Inlägg

Inlägg som Swennis har skrivit i forumet
Av Swennis

Hur är W8 ihop med XBMC? Funderar på att lägga in W8 istället för W7...

Av Swennis

Går det fixa så subtitles blir ok när man spelar upp 3d? Tänkte på srt subs...

Av Swennis

Måtte dom fixa bättre stöd för Joystick till flygen än i bf3! Går ju inte ens bli halvbra med joystick, och ingen som helst känsla med mus/tangentbord till det, då är det tom lättare att spela FPS spel med handkontroll!
Är ju grym känsla i alla dom andra gamla BF spelen med joystick ju...

Av Swennis

Blir nog att fortsätta på ps3an... ser faktiskt riktigt bra ut där, bästa grafiken jag sett på konsoll, tom bättre än Uncharted.
Visst är det snyggare på min 2 år gamla dator... men känns inte lika feppligt med styrning på ps3.

Av Swennis

Har spelat en timme på ps3an, och tänkte spela lite på PCn, för att se vilken version jag ska fortsätta spela på.
Men hur faen sparkar jag väck honom där i början, står ju att jag ska trycka vänster-höger, dör hela tiden ändå... på ps3an va det ju L1 och R1, gick på första försöket... :/

Edit: Missade att skulle tryckas F med!!! hehehe

Av Swennis

Tänkte testa detta lite snabbt... men fattar inte hur man installerar MadVR, händer inget om jag klickar på install.bat...?

Av Swennis

Alla spelare som nämns ovan har jag testat... och kan bara säga att XBMC är överlägset allihopa om man kör från datorn...
Nu kör jag Boxee Box, bättre bild och ljud genom den... annars om jag skulle välja vilket program från HTPC är XBMC det självklara valet!!
Men vet inte hur XBMC klarar av just 3D, har ingen 3D tv än... men det är på ingång, en Samsung Plasma 60"!

Av Swennis

Kan man få till skärmsläckaren med slideshow när man pausar i filmen? Funkar när man är ute i menyerna ju, men skulle gärna vilja ha det när man blir tvungen att pausa mitt i filmen med, dels är det coolt och snyggt, dels för att jag har plasma, och vill inte ha IR av texten, om man råkar pausa när det är text framme. Vet att bilden tonar bort lite efter ett tag, men skulle vilja att slidehowen går in i stället.

Av Swennis

Ska snart köpa en ipad2 tänkte jag... och tänkte kolla om nån här kör spotify på ipad, och sen streamar till XBMC? Funkar det bra?

Av Swennis

Hittar ej HDD i docknings station

Har precis köpt en http://www.netonnet.se/art/dator/lagring/intern-harddisk/sata... och en http://www.netonnet.se/art/dator/lagring/intern-harddisk/dock.... Kopplar in den till min HTPC som består av en Asrock ION... man hör att den hittar en device, men ser inte HDD när jag går in i Den Här Datorn. Borde man inte se den direkt?? :/
Edit: Testade stoppa i en disk från speldatorn, den disken hittade den. Och testade stoppa in Western disken i speladatorn, och den hittar den ej...
Hörs ju att den är igång iaf...

Av Swennis
Skrivet av PanicOutPut:

På mina föräldrars HTPC kör jag OpenELEC, det är det smidigaste för dem, tar lite plats och är ganska snabbt i uppstart. Vill man kunna göra mer är nog ubuntu+xbmc eller xbmcbuntu (inte testat själv) det trevligaste valet då kan du kan få det till en snyggare och mer enhetlig upplevelse än Win7+xbmc (tänker på saker som bootlogo osv..). Såvida du inte vill kunna spela spel som enbart finns för Windows.

Hur funkar detta med openelec? Kan ha nån sorts webläsare med? Så man kan kolla youtube, läsa aftonbladet etc ändå?

Till en annan fråga: Kan man på nått sätt spara konfigen från XBMC? Tänkte formatera min HTPC, och det är ju en hel del pillande innan får det som man vill ha det!

Av Swennis

Snälla... om nån kunde skriva en dummies förklaring steg för steg för mig hur man får igång airplay från iphonen så vore jag evigt tacksam!

Av Swennis

Kommer inte ihåg om jag skrivit här... börjar väl bli gammal och senil

37, och spelar bf3 när jag får tid över... är väl ca lvl 24 och haft spelet sen det släpptes, så gott om tid för spel har jag med skiftjobb, träning och 2 kids!
Jaja... ligger på KD 1.67, inte för att jag bryr mig om KD, men reflexerna är kvar lite iaf!

Av Swennis

Hej.. på min förra htpc kunde jag i XBMC zooma in/ut med page up/page down... men det gör det inte nu.... aktiverar man det nånstans eller? kommer inte ihåg... körde Transpery skinnet på förra, och nuvarande med.

Av Swennis

Va fasen.. Airplay funkar automatiskt med iphone nu i Eden 11.0?? Nån sa man skulle ladda ner Bonjour, men har inte gjort det... satt o kolla på youtube med telefonen, och fick upp att jag kunde streama på XBMC, och det funkade!
Kanske installerat nåt på fyllan eller nåt, lol!

Av Swennis
Skrivet av skijeppe:

Det är enkelt, installera bonjour, sen är de bara att aktivera airplay inne i xbmcs inställningar för nätverk.
När du sedan spelar upp något i din iOS pryl är de bara att välja att "airplaya" de till din dator.

Vart hittar jag Bonjour?

Av Swennis

Halloj, hur lyckas man få igång airplay, är det krångligt eller?

(XBMC eden, w7)

Av Swennis
Skrivet av Swennis:

Nja... får nog ta tillbaks det där, märkt ett par osync nu... :/
Är det -200ms man ställer om då? får för mig att det blir bra?

Bump. Hur gör ni när ni märker att ljudet blir osynkat? Måste vara mer än jag som drabbas?
Kommer detta att fixas i nånuppdatering tror ni?

Av Swennis
Skrivet av Swennis:

Hej alla... drog hem 11.0 Eden Beta 3, och nu verkar synkproblemen med 24hz filmerna som bortblåst, eller är det bara jag som totalt inbillar mig??

(alltså ljudsynket)

Nja... får nog ta tillbaks det där, märkt ett par osync nu... :/
Är det -200ms man ställer om då? får för mig att det blir bra?

Av Swennis

Hej alla... drog hem 11.0 Eden Beta 3, och nu verkar synkproblemen med 24hz filmerna som bortblåst, eller är det bara jag som totalt inbillar mig??

(alltså ljudsynket)