Inlägg

Inlägg som lhugo har skrivit i forumet
Av lhugo

Jag kan inte påstå att jag tycker mig se något som pekar mot en nedgång med 20 procent hittills 11 dagar in på månaden tyvärr. Men hoppas kan man ju göra.

Av lhugo
Skrivet av imdeziqn:

Tjena! Jag har alltid hört att det blir lite billigare att köpa div komponenter och sedan bygga ihop den eller om tex inet skulle kunna göra det mot en peng(?)
Men absolut, har du något exempel på färdigbyggd som uppfyller kraven så får du gärna skicka! H/Emil

Skickades från m.sweclockers.com

Jo det är väl generellt sant. Jag tänkte mer för enkelhetens skull. Sedan kan man ibland få lite extra kompakta system som redan är färdigbyggda utan att behöva beställa specialchassin. Gillar du otroligt kompakta vattenkylda chassin så är detta mitt bidrag:

https://www.inet.se/produkt/2212957/corsair-one-pro-plus-i7-16gb-480gb-ssd-gtx-1080-ti

Annars finns mindre kompakt och billigare:

https://www.power.se/dator-och-surfplatta/stationar-pc-och-mac/hp-omen-880-103no-stationar-dator/p-612316/

Av lhugo

@Reshi00: Missade att du var så nyregistrerad här. Rätta mig om jag har fel men tror att man måste varit registrerad 3 mån med tio inlägg i forumet för att kunna lägga upp något i marknadsdelen. Isf får du vänta ett tag, men å andra sidan är datordelarna så gamla att det knappast lär minska i värde speciellt mycket.

Av lhugo

Är du intresserad av att bygga datorn själv eller hade du lika gärna kunnat köpa en färdig lösning? Isf finns många alternativ i den prisklassen och innebär betydligt mindre bök för dig som att du slipper fundera vad som krånglar om den vägrar starta när du fått ihop alltsammans.

Av lhugo

Lägg upp den i marknadsdelen av sweclockers och se! Hade jag varit på jakt efter den dator du har så hade jag nog kunnat ge 2500 utan diskar då det fortfarande idag är en stark CPU + mycket RAM och att du dessutom har bra nätaggregat och fint chassi. Diskarna hade jag inte varit intresserad av då de sannolikt snurrat länge.

Av lhugo
Skrivet av dlq84:

Detta bryter sannolikt mot Prisjakts regler. Anmäl det så kanske butiken svartlistas av prisjakt själva.

Jag har vid två tillfällen påpekat problemen via omdömen på prisjakts butikssida. En gång för två månader sedan och en gång i helgen. Vid båda tillfällena har omdömena tagits bort (tillsammans med andras som påpekat samma sak). Första gången fick jag ett mail, där jag informerades att omdömet tagits bort, utan förklaring och sedan en hänvisning till deras regler kring omdömesgivande. Andra gången var jag mycket noga med sakligheten och att följa reglerna (anser att jag gjorde detta första gången med) och gav exempel på produkter som de visade felaktiga priser på. Fick inget mail denna gång utan omdömet var idag borta tillsammans med andra liknande omdömen från andra igen.

Skickade just ett mail till prisjakt support där jag bad dem att svara på hur de ser på saken.

Hoppas på en bra lösning snart för detta är synd på en annars så bra tjänst som prisakt faktiskt är.

Av lhugo

Problem med butik som listar produkter med felaktiga priser vilket i sin tur triggar bevakningar på Prisjakt

Jag använder mig mycket av bevakningar på prisjakt, en smidig funktion som låter mig plocka bra erbjudanden då och då. På senaste tiden har dock företaget Datapryl.se listat en stor mängd produkter på prisjakt till en fjärdedel av vad de kostat hos andra butiker. Ibland anger Datapryl ett falskt pris på prisjakt, ibland är det samma i deras webbshop. Oavsett så har de knappast möjlighet att sälja produkterna till dessa priser. Det har i veckan bland annat rört sig om datorer värda 10 000+ som "sålts" för 2500, men det har pågått i månader.

Detta hade för mig varit helt lugnt om man kunde svartlista en hel butik på något vis men jag har inte kunnat hitta någon sådan funktion. Jag är säkert på att några här måste hamnat i liknande sits och tänkte höra hur/om ni löst detta.

Av lhugo

Denna tråd gav ju en annan redigt med ångest! Tänk att man spenderat $863.64. Fy!

Av lhugo

@Kalium: OK! Men tack för svar!

Av lhugo

Har du kvar ditt GA-Z97N-WIFI?

Skickades från m.sweclockers.com