Inlägg

Inlägg som teejee har skrivit i forumet
Av teejee

Kör kraken och Octane javascript-benchmark och använd Chrome på båda enheterna (samma JavaScript-motor i Chrome både för PC och android)

Av teejee

Använder man man molnet för lagring som på en hårddisk så är ju skillnaden stor, 1Gbps är ju som en normal hårddisk, 100Mbps är väsentligt slöare.

Av teejee

Kör på madtops lösning så blir det bra.

Av teejee
Skrivet av Mikael07:

Såg att Android L/Lollipop/5.0 har stöd för raw image capture! Då kanske det finns hopp för kameran ändå!!
Får dock vänta till februari när Sony planerar att släppa uppdateringen för Z3.

Framförallt så kommer API förändringarna i 5.0 innebära att vi äntligen får riktiga tredjeparts kameraappar, dvs som har egen postprocessing och liknande som tillför något.

Av teejee

Ta färdigbyggt system från Inet eller Webhallen, någon av de färdiga konfigurationerna utan egna modifieringar komplett med operativsystem. Då har du garanti på hela systemet.

Av teejee
Skrivet av Vlademil:

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2791898

En annan bra android som får snabba uppdateringar. Är ju i princip stock android på den från fabrik med.

Edit.: glöm vad jag skrev ☺

Av teejee
Skrivet av Baxtex:

Då får det väl bli återvinningen då, trodde att en modern tv skulle hålla längre än sju år, samtidigt håller en bildrörs tv i 50 år.

Bildrörs-TV var ju ökända för att pajja ofta, fanns ju små tv-reparationsfirmor överallt förr.

Av teejee

Det kommer räcka med stor marginal.

Av teejee
Skrivet av osmig:

Nope, från och med kitkat (4.4.*) så låter OSet inte appar att skriva till SD-kortet, så går inte att spara offlinelistor med spotify (vilket var min huvudanvändning). Även om det funkar med root så är det ju sannolikt att allt fler tillverkare helt enkelt skippar SD-plats i framtiden...

Stämmer inte, Spotify kan hantera cache på SD-kortet. Kanske var en bugg i Spotify när KitKat var nytt.
Det som hände i 4.4 var att appar enbart får skriva till sina egna foldrar på SD-kortet. Dvs rätt självklar ändring med tanke på säkerheten.

Av teejee

Finns rätt många idag som lyssnar på musik via YouTube på jobbet... Kanske förekommer nåt liknande hos er?

Av teejee

Eller så lär du dig hur man reparerar själv, antagligen den här du behöver:

http://www.trait-tech.com/product/T-SAMI9100-9025/

Av teejee
Skrivet av hersses:

Tack herr moderator för att du väljer att inte försöka hjälpa mig utan debattera varför jag ska tycka om Thomsons prudukter trots att de ger mig problem!

Alltså om ni nu älskar Telia så får ni gärna göra det men faktum är att vi har haft deras "skit" i rätt många år, vi har fått byta ut routrar mellan åren, både samma och olika modeller så jag har fått testa på en hel del av dem och jag måste enligt er vara den enda som får de defekta routarna. Jag kunde faktiskt inte bry mig mindre vad er åsikt om deras produkter är för det hjälper mig 0 procent! Jag har ju fortfarande problem fattar ni väl?! - det enda jag vill är att få hjälp med min fråga vilket är tips på ersättningsroutrar så släpp nu för guds skull Thomson!!!

Jag har frågat ifall den här routern(http://www.inet.se/produkt/5404469/a...n600-dual-band) skulle klara av att uppfylla mina önskemål(+bryggning) och ingen svarar så fokusera hellre på denna fråga, tack! Och prisvärt, inget över 800 kr, de förslagen kan ni glömma direkt för vi har många andra saker att lägga våra pengar på, inte bara teknikprylar.

Du inser väl att det du säger indikerar att felet kanske ligger någon annanstans i nätverket än i routern? Felbeskrivningen låter som att du har dubbla DHCP servrar eller liknande konflikt i nätverket.

Av teejee

Det som i praktiken kommer avgöra om du bli nöjd eller inte är hur bra ledningarna in till lägenheten är. Och de är ju samma oavsett leverantör. Och det är Skanova som har ansvar att fixa kassa ledningar oavsett leverantör. Så det är bara att hålla tummarna...

Av teejee
Skrivet av kim_gulle:

Jag frågade inte hur man gör, jag frågade vart man kunde få tag på komponenterna som behövs, och nej jag har inget renrum, men eftersom jag inte är beredd att slanta upp flera tusen kronor för en recovery och disken ändå är paj så kan jag ju åtminståne få försöka själv för vad nu en reservdel kostar om dem finns tillgängliga?

Självklart får du leka med din hårddisk, rätt kul att se hur de är uppbyggda. Men du kan INTE laga den genom att byta läshuvud. Redan när du öppnar HD'n utan renrum så blir den oanvändbar. Är datan viktig så skicka den till IBAS eller liknande företag, men det är mkt dyrt.

Av teejee

Det går inte byta själv.
Jag upprepar en gång till: Det går inte byta själv.

(Enda undantagen är de som jobbar med detta professionellt, men de frågar inte på Sweclockers hur man gör)

Av teejee

Blir det bättre im du inte laddar samtidigt? För mig är det bara när jag laddar som det låter illa.

Av teejee

Kolla manualen till receivern, finns ofta ett
direktläge som hoppar över all digital behandling (bortsett från DA omvandlingen).

Av teejee

Detta måste du lösa ihop med IT-supporten på ditt jobb.
Eller är det du som är IT-supporten?

Av teejee
Skrivet av GluntJohan:

Då köper jag denna https://www.dustinhome.se/product/5010629039/wn604-wireless-n-150-access-point som Accespunkt och https://www.dustinhome.se/product/5010762886/r7000 denna som router?

Sedan kopplar jag: Adsl till Routern,från routerns switch port 1 kopplar jag sedan en nätverkskabel som går till porten i Accesspunkten sen så är det bara att tuta och köra? detta är alltså det bästa sättet?
Jag har läst en hel del och måste missuppfattat det mesta? detta är alltså inte att sätta en brygga?

Brygga är ungefär motsatsen till vad du gör,, där man går från fast uttag via trådlöst till ett fast uttag igen, t ex för IP tv-box långt från närmsta uttag.
Sakerna du länkar funkar nog, men jag hade nog valt accesspunkt med AC-stöd eftersom routern du valt har det.

Av teejee

Finns ju skarvkontakt att köpa i affären.