Inlägg

Inlägg som KTL har skrivit i forumet
Av KTL

Klockan är strax 15 i skrivandes stund och man behöver ett glas med nått stärkande redan... Humans are strange

Av KTL

Den processorn är väl lite mer än ett år nu? Själv skulle jag inte våga köpa en sån laptop, det är för tidigt för Windows. Omöjligt att inte jämföra med Apple heller. De har gjort ett sånt jäkla bra grundjobb i flera år att de bara kunnat POFF, nästintill allt bara funka. Och världen var bara lite WTF?

Men ARM's intåg på PC-sidan och RISC-V's utveckling är nog det mest intressanta på evigheter! Spännande tider.

Av KTL

Briljant viral marketing. Det är det första som slår mig.

Av KTL

Är inte detta lite likt vad som hände AMD när de styckade undan sin kretstillverkning till att bli Global Foundries?

Håller inte riktigt med den här hedgefunden dock. I längden så kan det nog bli svårare för Intel om de måste sitta i knät på nån annan för sin tillverkning. Så det är nog inte så attraktivt för Intel. Men jäklar vilken uppförsbacke de har med att komma ikapp nu.

Av KTL

Minimerad: Belastar lika lite som Steam nu så det är en fix.
Launcher aktiv: Den ger samma belastning som innan.

Så om man har den uppe så är den fortfarande en redig systemslukare för att vara en "game launcher".

Av KTL

Kanske dags att ge det här ett försök. Jag har inte vågat ge mig på första varianten av programmet för det har känts lite för bra för att vara sant.

Av KTL
Skrivet av hyllevask:

Jag tillhör det överlappet!

Same here!

Och för att få det sagt, folk som sitter på Chrome idag bör ge FireFox en ny chans. Webbläsaren har blivit jäkligt mycket bättre och rappare på senaste åren.

Av KTL
Skrivet av RekiN:

Hoppas deras egna Microsoft Store app får sig en rejäl omdesign.

Bättre för alla om de tar bort den helt istället. App-koncept för Windows där Microsoft kan tjäna pengar på appförsäljning är redan ett förlorat tåg. Det är bara en del av allt bloatware man får kämpa med att få bort.

Av KTL

Alltså... ska man nu maxa ut AM4/X570-plattformen man sitter på så låter AMD en göra det med ett helsickes avslut innan det är dags för nästa sockel för dem XD Tagga inför recensionerna!

Av KTL
Skrivet av tvelander:

Du är fine, din 3700X + nya amd / nvidia kommer inte maxa din 12V rail

Jag tror det med. Potentiellt går jag upp till nån av AMDs 12- eller 16-kärniga också, för mina renderingsprojekt vinner på det. Men har svårt att tro att det fortfarande skulle bli för mycket om man slänger in ett RTX 3080 på det.

Av KTL

Här trodde jag att man tog i när man köpte ett 850W 80+ Platinum när man byggde nya datorn förra året. Men det kanske var en blessing in disguise nu. Oavsett vilka uppgraderingar man gör nästa år så kommer det behövas lite styrka i nätagget.

Av KTL
Skrivet av bobish:

Nvidia köpte ARM, Men AMD ser till att vi kan köra bil utan ARM-AR.

Bravo!

I övrigt så ja, AMD bör väl smida medans järnet är varmt nu. De har onekligen vind i seglen.

Av KTL

My motherboard is ready! Den 12-kärniga eller 16-kärniga blir det uppgradering till framöver!

Av KTL

Hur många fler är det som ser både en Airtag och en Homepod ovanifrån i cirklarna? Telefoner är det garanti på att vi får men dessa verkar det också bli om man ska tolka djupare i bilden. Finns alltid lite hintar från Apple.

Av KTL

AMD gör det spännande nu. Före Radja Kudori gick från bolaget så tyckte i alla fall jag att AMD's kort var rätt meh och chipen primärt gjorda för firepro och dylikt. Vilket förvisso som för Nvidia säkert är nått de tjänat bra på? Men att göra kort för spel kändes alltid som en eftertanke. Designprinciperna samspelar ju, men ändå eftertanke.

Nu börjar det hända lite saker så Radeon-presentationen blir spännande i slutet av månaden!

Av KTL

Haha galenskap men ack så roligt!

Av KTL

Not this shit again...

Av KTL

Nvidia kommer börja sälja officiella gröna stödpinnar för att hjälpa till att stödja upp den där förmodligen tunga pjäsen i chassit. Bara $19.99. You heard it here first!

Skämt åsido, samtidigt som det är spännande med nya kort, den där ser jag mig aldrig motivera köp för. Uppgraderar man lär det bli nått från mellansegmentet. Kommer bli kul att se hur tech-communityt pressar den där dock.

Av KTL

You've gotta be kidding me... Nvidia behöver konkurrenter.

Av KTL

Fick så fort jag såg bilden på den vibbar av att det här var något relaterat till Star Citizen. Lägger man dem sida vid sida så är de väldigt olika men det finns saker som gör att den andas från undermärket RSI till det spelet.

På det stora hela, tyvärr MSI den här suger. Undrar hur mycket EXTREME DELUXE POWAH GAMER resten av den grafiska profilen kommer andas? Förmodligen för mycket. Fine, det är deras ryggrad av produkter men det kan bli för mycket bling också.