Inlägg

Inlägg som jeeq har skrivit i forumet
Av jeeq

Givet balkongmys under sommartider...

http://i.imgur.com/GsKfYTc.png

Av jeeq

1. Dyrast
2. Medel
3. Billigast

Av jeeq

Det som drar iväg priset på gamingmöss är oftast en högpresterande sensor & omronswitchar, utöver det så bör designen vara utarbetad, materialvalet hålla någorlunda kvalité tillsammans med en välutvecklad mjukvara. Deltacon har inget av det, du kan däremot hitta en gamingmus med ovannämnda kriterier för ~300 kr som billigast om du kikar runt lite. Har för tillfället själv en Prodigy G403 men även en helt sprillans (och underskattad) Gigabyte XM300 som kostade 300 kr och båda två håller mycket hög klass, men man märker i vissa smådetaljer att Logitech-musen är mer påkostad.

Av jeeq
Av jeeq
Av jeeq

Uppdaterar med ny bild istället, får även se dagens morgonhäng vid hans nya lya som någon granne smällt upp. Verkligen ett mysigt litet djurparadis som en väldigt engagerad tant har skapat genom åren. Hänger alla sorters djur där hela tiden, kul att följa & fota (försöka fota iaf) ^^

https://i.imgur.com/9c2vIjT.png

https://i.imgur.com/jUHVmgt.png

https://i.imgur.com/qPVBBc6.png

https://i.imgur.com/MIZ8ZtS.png

Av jeeq

Ekorre på vägen till parkeringen i morse som glassade sig i vårsolen!

http://i.imgur.com/DIinvMy.png

Av jeeq
Skrivet av Bascule666:

Helt klart en riktigt mysig kisse!

No doubt! Vi funderar lite på att skaffa en "lillebror" till honom, den hund vi relativt nyligen har ärvt som börjar bli med åren är ju inte mycket till lekkamrat, även fast vovvens svans är rolig att försöka smälla till ibland haha. Han växte även upp med en hankatt som var äldre och det gick tydligen galant, den fungerade som pappa när han var kattunge och lekkamrat när han blev äldre. Här är några bilder på honom som kattunge som tjejen tog första veckan, en tillsammans med nämnda låtsasbrorsa

http://i.imgur.com/lojH4Yh.jpg

http://i.imgur.com/incYPMj.jpg

http://i.imgur.com/5itVMZ6.jpg

http://i.imgur.com/uMJ3WP9.jpg

Av jeeq

Om man vill göra det enkelt för sig så kan man även hänga upp kameraväskan i denna ring som finns på de flesta outdoor-ryggsäckar om man vill ha kameran nära till hands:

http://i.imgur.com/cHaK4fk.jpg

med hjälp av en kabinhake. Funkar galant för mig, beror ganska mycket på kameraväskamodell dock.

Av jeeq
Skrivet av Bascule666:

Vore väldigt trevligt med lite bilder där man ser hela katten, är lite nyfiken på rasen!

Norsk skogsskatt och bondkatt är han en produkt av! Fyller fem år nu i mars, har haft honom i snart tre år i samband med att sambon flyttade in, som haft honom till och från sedan kattungedagar. Han besitter en helt fantastisk personlighet faktiskt, är nog svårt att få någon så rolig, balanserad och lättskött katt. Verkligen en unik filur, och tjejen som var ett totalt katt-freak i yngre dagar intygar. Vi har även skapat ett otroligt band jag och han, vi passar med varandra som handen i handsken och vi tänker liksom likadant. Kunde inte önska mig att ha någon bättre som första husdjur!

http://i.imgur.com/7kC3Y7i.jpg

http://i.imgur.com/sAApszm.png

http://i.imgur.com/4hS3rrk.png

http://i.imgur.com/JVe4KJW.jpg

Av jeeq

...och garvar alltid när jag ser honom med tungan ute, ser ju så sötkorkad ut

http://i.imgur.com/E6k6vuk.png

http://i.imgur.com/KOOfxbn.png

http://i.imgur.com/qnepYqw.png

http://i.imgur.com/FyepJ9J.png

Av jeeq

En icke exalterad Mushi Bobo...

http://i.imgur.com/z51jM1K.png

http://i.imgur.com/C0boKPN.png

"Du kan väl försöka se lite gladare ut?"
"...Ok men behöver inte vara seriös va?"

http://i.imgur.com/5LmsDDF.png

http://i.imgur.com/LFOAuCO.png

Av jeeq

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=215061 dessa kan jag inget annat än rekommendera för den budgeten. Kvalitativa och hållbara med helt ok tryck i för det priset.

Av jeeq

Denna kontorsklassiker finns ju alltid, men kanske inte tillräckligt rund & tjock?

Av jeeq

Reparera glappande strömkabel? [Bild]

Jag har en Samsung SA700d-skärm med glappande strömkabel som jag gärna vill försöka fixa till, om möjligt. Skärmen går ej att få igång men lysdioden blinkar till ibland, glappet sitter i sockeln där strömkabeln är inkopplad, den går att snurra på vilket det ej ska gå att göra (den har dock fungerat en längre period trots det), den går heller inte att få loss på något sett utan ska egentligen sitta helt fast i sockeln (som är fastlött på kretskortet). Finns det möjligtvis någon smidig ghetto-metod till att fixa detta tror ni, eller är det helt kört? Har i alla fall tillgång till lödmaskin och har öppnat upp skärmens baksida för lättare åtkomst.

Bild på kontakten där glappet sitter:

http://i.imgur.com/Q301d6r.jpg

Av jeeq

Spillde massa mjölk som rann ned ovanpå datorn, igenom fläktgallret, in i chassit och ned på bland annat grafikkortet. Stängde sedan av datorn och la den på sidan för att öppna upp den så att all mjölk på grafikkortet (rullar fortfarande) självklart rinner in i bland annat dess PCI Express-port och lite överallt på moderkortet (rip). Ljuvlig doft bestod sig också.

Av jeeq

5-15 rutor i sekunden & ~90% cpu-belastning med en amd x6:a i 3.8Ghz. 1440p flyter på finfint. Jag har för mig att jag har läst att vissa webbläsare gör så att det används en hel del gpu-kraft för att avlasta cpu:n i yt-spelaren.

Av jeeq

Hade ett Samsung micro-SD 8 gb i min Samsung S4 för några år sedan som blev korrupt utan förvarning när jag lyssnade på Spotify på jobbet, laddade frekvent ner offline-listor till kortet vilket kan ha påverkat lite kanske, sen så att kortet befinner sig i en mobil och inte en t.ex digitalkamera gör nog också skillnad då luren utsätts för betydligt mer yttre åverkan. Drygt när det händer oavsett...

Av jeeq

Stötte på en nyduschad ekorre igår

http://i.imgur.com/X7zCUNL.png

Av jeeq
Skrivet av HerrParasit:

Problemet är väl mer att de blir så dyra att man knappt vill ta med dem ut. s7 verkar ju jättebra, förutom batteriet då, men annars kanon, men betala 7k för en telefon? Runt 3k svider det tycker jag, som inte använder luren så mycket, jag måste verkligen motivera mig med att den ska ha någon funktion, då har vi det där med storlek vs bärbarhet, den 4,7 som jag har nu, 120g, ligger nästan på gränsen, speciellt under varmare tider. Men den är lite liten att "jobba på", sätta sig o skriva/surfa t.ex. Då vill man gärna upp till 5,5. Tog några testbilder med den jag köpte för 990:- idag, i bra ljus blir de helt OK. Och tappar jag telefonen, eller glömmer den på biltaket, ja, det är ju ingen större förlust som en dyr lur skulle vara. Kanske bättre köpa en riktig kamera för 2-3000.

Jag har ju så förbannat svårt att "leva i mobilen", som jag ser främst damer göra på allmänna platser, headphones i, hela tiden pillandes, surfandes, snackandes. Jag använder hellre datorn faktiskt. 27" skärm, tangentbord av klass, jag ser allt bra utan förstoringsglas. Sonyn är säkert helt OK, men de bilder/filmer jag sett är inte i klass med S6-S7. Och med all bloatware som verkligen är onödig i Sonys lurar, iaf de två jag haft, irriterande saker som vill jag ska köpa Sonys tjänster och de går inte att ta bort.

Skippa dessa S7:an och dess 7k. För bara max 5k får du både en bra digitalkamera och en telefon som är betydande bättre än den du har nu, och efter att jag läst dina kommentarer så känns det som det överlägset mest optimala för dig.