Inlägg

Inlägg som Elektron har skrivit i forumet
Av Elektron

Blir typ ovärt att sälja.
Har också en Xbox One s över med 2 handkontroller sedan jag köpte en series X.
Men att sälja den för 5-600 och sedan kostar en ny handkontroll till series X ~6-700 kr gör det lite ovärt att sälja. Speciellt eftersom handkontrollerna fungerar till den nya konsolen.

Av Elektron
Skrivet av Svensktiger:

Och här trodde jag att /s var allmän kunskap.
Valfri sökmotor är din vän.

Det är lite luddigt vad du egentligen menar.

Av Elektron

Schack är väl det enda som jag spelat under längre period på telefon. Har ibland testat lite andra spel men det har oftast bara varit i korta perioder.

Schack är både gratis och du kan spela mot andra personer, göra schackpussel eller analysera positioner.

Just nu har jag ett pågående parti mot en nationell mästare så det är lite häftigt. (Kommer högst förmodligen förlora). Vi är på drag 57 nu. Matchen påbörjades 10 mars. Är 3 dagars betänketid så man behöver inte stressa dragen direkt 😅

Av Elektron

Är lite lockad. Jag har ingen speldator, kör endast via Xbox nu och det finns några titlar som jag är sugen på att lira men som inte finns till konsol. Tex Torment hall verkar lite småkul och skulle nog passa perfekt till en steam deck förutsatt att det går att spela det då.

Skrivet av rwkk:

absurda priset, de borda alla ha 10x mer lagring för samma pris. Hur folk inte bara köper utan överdrivet berömmer dessa forntidsteknologiska manicker är bortom mig

Det finns ju konkurrenter tex Asus Rog Ally men den kostar ca 9500kr så jämfört med den så verkar Steam Deck väldigt prisvärd.

Av Elektron

Nu har jag fått min serie X. Fastnade för Vampire Survivor på gamepass. Nu har jag fått alla achievements som går att få i det spelet utan att köpa till dlc. Riktigt kul spel. Synd att inte dlc ingår i gamepass. Har ni tips om något nytt spel att lira? Behöver inte vara på game pass. Jag gillar spel där man kan levla och det är lite enkelt och snabbt.

Jag har tröttnat lite på Diablo 4, får återkomma till det spelet när de har släppt någon ny patch.

Av Elektron
Skrivet av zaibuf:

Diablo 2 hade ju en bra mix av set items, runewords och unika där många olika var användbara. Items i D4 som de är nu är bara tråkiga. Legendaries är enbart för affix, annars plockar man bara upp rares och 99% av unika är skit.

Tanken är fin, att alla rare ska kunna vara användbara men i verkligheten är det väldigt jobbigt, jag orkar inte kolla igenom varenda pryl.

De kunde ha typ något i endgame iaf som är bättre än rare så man slipper gå igenom allt. Så kan man nyttja rare till alts eller sub level 50 karaktärer.

Typ lägg till mer unika eller starkare legendariska i wt4 som man inte kan nyttja till rares.

Av Elektron
Skrivet av martinot:

Även Inet har tyvärr höjt till 7195.- nu.

Amazon.se har dock fortfarande kvar X för 6175.- (hur länge till vet jag dock inte).

https://www.amazon.se/Microsoft-Xbox-1882-Series-1TB/dp/B08H9...

Tack för tipset. Valde att slå till innan det blir dyrare. Ska bli kul och testa. Diablo 4 hackar en hel del på min one s så det ska förhoppningsvis rulla på bättre med series x

Av Elektron

Är patchen live nu? Den nya som skulle komma.

Av Elektron
Skrivet av HazZarD:

Ja du kan ju annars vänta tills lvl 70 annars om du känner att du dör för lätt xD Har inte provat mig på att försöka nå tier 4 än är lite över lvl60 klarar tier 3 hyffsat ok men ingen vits spela tier 4 om man dör väldigt lätt.

Nej jag fick tillbaka till tier 3 för att levla. Men är tråkigt när man vet att det är bättre saker på tier 4. Sedan är det ju trist att mobsen är flera level under mig på den öppna världen i tier 3.

Så stort glapp, lvl 55 mobs i tier 3 och 70 mobs i tier 4.

Jag kan nog bygga om lite också. Har fått en unik armor som gör reduced shout skill, använder den inte men man kanske kan få upp armorn lite med det, har dålig koll. Behöver lista ut hur jag ska bygga för att få mer defence. Skadan räcker ju till.

Tar typ 90 minuter för mig att få en level ungefär så det går rikligt segt. Fast jag ska vara ärlig och säga att jag inte spelar så effektivt. Gillar att utforska lite fog på kartan och variera mig. Kan köra typ 3 Nightmare Dungeon rad max sen tröttnar jag på det.

Av Elektron
Skrivet av Mono:

Sitter fast i att komma till WT4. Kör Sorc med chain lightning, frost nova samt flame shield. Är på lvl 64.
Antar att jag måste köra en hel del renown. Eller så väntar jag in kommande patch.

Jag fick hjälp av en att klara dungeon när jag var typ level 55 så att jag låste upp tier 4. Det är ju roligare när man kan få tier 4 items. Så det kan ju vara ett alternativ.

Av Elektron

Igår blev jag level 60 för första gången och kunde börja köra på tier 4. Spelar barbar.. Har två tier 4 vapen så skadan jag gör är ju hyfsad bra, inga problem att rensa. Men jag dör ju så snabbt. Så igår så fokuserade jag på att rensa vanliga mobs och sen får jag fly när det kommer en Elite. Jag antar att det blir bättre med tiden när jag får lite mer levels och drops. Eller har ni några bra tips?

Det är så konstigt att man kan döda level 75 mobs på level 60, tänker tillbaka på typ Diablo 3 där hade du ju gjort extremt liten skada om du hoppade upp till högsta torment för tidigt..

Av Elektron

Twitterlåda
Xbox

Av Elektron
Skrivet av Mono:

Gick lite bättre med World Boss idag iaf. Alla var på bra lvl.
Bra loot? Nope.

Haha jag var med där på ett hörn och leacha lite. Var väl typ lvl 16-17 då. Fick två legendariska som jag inte kan använda än på ett bra tag.

Av Elektron

Vill någon hjälpa mig med stronghold lvl 20 jag är level 14.
Jimmy#2645
Spelar nu.
På Xbox men det ska väl vara crossplay.

Eller om ni vill spela ihop så får ni gärna lägga till mig. Kör lite casual på säsong.

Av Elektron
Skrivet av Goedendag:

Mosfilm har gratis filmer på bland annat Youtube . Finns ett gäng klassiker där. Stalker, Solaris, Battleship Potemkin, War and Peace, I am Cuba. Waterloo finns också på Youtube.

Det går även att streama gratis film via biblioteket med bibliotekskortet.

Av Elektron
Skrivet av Pamudas:

Season börjar den 20e. Patchen kommer imorgon

Kör genom story så slipper du göra det igen när season kommer. Du behöver inte göra ett enda sidequest om du inte vill, så jag hade kört igenom det snabbt så det är klart

Åh jag lär nog inte hinna. Är typ level 48 men jag tyckte det var roligare att utforska och köra mitt eget race än att följa storyn.

Förhoppningsvis så går det väl snabbare att köra igenom storyn på en högre levlad. Har inget sug av att spela om storyn.

Kör rouge nu, är sugen på en barb också så den kan få bli på säsong isf.

Av Elektron

Ny till Diablo 4. Har lite frågor.
Gjorde duengon med en del unika rewards. Det verkar som man själv får lägga till dessa unika till gula saker? Förbrukas codexs då eller kan man använda samma om man får kraftfullare vapen senare?

En annan fråga, är de unika jag ser där i Codex listan alla unika som finns i spelet? Eller finns det kraftfullare saker man kan hitta senare?

Vilka gems är bäst i vapen? Nu kör jag med +damage i basic attacks.

Av Elektron
Skrivet av izzie:

Var hittar man detta?

Köpte på Outnorth för drygt två veckor sedan. Men jag hittar det inte på hemsidan nu. Det kanske är slut.

Här tog länken ifrån mailen istället
https://www.outnorth.se/urberg/4-person-tunnel-camping-tent
"Denna vara är tyvärr slut i lager för närvarande."
Var tyvärr slut

Av Elektron

Det blev ett nytt tält denna säsongen. Trevligt att få lite mer yta att röra sig på.

2 dörrar och ett fönster i förtältet.

2248kr för de som är nyfikna på vad det kostade.

Av Elektron

Kan man börja lira D4 nu?

Tänkte fixa en ny konsol till D4 men man kanske kan köpa digitalt så att man kan köra både på one S och sen på nyare när man uppgraderar eller behöver man köpa spelet två gånger då?