Inlägg

Inlägg som EoZ har skrivit i forumet
Av EoZ

Kul!

En liten idé jag fick med närvtrådarna är ju att du kan lägga dem på bordet i önskad form med hjälpt av böjt armeringsjärn eller liknande som du sedan klär med slangarna. Så får du ett praktiskt stativ som gör att ögat "flyger". Se till att låta dem gå bak ordentligt innan de går fram/under så blir effekten coolare.

Av EoZ

Trevligt! God jul!

Förresten, hur går det för er med kylartestet?

Av EoZ

Riktigt grymt bra jobbat! Läste igenom allt till punkt och pricka med tungan i knät. 5P!

Du har skrivit "har" två gånger i rad, om du vill att texten ska vara felfri så säger jag bara att det finns.

Av EoZ

Eizo foris FS2331 - http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=714173

Otroligt bra skärm med riktig svärta och kvalité. Den tveklösa budgetskärmen imo. Ångrar min IPS för 10k när jag såg den IRL. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=573970

Av EoZ
Skrivet av Nonian:

Hade en kompis med samma problem, han kunde inte installera/uppdatera det det. Testa att uppdatera punkbuster manuellt och sedan reparera installationen

Jag avinstallerade allt, även punkpuster, kanske därför det fungera smärtfritt sedan när jag googlade fram origin och bara valde att jag ville ladda ned BF. Lite strul där dock, vilkoren kom inte upp. Men jag ville ändå inte ha spelet i C, när jag ändrade till rätt disk så fungerade det direkt och det var bara o vänta på nedladdningen. Provspelade nu och inget extra behövde installeras, allt funkar igen.

Hittade btw att origin stöds inte fullt ut i Windows 7, det är tydligen utvecklat på XP och Vista. En viss buggförklaring.

Av EoZ
Skrivet av skog1s:

Högerklicka på Battlefield3 i origin och välj uppdatera, så ska det funka!

Det testade jag med, blev hänvisad till köpa spelet istället.

Har nu avinstallerat det, Origin och allt. Det verkar som den snällt vill hämta hem spelet igen nu via Origin, vi får hoppas det fungerar.

Trist med alla buggar kring spelet som annars är bra.

Av EoZ

Moderkortsdistanserna är på sin plats?

Av EoZ

Jag lyckas inte ens uppdatera, jag hänvisas till köpa spelet eller liknande. Det mest störande är ju att mitt spel är så original som det kan bli med fysisk förpackning och allt.

Har inte spelat på en vecka.

Någon som har någon idé?

Av EoZ

Den repan har ingen betydelse, så länge det inte är flera lager ledningsbanor och att det är slitet genom första till att kanske förstört en andra under. Men jag tror det bara är ledningsbanor på fram och baksidan.

Men det är ju svårt att bevisa att det inte har någon betydelse.

Av EoZ
Skrivet av Kalohux:

Ja, det fungerar nog bättre än en kylarfläkt skulle ha gjort, jag kan vara lite tokig ibland.

Haha, lätt hänt! Lite jobbigt med permanent hål i väggen också.

Av EoZ

Hur fungerar det? Känns som helt rätt lösning nu i efterhand!

Av EoZ

Öppna fönstret istället.

Av EoZ

Jaaa! Riktigt snygg!

Ogillar Ferrari-jämförelsen på grund av att Ferrari är en riktig skitbil. Går bra att tvätta och åka snabbt i, men kvalitén är ju sådär. Måste överservas och är ofta svårservade. Tråkigt ljud och bilen ger föraren en coolingstämpel. Är en bil vass så ska den låta därefter, men det är den ju inte. Det är ingen formel 1? Töntigt.

Noctua behöver inte servas, håller länge, det är ju deras grej!

Gillar starkt att de satte gummi i ramen, smart sätt att dämpa resonansen. En av många smarta grejer som faktiskt fungerar. Noctuas motorer är helt klart något som jag gillar, en motor som inte är så ojämn i gången att den får resonans i hela fläktbladet när strömmen slås på och av. Inget lagertickande, välbalanserad fläkt/rotor, bra tillbehör, lång livslängd. Man får vad man betalar för!
Om deras fläktar blåser mindre i förhållande till sina konkurrenter i ren mätdata så struntar jag i det, det är så lite och konkurrenterna har ojämn kvalité och ofta biljud, som tickande eller kort livslängd.

Designen tycker jag att det är tråkigt att folk inte gillar. Helt klockrent av dem att ha färger som inte går förväxla med något annat, så man vet vad man faktiskt har och vad som ska läggas på minnet.

Vet inte om jag ger så mycket för vissa turbulensdämpande detaljer, kul om de funkar dock, men man ser ju inget direkt samband mellan dem på olika modeller. Så jag tror det är design som varken ger eller tar bort något.

Hoppas de även kommer i 140 mm med riktig ram, finns knappt någon bra 140 mm fläkt på marknaden just nu.

Av EoZ

Jag tycker det är skitkul, men jag har inte spelat så mycket FPS, har dock inte spelat så mycket över huvudtaget rättare sagt för jag är inte jättebra. Men 60% är väl i alla fall fps av min livs speltid. Men jag utvecklas inte direkt i längden jag är ingen som blir bra på spel.

Men jag har kul ändå trots jag hamnar allt mellan 25 och 13:e plats i mitt lag efter man kommit in i spelet. 600-800p är det jag får ihop per rond.

Min taktik är 75% automatsniper och försöka använda mycket fotarbete med varierade smygande anfallsvinklar.
Resterande 25% är jag enginer och åker jag runt i tank eller rushar med det smidiga maskingeväret. Ser jag någon på håll, någon som gömmer sig 100 meter bort eller om det är en tank så plockar jag fram raketgeväret.

Palla all teori, vet bara att ett lags automatsniper heter SVD.

Ge det tid och ha kul!

Av EoZ
Skrivet av nfskillen:

För att se fps. Klicka upp console med § skriv render.drawfps 1

Tack! Den har jag glömt fråga om, då vet jag att det ligger på 44-66 fps på high, för lite under dropp med andra ord. Får experimentera lite, vidvinkel och överklockning som var även avstängd.
Har 1200 px hög skärm, så det blir lite tyngre än för de flesta.

Skrivet av davidaxelsson:

menar du customize, i så fall är det bara att trycka på customize fliken och sedan leta efter loadout och sedan tryck på customize precis under vapnet väl där framme så kan du ändra allt från sikte, barrel, silencer osv

Där löste jag min tactical light, den fanns ju där med. Lite plåttrigt, tillbehören borde ju funnits under spawnskärmen?

Tack!

Av EoZ
Skrivet av Mimematis:

Nepp, varken på marken eller väggar eller något.

Av EoZ
Skrivet av gwanto:

Om jag inte minns helt fel så är det T!

Skrivet av upl8447:

stämmer:)

Nice, men man ser aldrig en ljusbild själv framför sig? Man får bara lyssna efter ljudet och höra vad som verkar vara på och av?

Av EoZ

Tråd för pinsamma frågor

Hej,

Allt är inte självklart i detta spel och alla har inte nött det i alla tider. Vissa detaljer lyckas man inte lista ut och det tänkte jag att vi kunde fråga här.

Ja, då börjar jag:

Hur slår man på ficklampan på vapnet? (Har precis fått en sådan). Kikade bland knapparna och tillbehörsvalen utan framgång.

Av EoZ
Skrivet av CitroFrukten:

Exakt darför den behöver söka igenom Photoshop och Apple och Blizzard mappar med mera ?
För se hur spelet fungerar för utväxlingssyfte

Hur ska den annars hitta vad den letar efter?

Försöker inte försvara Origin utan försöker bara vara logisk.

Varför klagar ingen på att antivirus går igenom mappar? Tycker det är samma sak. Origin skulle aldrig ta din privata information, samla den och låta någon ha vinst av den precis som ett antivirus.

Av EoZ

De garderar sig säkert bara. De söker väl efter BF3-pirater och fixar statistik kring inställningar och hur spelet fungerar för utvecklingssyfte.