Inlägg

Inlägg som KTL har skrivit i forumet
Av KTL

Den har rejält med kontroverser just nu, Epic Games Store. Men den är här för att stanna vad vi än tycker.

Av KTL

Varför inte sedvanlig nedladdning från Intels hemsida? Väldigt märkligt beslut.

Av KTL

Det finns mycket att säga om Epics game store nu i inledningen. Vad folk kallade steam och hur det fungerade när Half-Life 2 släpptes var inte vackert så jag ger det tid personligen så får de här situationerna ordna sig.

Men att titlar blir tillgängliga på det mög som är Windows Store efter Sweeny's kritik av det är bortom allt.

Av KTL
Skrivet av Squallie:

Det står ju på Steam att det krävs Xbox konto så någon form av inloggning/länkning måste du göra. Sen om det sker en gång eller varje uppstart återstår väl att se.

Skickades från m.sweclockers.com

Det var alltså för bra för att vara sant.

Av KTL

Måtte det nu bara vara steam all the way så att det inte gör som något Ubisoft-spel och bootar igång sitt eget. Vore trist att klicka igång på steam sen mötas av "hej logga in på Microsoft store först".

Av KTL

Just nu, gen 1 produkter, kostar som en mindre begagnad bil och lär ha rätt kakig mjukvara. Men om inom 3-5 år är nog det här med 5G något i nästan varje persons ficka.

Av KTL

Gen 1 got folk! Jag ser även jag med nyfikenhet på vad de kommer hitta på men själv kommer jag inte vara snabb på några sånna här modeller. 1, Android kommer nog behöva tid att bli klockrent på en vikbar telefon funktionsmässigt. 2, vi har inte en aning om hur slitaget vid vecket kommer bete sig över tid.

Av KTL

En sann klassiker i ny tappning. Sitter med G400S på jobbet nu och den är bara fenomenal den med.

Av KTL
Skrivet av Epic:

Mycket snack om spelets PR, men jag tror att det helt enkelt beror på att folk är trötta på BF. Det är i alla fall anledningen till att jag inte köpt det. Jag tror inte den stora massan bryr sig om kontroverserna kring spelet.

PR-gnället har undgått mig helt och spontant tror jag det är en irrelevant punkt, brukar vara det. Jag tror det här är långt mer anledningen. EA har sett till att DICE fullkomligen pumpat ut titlar för fort (både Battlefield och Battlefront när de fick detta) så folk har tröttnat. Det har varit en "stortitel" varje år. Vad har man ens hunnit längta till?

Får jag gissa kan folk vara villiga att hoppa på en 2143 titel, det finns längtan efter. Förutsatt att det verkligen andas sin föregångare och inte drar iväg till orealistiskt COD-vansinne.

Av KTL

Kan hålla mig rätt kort. Det här är mer vad Destiny 2 borde varit. Det var ett kul FPS mode och välpolerat och snyggt. Men det är en MMO-grinder och det har sin specifika målgrupp så medans jag roades tror jag inte det är nått jag plockar upp.

Av KTL

Samma blunder som Apple har gjort med sina senaste alster, galna priser. Börjat köpa in delar till en ny dator äntligen och den kommer kosta under vad ett RTX 2080ti kostar. Och då blir det ändå en prestandamaskin för grafikproduktion och spel. Säger lite om hur galet det är prissatt.

Av KTL

Hoppas det här blir lite av en trend. Likt många här så drar jag samma paralleller. Många studios har växt med raketfart och då plockats upp av stora utgivare och resultaten har blivit lite därefter. Repetition, överhype och en "meh" försäljning flera gånger. Genom att lugna sig och backa ett steg så kan man börja hoppas på lite nya idéer.

Givetvis att studiorna överlever på sina spel, det är en tuff värld för dem ekonomiskt när ens försäljning består av spel och DLC's.

Av KTL
Skrivet av Aka_The_Barf:

Win 7 har hållt länge men tänker överge det i samband med nya ryzen i vår.
Borde finnas bättre win7 teman och skins för oss som gillar aero, borde finnas som fanns i vissa andra av deras operativsystem "classic" eller vad det kallades?

Skickades från m.sweclockers.com

Sitter i samma båt, väntar spänt på AMD's presentation nästa vecka och vad de har på g. Win 7 har bara gjort vad det ska i många år nu men det är tid att hoppa framåt. Även om Win 10 har bra med bloat och andra påfund man gärna sluppit.

Av KTL

Kommer följas med spänning. Jag ser gärna en tredje spelare på GPU-marknaden. Hey fler spelare överlag! Vore kul om VIA fick lite vind i seglen med sin X86 licens (men detta är extremt naivt, jag vet).

Av KTL

Nyhet om Diablo, läser, ramlar in på youtube och lyssnar på Tristram spåret... Det blir att spela själv så fort man kommer hem! Varit på semester så missar helgens bravad men ffs, ha kul allihopa här!

Av KTL

Har personligen slutat hoppas på den spelserien sen flera år, den sagan tog slut när Laidlaw gick från Valve och sedan släppte manuset. Men för Valve's del, så hoppas jag de lärt sig en läxa av Steam Machines. Tänk hypotesen, Steam Machines hade papperslanserats med en trailer för HL3 och sedan varit bundlat med varje maskin. Dem hade sålt! De behöver en dragare för sin hårdvara, det bör de känna till vid det här laget.

Av KTL
Skrivet av Sir. Haxalot:

Steam kan jag hålla med om men att hämta på internet är väl ändå sämre på alla sätt och vis? Genom store så är det ju alltid straight forward, man behöver inte oroa sig för installers som vill installera diverse adware och man får en kanal för uppdateringar direkt i OSet. Största problemet är väl att många utvecklare skiter i att publicera till store.

Skickades från m.sweclockers.com

Affinity-suite, Spotify, Discord, Origin, Telegram, FireFox, Adobe-suiten, Libre office, behöver jag fortsätta? Jag förstår argumentet du vill göra men risken att folk någorlunda uppvuxna med internet hämtar något attackerat är inte så stor. Det händer, men det händer likväl att skit dyker upp i allehanda app-stores också. Internet är en fördel inte en nackdel i det här fallet.

Av KTL

Vilken kritik kan de ha tagit till sig av tro? Deras store är ju en total fail idag och de flesta vill ju ha väck den. Att hämta vad man använder på nätet och tjänster som Steam är ju så vida överlägsna i ren användning och gränssnitt att Windows Store blir en parentes av bloat för användarna.

Av KTL

Hade en sån och dess föregångare LÄNGE! Det var en fantastisk mus. Den enda värdiga ersättaren jag hittat idag är en G502. Tror det finns lite MX518 DNA i den så kanske därför.

Av KTL

Jag ser fram emot 2025 när dessa gubbar och tanter i parlamentet försöker ladda upp "den där roliga skämt hund bilden" på sin facebook och får sitt eget långfinger i ansiktet. Blockerat och säkerligen autoanmälda för copy infringment. Nu tror jag dock inte det kan sluta så illa men sån här idiotlag kommer påverka dem själva negativt.

Med det sagt. Detta är ett direktiv och vad jag vet är det sedan upp till varje land att tolka det lite som de behagar för att göra lag av det, lättare eller hårdare tolkat. Någon får gärna rätta mig på detta. Kanske slipper vi värsta sviterna av det.

Det vi ska ta lärdom här av, i och med att en kritisk parlamentariker blev utbuad efter omröstningen, är att EU är ett haveri av gamla gubbar och gummor som inte förstår det minsta av den tekniska era de lever i. EU har gett nackdelar och fördelar genom åren, men idag ger jag personligen upp på det.