Inlägg

Inlägg som anon127948 har skrivit i forumet
Av anon127948
Skrivet av Megahurtz:

När ska du skaffa dig ett arbeta och börja betala för din underhållning?

Samtidigt som upphovsrätt börjar bli lite vettigare? I princip oändlig skydd för något som knappast uppkommer ur tomma intet är lite väl att ta i. Hela skit snacket om vad ska stackars artister göra när de blir gamla. Samma som resten, betala in jävla pensionsförsäkring och spara pengar.

Upphovsrätten har utökats så mycket att det finns absolut inga etiska anledningar att bry sig om dessa lagar. Andra sidan visade fingret så det är bara rätt att samhället visar samma tillbaka.

Av anon127948
Skrivet av Justbecause:

Det kvittar vilka sidor de DDoS:ade, det rättfädigar inget ändå...och ja, Sverige slickar röv på USA, men alla länder som har affärsförbindelser slickar röv på varandra, men det har inget med dessa töntars handlingar att göra...och bara för att du inte läser på dessa sidor så finns det folk som gör och är intresserade av vad som står där, eller ska du och dom bestämma vilka sidor folk får läsa?

Skickades från m.sweclockers.com

Sverige slickar röv bara i en riktning (liknande för hela EU). Det är aldrig USA som slickar tillbaka.

Detta liknar en protest. När folk protesterar så stör det alltid någon person. Nästan alt du gör utanför ditt eget hus kommer störa någon. Protester stör alltid något men de är i nästan alla fall värda det hela.

Problemet här är att de opponerar intressen som äger media så att trycket blir inte på vad de opponerar utan på allt annat. Ärligt talat är det imponerande hur väl kontrollerade media är i Sverige.

Av anon127948
Skrivet av Justbecause:

...och därför ska vi DDoS:a hemsidor för att visa vem som egentligen "bestämmer", eller vad vill du ha sagt? Dessa töntar har ingen respekt, de får ingen respekt och de har ingen kontroll över något hur mycket de än vill tro det, de är ett gäng fjantar som inte ens törs stå får vad de själva tror på, jag respekterar ingen eller deras handlingar hur goda de än är så länge de döljer sig bakom en löjlig mask...med det sagt så betyder det inte att jag anser att just dessa töntars handlingar är goda så de kommer ändå inte förtjäna min respekt även ifall de tar av sig maskerna

Skickades från m.sweclockers.com

De DDoSare sidor som en protest. De har inte slagit mot något som är samhällsviktigt eller hur? Det här är som en protest framför riksdagen eller liknande. Minimalt irriterande och inget mer.
Den dagen de slår mot viktiga saker kan du börja gnälla om att de går överbord.

Vad du än säger så är dessa töntar emot att staten bryter mot sina egna lagar för att fjäska för USA. Jag vet att det är populärt att slicka amerikansk röv i Sverige men det betyder inte att det är smart eller etiskt att göra det. Sverige har redan visat flera gånger att lagar och regler inte gäller när man ska fjäska för USA, det otroliga (rätt ord är nog: tragiska) är att folket ignorerar det hela.

Av anon127948
Skrivet av Justbecause:

"FN har i ett halvt sekel utan framgång försökt komma fram till en definition av terrorism som alla medlemsländer kan enas om. 2004 lade FN:s dåvarande generalsekreterare Kofi Annan fram ett förslag som går ut på att terrorism är en handling som syftar till att döda eller allvarligt skada civila eller icke-stridande, med avsikt att skrämma en befolkning eller utöva tvång på en regering eller en internationell organisation"."

Skickades från m.sweclockers.com

Du inser att vilken sorts protest mot regeringen som helst faller under den definitionen av terrorism? Det var Sverige som ville trycka igenom EU lag som sa att prat mot regeringen var terrorism! Inser du hur helt jävla sjukt en sådan formulering är då delen om våld lätt glöms bort?

Regeringen måste tåla att man pratar illa om den och att folk protesterar när de är missnöjda med vad den gör i deras namn! Demokrati betyder att vi är alla ansvariga för vad regeringen gör även om vi inte tycker om de ansvaret.

Av anon127948
Skrivet av huxflux:

det gynnar ingenting förutom att några stackars tekniker måste stanna kvar på jobbet senare än normalt en fredag och att media får nåt smarrigt att skriva om. Regeringar ger inte efter för terrorism, varför skulle de ge efter om någon sänker deras hemsida? Finns också andra kontaktvägar om man nu verkligen måste åt informationen som finns på webbsidan.

På vilket sätt är detta terrorism om jag får fråga? för att någon korrupt politiker säger det? För att de blockerar lite någon skit sida? Det här är närmast än protest i skada. Dvs, lite irriterande i värsta fall.

Att sedan svenskar verkar gilla att staten kör över de och ignorerar egna lagar är en annan femma. Får väl bli dalarna som senast man skulle tvinga staten att förbättra sig då resten verkar vara fega kräk mest.

Av anon127948
Skrivet av flyawaynille:

Om vi jämför det så här istället: Om de som strejkar sätter hänglås på samhällskritiska byggnader så ser jag gärna att de bötfälls och fängslas.

Jag vågar protestera, jag vågar till och med göra det under eget namn. Det vore bra mycket mer intressant om de i anon vågade stå för vad de gör och göra det öppet! Om jag anser att något är fel så är jag inte rädd för att säga det och protestera mot det!

Anon anser jag vara ett gäng tramsungar som inte förstått att allt i världen kan vara gratis och fritt. De klagade på att piratebay stängdes ner, piratbay har själva gått ut och sagt att raiden inte var vad som stängde ner dem i några dagar. Information wants to be free som vissa säger, ja information kanske vill vara fritt, men tv-serier, film och musik är inte information som vill vara gratis.

Anon har rätt i vissa saker men de för inte fram det på rätt sätt. Hotelser är inte rätt sätt!

Inget av det anon anfallit är samhällskritiskt ens i vildaste drömmar. Det går (ganska enkelt för den delen) att göra riktig skada om man nu känner för det. Det närmaste de kommer är protester som blockerar lite här och där för att uppmärksamma att Svenska staten går andras ärenden som en snäll knähund.

Vad gäller att uppge sitt namn är det absurt. Det är tydligt för alla som följer det hela att stater spelar fult som fan och att lagar och liknande inte spelar någon som helst roll när de ska sätta dit dig. Kolla på PTB, Assange, Kim Dotcom, och så vidare. När man vet att andra sidan spelar fult som fan är det endast korkat att göra det enkelt för de.

Av anon127948
Skrivet av flyawaynille:

Säg gärna vart jag sa att de skall avrättas, för jag har inte sagt att de ska avrättas. Däremot fängelse i ett flertal år och grova böter. Det de gör är att förstöra samhällskritiska funktioner och det skall straffas. Jag har inga problem att folk inte gillar regeringen men det de gör är olagligt och skall inte tillåtas. Det är en rätt stor skillnad mellan att ogilla regeringen och attackera den. De attackerar befolkningen, inte bara regeringen. Sen att Anon består av scritkiddies utan verklighetsuppfattning är ju en annan sak. De har fått för sig att det de gör är bra för befolkningen....

De vågar ju inte ens stå för vad de gör, då hade de inte behövt vara anonyma, men det vågar de inte.

Nästa gång någon strejkar kan du gå dit och säga åt de att dra till fängelse och betala böter så kan vi se vad de säger. Kanske borde läsa på historien och se vad som krävdes för att du skulle få livet du har idag (hint: inte fan var det att alla satt på sin feta röv och inte vågade protestera mot vad som hände i landet).

Systemet är uppbyggt så att det inte går på lagligt väg att göra för mycket skada mot de styrande. Det är därför det har alltid krävts mer aktiva protester för att tvinga fram en förändring.

Av anon127948
Skrivet av Sears:

Det tror jag inte. Det är nog snurr-hastigheten (RPM) som begränsar.

rpm bestämmer access tiden inte sekventiell läshastighet. Sekventiell kommer öka med högre data täthet.

Av anon127948
Skrivet av wotanziu:

Känns som att ordet terrorism används lite väl lättvindigt i denna tråden. Anonymous har tagit ner några sidor, inte hotat människor till livet. Terrorism innebär att man använder rädsla för att tvinga igenom sin ideologi. Känns inte som om särskilt många är rädda för att några websidor ligger nere.
Oavsett vad man tycker om Anonymous så är det knappast försvarbart att gruppera de med organisationer som IRA, PKK, PLF eller Al-Qaida.

Eller staten som skriker om terrorister hela tiden för att skrämma upp befolkningen så att de går med på vad som helst. Samma skit körde de under kalla kriget.

Av anon127948
Skrivet av flyawaynille:

Det där låter väldigt mycket som en terroristorganisation.

Jag själv anser att Anon är en terroristorganisation och skall straffas likvärdigt om polisen hittar dem. Det de gör straffar oss privatpersoner. Om det är frihet på internet, har Anon då rättighet att bestämma vilka sidor som ska fungera? Det de gör nu skadar oss privatpersoner lika mycket som de skadar staten.

Du skulle säkert tycka att Egypten borde bombat alla protesterande, för att inte tala om att USA borde avrättat alla slavar som vill ha rättigheter, svarta och så vidare. För att inte tala om när några anställda strejkar. Skjut skiten i huvudet direkt.
Ingen av de hade rätt att bestämma att något ska inte fungera eller hur. Har man minsta lilla mot vad staten gör måste man nog vara terrorist efter allt.

Av anon127948
Skrivet av Minsc S2:

[u]Detta var fan det mest korkade jag läst på något forum någonsin![/u].
Så du försöker indirekt påstå att jag stödjer staten i allt de gör, bara för att jag (hypotetiskt) röstade på något av allianspartierna i riksdagsvalet 2010?
Tänk om jag kanske inte ens röstade på något av de sittande partierna, är det fortfarande mitt ansvar?

Jag hoppas verkligen inte att du själv tror på vad du precis skrev, isåfall behöver du hjälp, snabbt.

Demokrati betyder folkstyre. Folket styr och du och de flesta andra här inne tillhör folket. Det är inte endast ditt ansvar men alla som lever i Sverige och har rösträtt delar på ansvaret för vad staten gör.
Eller säger du att Sverige är diktatur (går hävda utan större problem med tanke på att etablerade partier skiljer bara till namnet)?

Så att slå till mot staten och folket som är delvis ansvariga är helt logiskt. Om folket blir tillräckligt trött på vad staten gör kommer de göra något åt det hela. Tyvärr verkar svenskar gilla att ta den i röven ofta och mycket.

Av anon127948
Skrivet av Minsc S2:

Svenska staten (i detta fallet polisen) gör något som inte Anonymous gillar.
Anonymous slår tillbaks, men det är inte staten (polisen) som blir lidande, utan det är svenska befolkningen, som inte hade något att göra med det.

Det är ett ganska dåligt sätt att få support på, och min respekt för Anonymous (den lilla jag hade) är numera borta.

Är inte Sverige en demokrati? Har för mig att bildt skriker om det hela tiden. Alltså är befolkningen ansvarig för vad staten gör. Så ta jävla ansvar äntligen och sluta gömma dig bakom det är staten som gör skit inte jag.

Av anon127948
Skrivet av Maysay:

Jag vet inte om PP är så j*vla hardcore som du säger (brukar väl mest gå ut med lite plakat som man gör 1 maj)? Och kommer folk ropa högre för att ett parti har en fråga? Om de andra har samma fråga?
Och bara för att de har en fråga så betyder det ju inte att de har så mycket att säga till om då de kanske får 3% av rösterna och inte kommer in i riksdagen.

Det visar mer än att rösta på någon av etablerade partier som redan bevisat att de är villiga att sälja ut befolkningen till USA. Till och med Svenska Amnesty är full av skit. De gnäller på allt och alla men vägrar stödja ropet att Regeringen ska lova Assange att han inte lämnas ut till USA (utlämning ÄR politisk handling, domstol kan blockera den men inte tvinga den). Sverige är i princip full av skit so fort det gäller annat än att sälja ut befolkningen.

PP folket har om inget annat inte hunnit bli korrupta som de redan etablerade partier.

Av anon127948
Skrivet av rSon:

Det känns som att det är lite för tidigt för att det ska gälla Samsung Galaxy S4, då den rimligtvis borde ligga längre bort i tiden. Jag tror att den kommer i nästa Nexus, och att detta rykte då stämmer.

Personligen anser jag att 5'' är på tok för stort för en mobiltelefon och jag ser hellre att nästa Nexus backar i storlek till max 4.3'', då med väldigt tunn ram.

Samma här. Ville jag ha en tablett skulle jag köpa en sådan. Telefon ska gå använda med en hand utan att behöva få kramp i den.

Av anon127948
Skrivet av DasBoot_swe:

Behringer UCA202 USB kostar 250:- och har gjort extremt bra ifrån sig i tester och ligger i klass med produkter mer än 4 gånger sitt egna pris. Så betydligt dyrare är att ta i lite väl mycket...

Stx är inte dåligt, men det är inte "klart bättre än ett externt alternativ".

Det är bara ljudkortet om jag förstår rätt. Du behöver förstärkare för hörlurar med. De brukar inte ligga runt 250kr.

Av anon127948
Skrivet av DasBoot_swe:

Det är ett bra ljudkort och förstärkare. Ett externt dac/förstärkare är mer mångsidigt. Du kan ha den både till laptops och stationära. Du är inte låst till att det måste sitta i datorn och ha fungerande drivrutiner.

Då måste du ha extern DAC+förstärkare. Har du bara förstärkare kommer du bara förstärka skit ljudet som ett dåligt ljudkort ger ut.

Så mer flexibelt men också betydligt dyrare. Beror lite på vad det behövs till och om det är verkligen så att man reser tillräckligt mycket för att det ska vara värt att investera i något portabelt.

Av anon127948

Den har kontakter för kablar som tar det hela till chassins uttag för 3,5mm men då chassi kabel inte är skärmad kommer det låta skit så skaffa förlängnings sladd och kör på de bra kontakter bak på kortet.

Jag skaffade mitt någon månad sedan och kan fortfarande inte fatta att jag inte gjorde det tidigare (OBS! Det finns bara en mic AD så du måste stänga av digitala ingången innan vanliga analoga mic ingången börjar fungera).

Av anon127948

Skaffa Asus Xonar Essence STX

Den har inbyggd och väl skärmad hörlurförstärkare. Blir klart bättre än att ha separat.

Av anon127948
Skrivet av Atlas Tasume:

Därför att den är bra mycket tystare.

0,9 dB är knappast bra mycket tystare. Tystare ja men tveksamt att det är värt så mycket extra pengar för så lite.

Av anon127948
Skrivet av DaBone:

Jag kör med "Green-diskar" i min NAS, sedan två år.. Och kör Raid-X.
Har dock inte stött på några problem ännu..

Gissar att du inte har haft problem med diskar så det är väntat. RAID grejer hjälper först då diskar börjar ha problem. Så i stället för att bli helt slängda ur RAID fältet blir det bara markerat som wirte/read error och arrayen gör en recover. Ganska smidigt om alternativet är att hela skiten går ner