehåller 2 533 filmer och 899 tv-serier"
HBO: "660 långfilmer och dokumentärer"

antal serier för HBO fick jag inget resultat på, men det kanske går leta fram också.

Kan ju vara relevant när man jämför priset menar jag.
Sedan är det ju såklart inte bara antalet som är relevant. Men filmkvalité är ju subjektivt.

Av Elektron

Valde xbox men om jag ska vara ärlig så blir det mobiltelefon. Oftast spelar jag mina dagliga schack spel via mobiltelefon. Jag spelar inte så mycket längre. Köpte Diablo 2R och 3 på rea till xboxen på rea nyligen och efter det så har det blivit lite mera xbox. Blir nog mer spelande för min del när Diablo 4 kommer.

Av Elektron
Skrivet av Dinkefing:

Vi riktiga hardcore Diablo spelare har nog mer erfarenhet om Diablo än vad du och gemene man har. Hade inte Blizzard axat Blizzard North hade vi haft riktiga Diablospel värda namnet.

” Vi riktiga hardcore Diablo spelare ”
Något stör mig så jäkligt när folk skriver likt detta. Du placerar sig själv på en piedestal.

Skrivet av Sh4d0wfi3nd:

Diablo 3 var nog min näst sista preorder faktiskt. Skoldag i gymnasiet, har för mig en onsdag, minns det ganska väl. error 37 i 5 timmar mött av lag och knappt spelbart de som du säger kommande dagarna. Tror till helgen kunde jag iaf logga in och spela nån längre stund utan problem. Lyckades bli lvl 60 på under 10h och hittade ett vapen jag sedan sålde för 150 euro

Kan ju inte bli lika dålig som releasen av d3? 😅
Vi får hålla tummarna för att det går att spela när det släpps. Åh jag har fina minnen av RMAH, det var riktigt roligt att flippa items. Jag följde en kille på youtube, kommer inte ihåg namnet på han men tror han var ifrån Österrike och hade skön dialekt, iaf han lärde mig det mesta om flippa items.

Jag hittade han:

Här en AH guide:

Av Elektron
Skrivet av scienta:

Detta är väl ett vedertaget sätt av alla operatörer. Har stött på det både hos Telia och Bahnhof. Men tydligen ska det gå att chatta eller avsluta via "mina sidor". I alla fall hos Telia - men det är inget som framgår av deras egen informationssida: https://www.telia.se/support/avsluta-och-andra

"För att avsluta ett abonnemang behöver du kontakta kundtjänst via telefonnummer 90200."

Jag skulle säga upp abonnemang för bredband hos Telia inför black friday. Ringde och valde uppsägning, loggade in med bank id osv, fick svar ”just nu är det många som ringer, vi kan tyvärr inte ta emot ditt samtal” *klick*. Testade dagen efter och fick ”just nu är det många som ringer, vi kan tyvärr inte ta emot ditt samtal” *klick*.

Så jag mejlade dom och det tog någon dag och sedan ringde någon upp och fick säga upp den vägen. Inte så smidigt och lite frustrerande att de klickar mig ifrån telefonkön när jag har valt ”uppsägning”.

Av Elektron

Cyber monday hos tele2, fast rätt dyra abonnemang tycker jag

Av Elektron

Någon som slog till på s22 för 299kr/mån med surf på 3 Mediamarkt?
Är lite lockad själv. Ingår samtal och sms? Jag kan inte hitta någon info på deras hemsida om abonnemanget. Är 3 bra? Blev det 45GB per månad? Kör själv på en IPhone 7 med Comviq 95kr/månad. Tappa den i golvet igår så den sprack så det kanske är ödet som säger att jag behöver en ny telefon 😅.

Av Elektron

https://www.elfynd.se/msi-katana-gf76-i5-11-8-256-1650-144hz-...

MSI Katana GF76
- Intel® Core i5-11400H-processor
- NVIDIA GeForce GTX 1650-grafik
- 8 GB DDR4 RAM, 256 GB SSD

5199kr

Värt att notera att Elfynd köper in emballageskadade produkter.

Av Elektron

Det blev en nest hub 2 ifrån Elgiganten för 479kr för min del. Rätt trevlig som köksradio.

Av Elektron
Skrivet av Funnyvlad:

Har du varit student i 10 år?

Det räcker nog oftast bara att man läser en kurs när man tecknar. Är nog få operatörer som kör uppföljning på om man är fortsatt student.