Inlägg

Inlägg som Per_oxid har skrivit i forumet
Av Per_oxid

http://world.guns.ru/assault/as10-e.htm
http://world.guns.ru/sniper/sn20-e.htm
Kör med dessa, praktiskt med samma ammo samt att jag kan köpa ammo av en kille så jag får inte slut. Två vapen och sen max ammo man orkar bära sen är man redo att springa på uppdrag.

Av Per_oxid

Kudos till logitech

jag köpte en g5 för ett år sedan och fick ett litet problem då den inre plastkabel kröp ut ur tyg höljet. Blev tvungen att kapa tyghöljet för att få bort den starka böjen som plaststladden fick. Kontaktade logitech support och efter att jag skickat en scannad kopia på kvittot skickad de en ny mus hem till dörren med budfirma. Nu ska jag skicka tillbaks usb pluggen och vikt kasseten från min gammla. Har alldrig upplevt maken till god support förut. Får bli logitech produkter i fortsättningen.

Av Per_oxid

Hint liten spoiler hur man får riktiga slutet

om ni gör vad ni kan för att lösa questen för att döda strolek eller vad han nu hette kommer ni få ledtrådar till hur ni kommer till det riktiga slutet som förklarar vem du är. Glöm inte att läsa infon i Pda:n om ni har svårt att hitta. Om man har ett vapen som har 2 poäng av 10 i accuracy på egenskaper så kan man inte räkna med headshots på 300m. I slutet hadde jag 600 i ammo och alla dog av ett headshot

Av Per_oxid

Fallout möter oblivion, blir skön blandning
Är tröttsamt att läsa alla som klagar på att man inte träffar med vapnen. ÄR inte så svårt att förstå varför man inte får börja spelet med railgun ala action quake. De bra vapnen får man senare och dessa har en nära perfekt träffbild. Tycker att spelet är snyggt även om jag kör "static mode" vilket ger bra fps. "DX8 the way it is meant to be played" vore kanske en passande slogan för ettt så försenat spel. Riktigt bra spel tyvärr lite buggit ibland men inte lika illa som det va med fallout iallfall. PDA:n kunde vara mer användarvänlig också.

Av Per_oxid

Undvik Office

Av Per_oxid

Visserligen kan man misstänka att folk som spelat spelet har skaffat det olagligt men det är ju lite väl magstarkt att kräva att folk bevisar var det skaffat spel för att de ska få kommentera spelen. Att kommentera stalker är väl inget olagligt i sig finns väl de som varit beta testare lagligt. Kanske ska införa en ny regel att man inte får kommentera icke släpta spel i sverige överhuvud taget så får vi en klar och tydligt regel som är lätttolkad.
Jag tycker man ska få prata om stalker men inte disskutera nerladdning crackning eller andra olagligheter.

Av Per_oxid

Jag tycker du ska klocka datorn, borde klara 2,5ghz dvs 25% snabbare. Ditt moderkort tror jag ska vara bra för överklockning. Jag har försökt att öka fps:en genom att sänka grafik inställningarna i spelet men utan att lyckas. Jag laddade sedan ner en cfg fil som skulle ge bättre fps och det hjälpte en hel del. Har t.ex inga blad på palmerna längre då jag spelar. Kom inte ihåg vilken sida jag hitta cfg filen på tyvärr.

Av Per_oxid

Helt klart att du ska upgradera cpu i förstahand för cs:s. Har man en snabb cpu kan du alltid sänka grafik inställningarna för att få bättre fps men är cpu:n för slö finns det inte mycket att göra. Cs:s är väldigt cpu krävande en athlon venice på 2.6 kan lätt droppa fps under 40 på servrar med 40personer. Jag tycker att du ska testa att överklocka och se om du tycker det blir okej. Annars så kan du vänta på att en dualcore patch släpps och skaffa en dualcore. Tyvärr ger inte dualcore något för cs än. En core2duo på över 3ghz är det som gäller för att ligga stabilt över 60fps för tillfället. Mer minne än 1gig hjälper inte mycket för cs fps men minskar load tiderna rejält.

Av Per_oxid

I´m du läste inte rubriken eller?
"All amd r6xx are 65nm"
80nm kommer bara var demo exemplar 65nm är det som gäller på de som säljs i maj, det var vad jag läste i artikeln behöver knappast vara sant för det.

Av Per_oxid

Tycker folk överdriver en del. En x2 är inte alls så dålig det är först då man överklockar som core2duo blir överlägesen. Då mer grafik intensiva spel kommer tror jag att skillnaden blir mindre mellan processorer men större mellan grafikkort. För spel är det ju lägsta fps som är avgörande inte om man har 150 eller 200fps. Jag tycker nog att det är lite onödigt dyrt med sli nu men om man tycker det är kul och har råd så varför inte.
http://www.firingsquad.com/hardware/amd_athlon_64_x2_6000/pag...

Av Per_oxid

Bra tips ska testa om jag får dem att fungerar som understöd till at-guns

Av Per_oxid

Nej det är ju sant.
Vilken skärm som är bäst kan man ju enbart avgöra om man tittar på dem i verkligheten, man kan ändå säga att en hög upplösning räknas som en "bättre specifikation" eller iallfall dyrare. Givetvis är det andra saker som harbetydelse för hur bra en skärm är och man har ju även olika smak. Ville bara göra AddeC uppmärksam på skillnaden mellan datorerna men det kanske var onödigt då det står på komplettshemsida. Vad som han föredrar kan inte jag svara på. Jag föredrar 1680 x 1050 över 1280 x 800.

Av Per_oxid

Tror att diskussionen om allies op gäller version 1.5
Är det någon som tycker att stugen är användbar. Jag klarar inte att använda dem då det i princip alldrig skjuter utan mest står och skruvar på sig och om de skjuter så träffar de mycket sällan. Kan beror på den bedrövliga pathfinding i spelet. Hoppas de fixar balansen och pathfinding buggar. Jag hoppas de förbättrar stug och försämrar stickybombs på något sätt. Tror att relic blev anklagade för att vara opatriotiska då axis kunde vinna och rättade till det i patch 1.5.
Överlever man till tier 4 så är ju panthers tigers och ostvind bra.

Av Per_oxid

Skulle inte säga att bytet från WSXGA+ till WXGA är någon vidare uppgradering. Jag skulle valt ASUS F3Jc för den bättre skärmen före den andra med vista tv tuner och 20gig extra hd men sämre skärm. Vad som är bäst för dig vet inte jag.

Av Per_oxid

klart man alltid kan läsa på mer själv men man kan ju få hjälp här och spara lite tid, lätt att man sägeremot sig själv då man inte kan så mycket.
dsk ditt inlägg bevarar min fråga, tack

Av Per_oxid

dvb-c kräver väl ett extra abonemang med månadsavgift. Kan man se de fria kanlerna 1,2,4 k-kanalen med ett dvb-c kort utan att betala någon extra avgift? Eller är det så att comhem tar extra betalt för att sända de fria kanalerna digitalt? Är absurt att jag får bättre bild gratis med en 10cm hög antenn i fönstret än ett betalabonemang från com hem med dragna cablar i huset.

Av Per_oxid

comhem grundutbud digitalt

Undrar om någon vet om comhem kommer att sända sitt grundutbud digitalt snart och om man kommer att kunna använda en vanlig dvb-t kort för mottagning av grundutbudet. De verkar vilja ha kvar det analoga för att få folk att köpa en digtalbox med utökat abonemang från comhem. Retar mig på att man inte ens kan ta in de fria kanlerna digitalt via comhem. Avgiften för grundutbudet ingår i hyran men jag sitter med en laptop och dvb-t kort och måste använda en bordsanten för att få in fria kanalerna. Hade ingen lust att köpa analogt kort enbart för comhem.

Av Per_oxid

Om man antar att en skärm har 25ms responstid motsvarar det väl 40hz, eller 40fps. Jag använder cs:s som referens eftersom jag är van att spela med netgraph där man ser fps kontinuerligt. Vill gärna ha över 60fps för att det ska flyta bra, kommer man ner till 30 börjar det bli riktigt svårt att sikta. Skulle gissa att man inte vinner något att med komma under 16ms respons tid då grafikortet ofta jobbar med 60hz på lcd skärmar. Ett sätt att testa är väl att titta på en rak kant i ex cs och rörar musen snabbt fram och tillbaks för att se om den raka linjen(kanten) blir hackig eller mindre skarp, förutsätter givetvis att man har bra fps. Vet inte om detta resonemanget håller men kan definitivt säga att jag upplever min skärm som lite långsam.
Poängen är alltså att man inte kan komma upp till mer än 40fps med en 25 ms skärm, och anser att man helst vill ha 60fps.

Av Per_oxid

Gjorde en liten sökning på pricerunner tyskland och hittade att amilo a 1650g finns med både turion och sempron. Är nog god chans att det fungerar, fast jag har alldrig sett en turion eller sempron i verkligheten så lämnar inga garantier. Kan ju kolla så att du ha nyaste bios innan du byter för säkerhetskull.
en liten bild på en öppnad amilo 1650
http://www.amilo-forum.de/htopic,2723,1650.html

Av Per_oxid

Datorn är antagligen inställd för att hålla ett gränsvärde. Eftersom man vill att datorn ska vara tyst också brukar inte fläktarna snurra förän temperaturen överstiger ett visst värde. Min dator startar fläktana runt 65grader. Vill du ha svalare dator men bryr dig inte om ljudnivån så brukar det gå att justera så att fläktana går på max hela tiden, går iallfall på min dator. Personligen anser jag inte att du vinner något på detta. Om vill ha en tyst dator kan du som sagt troligen undervolta cpu:n och klocka ner grafikkortet. Ett grafikkort kan ställas in så att det har olika hastighet vid 2d:läge och 3:d läge. Antagligen är det så redan nu på din dator. Tror inte 73grader är något att ora sig över men beror såklart på vart temperaturen mäts. Mitt grafikkort blir 90grader och det är inget ovanligt. Jag tror inte att du vill förbruka ditt grafikkort men antagligen bruka det till max(nu kastar jag sten i glashus).