Inlägg

Inlägg som moddelkaj har skrivit i forumet
Av moddelkaj
Skrivet av nilsrock:

Som jag fattat så kommer inte Gmail att vara kört, det går att synka på andra sätt än med exchange.

Att synka kalender och kontakter med Google kan dock bli problematiskt.

Skickades från m.sweclockers.com

Mnja Du kommer kunna synca Gmail via IMAP, och som bäst få sync var 15:e minut (tror jag) och inget pushstöd.

Av moddelkaj
Skrivet av =JoNaZ=:

Posta det på canal digitals facebook sida så lär det nog ta fart!

Eller använda Facebook som ett socialt media istället för att hänga ut och gnälla över varenda jävla enskilt problem som företag bara för att jaga likes och kommentarer. Det är knappast konstruktivt att ett hundratal idioter som inte orkar läsa kontexten kommenterar saker i brist på annat.

Detta har löst sig, användaren var reggad på fel sajt och tro det eller ej så har ingen dött ett förlorat sitt sparkapital. Alla nöjda och glada!

Av moddelkaj

http://www.extragsm.com/images/phone/big/Siemens/C45/Siemens-C45...

Min var en Siemens C45. Riktigt bra kvalitet faktiskt! Orange var hippt på den tiden

Av moddelkaj
Skrivet av Aktsu:

Jag övergav googles tjänster istället. Varför gå omvägar för att få generera vinst till ett företag? Vill de tjäna pengar på mig får de leverera produkter jag vill ha.

Det är sant, det är en väg att gå. Men jag tillhör dom som tycker det är omständligt att byta bort en mailservice som jag faktiskt är nöjd med.

Av moddelkaj

Jag vet inte om vi har avhandlat detta, men nu kommer inte Google supporta Gmail i Windows Phone... Detta känns ju jävligt snopet, och ingen app kommer utvecklas heller

Källa: http://thenextweb.com/microsoft/2012/12/15/googles-sync-chang...

EDIT:

Starting January 30, 2013, consumers won't be able to set up new devices using Google Sync; however, existing Google Sync connections will continue to function. Google Sync will continue to be fully supported for Google Apps for Business, Government and Education. Users of those products are unaffected by this announcement.

Så kort och gott, skaffa en innan 30 jan och hoppas det funkar att köra Googles tjänster.

Källa: http://www.zdnet.com/google-discontinuing-support-for-exchang...

Av moddelkaj
Skrivet av milkacid:

En Tizzbird F11 kanske?
http://www.tizzbird.se/TizzbirdF11-specifikationer.htm

Saknar dock stöd för att spela filer i rar format.

Jag har också snöat in en del på TizzBird, men frågan är vilken man ska ha? Behöver man en T20 med hårddisk om man absolut inte ska lagra media på den, utan streama allt? Det borde väl räcka med en F11, minneskort och sen en sjuhelvetes massa appar för allt?

Är det lite dumsnålt att bara ha en N1:a om man är ute efter något med permanent?

Av moddelkaj

YEAH! Fick en lägenhet i Gbg ifrån årsskiftet och 4 månader framåt. Inte mycket, men alltid en början. Ska göra klart en personlighetsanalys och logiktest i helgen så är troligtvis jobbet mitt också! Med kontor mitt i centrum!!!

Och ikväll är det julfest med (soon to be gamla) jobbet! Fan, jag är så euforisk så jag har inte jobbat en minut sen jag fick beskedet idag!

Nån som har koll på ett bra magasin där man kan förvara lite möbler och dylikt i göteborgstrakten?

EDIT: och nej, jag känner mig inte sur eller ledsen. Däremot helt jävla otroligt galen!! (Och kanske en smula speedad på Saturnus chokladglögg)

Av moddelkaj

Jag sitter med i samma sits med samma rigg. Jag funderar på att skaffa mig ett GTX 670 eller ett HD 7970. Det svider lite att punga ut 3000:- MEN det är ju mer framtidssäkert då 1 GB grafikminne knappt orkar driva ultrainställningar i 1920x1080.

Av moddelkaj
Skrivet av daolo:

Inte dumt, Max Payne 3 för 12,49 euro!

Köpt!

Av moddelkaj

Köpte Dawnguard och Hearthfire till Skyrim. Kändes mer motiverat att köpa nu på rea, plus att Skyrim-suget kanske kommer till vintern igen

Av moddelkaj

Meh! Smygehuk är faktiskt sydligaste delen i Sverige, inte Ystad!

Av moddelkaj
Skrivet av anon4992:

Ca 75SEK, finns billigare

http://se.gamersgate.com/games?prio=relevance&q=gtaweekend&af...

64SEK för complete, eller 21SEK styck för expansionerna.
Osäker på om man får en Steamkey eller hur det fungerar på gamersgate.

Jo, men nu hette tråden "Aktuella Steam-erbjudanden så jag länkade till Steam. Plus att man vet hur Steam funkar och man får spelet på en gång. Fortfarande ett bra pris dock!

Av moddelkaj

Hela GTA IV-sviten för €8.74.
http://store.steampowered.com/app/901583/

Gäller till fredag natt.

Av moddelkaj

Haha, som en anställningsintervju på IKEA... "Bygg en stol och sätt dig!"

Av moddelkaj

Tankar och återkommer när jag varit på toa

Av moddelkaj
Av moddelkaj

Jag fullkomligt älskar detta! Nästan lika mycket som XKCD på måndagarna

Av moddelkaj

En kommentar angående kameran i Iphone 5. Det verkar som att bilderna får lila glare så fort man riktar den mot en ljuskälla. Apples svar på detta var "Don't do that" typ.

Jag har inte sett det själv eller hört om de kommer fixa det, men det kan vara värt att ha i åtanke kanske.

http://gizmodo.com/5946683/is-your-iphone-5-camera-seeing-pur...
http://gizmodo.com/5947972/apple-acknowledges-iphone-5-camera...

Av moddelkaj
Skrivet av Plasmatic:

Samsung 950D är alldeles för dyr, 4300 i affärer kring mig..

Och när jag letat vidare har GW2750 tydligen stora problem med ghosting?

Finns det några andra skärmar?

Jag kan rekommendera en Dell U2412M. Inte högblank, men inte heller helt matt. Jag är nöjd med färgerna, märker ingen input lag när jag spelar FPS. Det är inte en renodlad IPS-panel utan den billigare e-IPS, men jag tycker det duger gott, och framför allt för det priset.

*****16:10 to the people!*****

Av moddelkaj
Skrivet av Sgt. Stinger:

Jo men vad ska vi göra? Ska staten gå in och stötta Expert eller? Så här fungerar en marknadsekonomi, är nån annan billigare så handlar folk där. Det man skulle kunna anmärka på är att både Mediamarkt och Elgiganten gör förlust med flit, för att döda andra företag. Detta borde enligt mig i alla fall undersökas om man skall lagstadga mot. Å andra sidan måste de ju ta väldigt stora vinster sedan när de är "herre på täppan", och då blir det möjligt för uppstickare att ta sig in på marknaden. Min gissning är att Mediamarkt och Elgiganten inte kommer sluta före en av de är i KK, då det är de som är störst.

En annan fråga är också om näthandlarna gör samma enorma förluster eller om de bara tittar på från avstånd och skrattar lite medans de bygger krigskassa...

Jo, jag vet hur en marknadsekonomi funkar, men jag tycker bara det är lite trist att folk förväntar sig att hyllorna ska vara fulla med nya, billiga varor när många inte ens vet hur insidan av en Expertbutik sett ut innan. Självklart säljs det mesta till franchisebutikerna i veckan, och det som blir över får konsumenterna slåss över. Samma sak vid mellandagsrean, det är aldrig några nya saker som står på hyllorna där heller. Det är gamla saker med röda prislappar!