Inlägg

Inlägg som Elektron har skrivit i forumet
Av Elektron

Det var ju lite roligt att testa call of duty. Jag och dottern körde vartannat liv så vi skifta kontrollen varje gång vi dog. Går det att köra split screen i multiplayer? Kommer ihåg att de gick förr med något annat call of duty. Annars var vartannat liv rätt så skönt för det är ju lite hetsigt spel så får man lite andrum. Undra hur många banor det finns. Vi körde 5 matcher varav 3 av dom var på Rust så jag fick ju iaf känslan att det inte var så många banor. Alltid en som sitter och sniprar i tornet så det var en skön känsla när man klättra upp i tornet och slog han i ryggen 😅.

Av Elektron

https://www.xbox.com/sv-se/games/store/warhammer-chaosbane-xb...
Warhammer: Chaosbane för 20kr nu.
Lite diablo liknande spel fast väldigt billigt nu då.
Jag köpte det för något år sedan så jag vart lite chockad över hur billigt det var nu, för det kosta bra mycket mer då.

Inget man kanske lirar i 1000+ timmar men är nog rätt underhållande för typ 20timmar och det kan det ju vara värt med tanke på priset.

Av Elektron

Fy vad tråkigt nu åkte jag på corona. Har varit sjuk en vecka men har gradvis blivit värre. Det är så sjukt tråkigt att bara vara hemma. Jag har mestadels kollat på tv. Har inte riktigt haft energi eller sug att läsa eller spela Xbox.

Det är tråkigt att bara ligga i soffan.

Av Elektron

Jag blev tvungen att kolla till mitt konto. Har inte spelat sedan 2016 och senaste Playstation jag hade var 3an. Men som tur är så var kontot kvar som alltid. Vore lite trist att förlora det. Tråkigt att bli av med alla trofeer och spel som finns digitalt.

Av Elektron
Skrivet av lemon3:

Vad roligt att det börjar lossna för dig Elektron.
Jag kanske ska gå med i en turnering, det låter skoj med dagliga matcher.

Tack :).
Ja det tycker jag att du ska testa om du är nyfiken. Du får skicka en daglig match utmaning till mig också om du vill spela. https://www.chess.com/member/jimemy

Av Elektron
Skrivet av Mono:

Blizzard har tydligen gjort en undersökning gällande vad vi är beredda att betala för kommande expansion.

https://www.gamestar.de/artikel/diablo-4-blizzard-100-dollar-...

<Uppladdad bildlänk>

Var går gränsen för er?

Edit: Det är ett rykte men ett ganska specifikt sådant.

D4 levde inte upp till mina förväntningar så jag kommer troligtvis avvakta med expansion tills det hamnar på rea.

Det beror väl på lite hur mycket nytt det blir i expansionen. Men tänker mig runt 300kr kanske upp emot 400kr. Betalade nästan 1000 kr för d4 och det var lite väl mycket. Det är lite komiskt att de som har köpt d4 nu på rea faktiskt fått ett bättre spel än när jag köpte det eftersom spelet blir lite bättre över tid och så kommer det troligtvis vara med expansionen också.

Av Elektron
Skrivet av Mono:

Ledigt idag så jag plöjde lite med ny char. 1 till 72 med Sorc Lightning Ball build.

Wow det var snabbt med 1-72 på en dag. Min högsta karaktär är typ 68-69. Fast har inte spelat mycket på länge. Hur lång tid tror du att det tar att nå level hundra? Kikar lite på en achievement

Av Elektron

Nu äntligen har jag börjat se lite ökningar igen. Jag trodde att jag hade fastnat för gott. Denna gången blev det pussel rating men det ger iaf tillbaka hoppet tillbaka om att det kanske går det att bli lite bättre på vanligt schack också.

Senaste året har jag spelat främst orankat på Lichess för att slippa tänka på rating och bara ha kul. Dock har det blivit lite rankade dagliga matcher på chess.com främst pga gamla turneringar jag gick med i sedan långt tillbaka. Vissa turneringar pågår ju under flera år så det är väldigt utdraget.

Av Elektron

En ny extra handkontroll till den nya xboxen och en steam deck är väl det jag är mest sugen på. Ett par schyssta hörlurar vore inte fel heller. Vi får se vad årets Black Friday har att erbjuda.

Lite spel och kanske någon uhd film. Har länge velat testa fysisk uhd film.

Av Elektron
Skrivet av HazZarD:

Inget konstigt med det, den lär ju ändå komma först om ett år och tills dess lär dom släppa massor med grejer till huvudspelet.

Problemet är väl främst att det blir lite som ett hån mot oss som är lite besvikna på spelet. Betala mer för att få mer.

Ända sedan d2 har jag varit galet taggad på varenda Diablo nyhet/släpp. D4 har tagit det ifrån mig, tyvärr.

Jag kommer förmodligen i slutändan att köpa expansionen men jag kan nog hålla mig tills det blir rea på det.

Av Elektron
Skrivet av napahlm:

Nu fram till den 1 november är det 25% på alla versioner av Diablo IV. Funderar på det, men tycker fortfarande det är för mycket med 600kr som det kostar idag.
Det behöver komma ner i halva priset, eller om spelet bundlar med ett framtida grafikkortsköp.

Har precis slängt pengarna i sjön på CS:2 som verkar vara ospelbart vid release. Med min tur, ifall jag skulle köpa D4, så fixar dom CS:2 dagen efter och då blir det inget D4 ändå.

Man kan testa Diablo 4 gratis via gamepass, iaf på Xbox. Tror det var typ 10 timmar speltid.

(Är väl uttänkt så att man ska spela typ de roliga timmarna)

Skrivet av AxxT:

Har ni testat Barb.
Hade verkligen hoppas den var roligare nu. Men inte, så förbaskat tråkigt att spel med. I D3 så var han så J mycket bättre.

Fick bli en rouge för tredje gången, och är fantastiskt att spela med!
Fortfarande lika kul som tidigare, fast nu med vampyr skills! ROLIGT!

Jag spelar alltid barbar i alla Diablo. Blev typ level 68 förra säsongen med varandra. Nu är jag väl typ lvl 16 eller något denna säsongen.

Jag är inte så sugen på Diablo 4 överlag. Har spelat en hel del indie spel istället typ Vampire Survivor och Army of ruin. Vilket jag tycker har varit roligare. Plus att mycket är nytt för mig i dessa spel, nya skills, spännande att levla och uppgradera och låsa upp nya saker.

Av Elektron

De har fixat hästen på Xbox märker jag. Jisses vilken skillnad. Förut så kunde man lika gärna gå för hästen var så dålig på konsol men nu så går det undan.

Testade lite offseason också på min leap barb. Hittade en earthquake glyph så nu blev det lite roligt faktiskt.

Av Elektron

Jag flyttar spar till Avanza 3,7% ränta. Ränte utbetalning varje månad så det är lite roligt. Har dock lite buffert på min vanliga bank så att jag inte behöver flytta pengar ifrån Avanza.

Av Elektron

Ni som har testat, hur är säsong 2 hittills?

Av Elektron

Kul att det närmar sig. Får väl se om man orkar testa. Försökte köra en egen build förra säsongen. Leap build med barbar. Har det kommit lite mer Items nu så man kan skapa lite fler builds? Tänker främst på barbar.

Av Elektron
Skrivet av Ryssfemma:

Asmongold som t.ex la 200 timmar på diablo 4 men ratar den?

Är väl hans jobb?
Om man får betalt för att spela så går det väl an att spela lite extra.

Av Elektron
Skrivet av Mono:

Så detta köpet var tvunget för att få Activision/Blizzards spel på Gamepass? Hade väl gått att lösa på samma sätt som alla andra spel som hamnar där. Men varför stanna där? MS kan ju köpa upp Ubisoft, EA, Embracer och Square Enix när dom ändå håller på.
Eller var går gränsen?

Har du sett till några Cod och Diablo spel på gamepass tidigare?

Av Elektron
Skrivet av Allexz:

Kan inte åtminstone en person i tråden berätta vad det är ni firar? Wahhoo!! Microsoft det där megaföretaget med flera hundratusentals anställda runt jorden men flest i usa ska nu ge oss en stor fin kram!!! så personligt det kan bli

Ser bara massor av woho! men inte varför?

Spel till gamepass.
Jag tror inte att du har missat att folk redan har skrivit det. Kanske tycker du själv inte att det är något betydande men personligen tycker jag att det är roligt att få spel till gamepass som jag annars inte hade köpt. Och det finns lite spel här som jag är lite lockad av att testa att spela.

Av Elektron

Kul. När kommer spelen till gamepass? Är lite sugen på att lira igenom lite cod. Främst single player men blir nog lite multiplayer också. Diablo 2R, 3 och 4 har jag redan. Tyvärr blev ju inte fyran så bra som jag hoppades men förhoppningsvis så blir det roligare med tiden men nya matcher.

Av Elektron

Blir typ ovärt att sälja.
Har också en Xbox One s över med 2 handkontroller sedan jag köpte en series X.
Men att sälja den för 5-600 och sedan kostar en ny handkontroll till series X ~6-700 kr gör det lite ovärt att sälja. Speciellt eftersom handkontrollerna fungerar till den nya konsolen.