Inlägg

Inlägg som Swennis har skrivit i forumet
Av Swennis
Skrivet av fantomsmurfen:

Hela avsikten med Mantle är att det ska göra spel mer lättdrivna på AMDs grafikkort jämfört med directX.

Ok, vet man om det funkar bra med eller? Och går det med W7?

Av Swennis

Om jag fattat det rätt, så kan man köra bf4 på mantle istället för directX, vilket är mer lättdrivet? Va det nån som sa... hörde också att man är tvungen att ha W8 för att kunna köra Mantle? Ursäkta mina dumma frågor, är helt novis, men är sugen på att byta ut mitt Nvidia 570 mot ett R9 280x inför bf4...

Av Swennis

Tänk om man kan lägga in XBMC med ... då kan man ju röja upp bland mediaspelare/HTPC och spelmaskiner innanför TV bänken!

Av Swennis

Eh... ursäkta en okunnig, men kommer man bara kunna spela spel från steam då? Inte bf3/4 tex..?

Av Swennis
Skrivet av Myllerman:

Om du klockar CPUN:n och byter GFX så blir det bra. Kan vara värt att vänta på AMD:s nya.

Tack för svar!
Men vet inte om jag vågar överklocka CPU... vet inte ens hur man gör...

Av Swennis

Ursäkta, lite offtopic, men skulle nån kalkylera om det är lönt för mig att skaffa nytt graffe för bf4, utan att processor etc flaskhalsar?

CPU : Intel Core i7 2600k@ 3.40Ghz
Minnne: DDR 3 8192mb freq 665,2 mhz
Grafikkort Nvidia Geforce GTX 570 memory 1gb, eller 1280Mbytes

Spelar alltid i 1080p medium-low, förutom mesh och textures, där kör jag high, för att se fi bättre på långt håll, vill ha hög FPS, är rätt kräsen med det när jag spelar bf och cs.... är det lönt att byta grafikkortet till en sån där AMD senare tro... eller köpa helt ny rigg senare... eller bara köra på ps4..? hmmmm :/

Av Swennis

Kunde inte hålla mig, utan fuskade till mig ett sånt där stuntplan, kommer det påverka spelet på nåt sätt, förutom dom meningslösa trophies, som jag ger helt blanka f*n i!

Av Swennis

Så länge inte spelaren fixar automatiskt att ställa in rätt Hz, som xbmc gör, så är det ointressant, det gör inte denna version av VLC heller förmodar jag?

Av Swennis

VLC fixar inte 24hz korrekt ändå väl? Tycker VLC suger luva... av alla medilösningar jag testat till PC är XBMC det bästa jag kört!
Vet inte om teamet bakom XBMC håller på att fixa det i framtiden... verkar ju inte drabba alla... beror nog lite på vad man har för hårdvara, OS(verkar inte va osync när man kör linux/openElec), Reciver, TV mm...

Av Swennis

När du spelar upp en film, tryck M, och klicka fram till högtalare, sen har du audio offset där, ta delayed med 150-200ms. Är vanligt att man får förställa det när det är 24hz filmer... jag har satt det som defult för alla filmer... men får ändra till 0 på 50 eller 60hz filmer.
Sen apropå segt i menyerna, testa ställa in "Vertical sync- Enable during video playback" i settings-video output, då drar vertical sync bara igång när filmerna startar.

Av Swennis
Skrivet av WoG:

Man måste tyvärr ha ordernumret. Tror egentligen de borde kunna se de på ditt namn, men de vägrade när jag provade iaf

Typiskt! Vad faen skulle jag beställa genom postförskott för?!

Av Swennis

Faen... ser att jag beställt genom postförskott... så får väl inte sms förräns posten på ica haft spelet en dag... trodde jag kunde få det idag, eftersom det skickades i fredags... ligger kanske på ICA nu...
Måste man ha ordernumret, eller kan man gå dit så dom kan söka på mitt namn för att hämta ut det?

Av Swennis
Skrivet av Frystpingvin:

Hörde på YouTube från CVG att checkpointssystem finns, kan inte hitta videon nu men kan se om jag kan leta fram den senare.

Låter kanon ju!
Hoppas grafiken är lite mer finslipad sen 4an... är f*n jobbigt för ögonen och spela det på ps3.... sen köpte jag det till PC, men där va det t.o.m sämre känsla i bilkörningen än på ps3an... så spelat kanske 60% på ps3an av huvuduppdragen innan jag gav upp, sen har det bara spelats sporadiskt, kört och lallat runt lite typ.

Av Swennis

Nån som sett om det är checkpoints, eller att man kan spara mitt i uppdragen?
Hatar göra om långa uppdrag... finns inte tid till det när man är tvåbarnsfar, och jobbar skift, kan bara spela när grabben sover, ser han detta, vill han med spela ju, och det får han vänta några år till på!

Av Swennis

Inte jag iaf... får det ju genom posten innan tio ;P

Av Swennis

Va det där svar till mig? Det där är ju den "kända" inställningen på XBMC genom PC... om man ställer in där fel så laggar det ja... skulle det vara samma när man kör Black box, eller vad menar du? Nån som bekräftat att 24 hz funkar då?

Av Swennis

Någon som kan bekräfta 24hz buggen? På Boxee Box flyter alla filmer, oavsett hz på bilden!
Sen vore det ju trevligt om att man kunde hämta hem undertexter lika smidigt som i XBMC, finns ju en ganska bra funktion i Boxee med.

Av Swennis

Jo, det vet jag, brukar sätta på -200ms, men får ändra till neutralt, så fort det är 50hz, eller nån annan hz... men tycker aldrig jag får det riktigt 100% i sync... när jag kör boxxe box, så har jag inte dom problemen, men XBMC är så mycket snabbare/smidigare f.ö... förutom att jag får lite skarpare bild med Boxeen då...

Av Swennis

Va länge sen jag frågade... men är det nån lösning på gång angående osynkat ljud och och 24hz filmer?

Av Swennis

Hoppas för hel**** att man kan lira bra med joystick i fly och helli igen, som i dom gamla bf spelen! I bf3 är det ju horribelt! Blir ju nån sorts inputlag av nåt slag ju! :/
Och flyga med tang.bord/mus är ju 10* svårare än att spela fps med handkontroll!