Inlägg

Inlägg som Grumie har skrivit i forumet
Av Grumie

Det var inte min mini-disc, hd-dvd eller windows-phone iallafall.

Det bästa köp jag någonsin gjort (teknik) är helt klart en av mina många SSDer. Största prestandahopp över en natt jag upplevt till det jag använder datorn till, när man gick från HDD till SSD <3

Av Grumie

Jag hängde kvar jättelänge i CS 1.5 för att jag var rädd för förändring (1.6 med sköld, famas, galil, ett extra program: steam) så mitt är bara 20 år - ganska nyss fyllda

Av Grumie
Nytt bud: 8 500 kr Hämtar idag
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Grumie

Men du lägger jag hans vinnande bud då 8500 kr och upphämtning

Av Grumie
Skrivet av Mathias71:

Tack för budet men Turbotraktors bud har alltså vunnit och blivit accepterat (jag var kanske lite otydlig där, my bad). Ifall Turbotraktor skulle ångra sig så kontaktar jag nästa budgivare i tråden, i annat fall så kommer jag att avsluta annonsen när PC:n är hämtad.

Aah, missförstod vad du menade men lycka till!

Av Grumie
Nytt bud: 8 800 kr Jag kan hämta
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Grumie

Helt plötsligt blev pizza ett föremål för Copyswede

Av Grumie

Nu jobbar inte jag med IT men efter konversationer med diverse programmerare känns hela it-branschen ganska skev. Man kräver långa erfarenheter, hög kunnighet och vilja att slita arslet av sig - och det är därför man inte får tag i folk. Kanske är där man ska börja kolla?

Av Grumie

Snälla...

Alla dessa jävla hitte-på-yrken. Förutom de få som lyckas är musiker och konstnärer inget annat än bidragstagare.. Hajar inte varför man anser sig ha rätt att livnära sig på sin hobby.

Av Grumie

Det är OK att köpa en färdigbyggd... Det är också OK att köpa sin tioende färdigbyggda dator. Alla delar inte vårt intresse

Från att ha byggt släktens och kompisarnas alla datorer har jag på senare tid insett att det är bäst att bara rekommendera dom att köpa en färdigbyggd... Jag har numera två ungar, fru och hus som tar tid och jag orkar inte agera IT-support längre.

Av Grumie

Börjat spela lite WOW igen (enbart arena) och lite The Finals - men annars går all min gaming-tid sedan några år tillbaka till det fantastiska och unika Rocket League <3

Av Grumie

Vet inte om det räknas som teknikPRYL men....

..mobilsidor kan gå en långsam död till mötes. Gimpad funktionalitet, dålig överblick, krångliga och dåliga menyer. Usch! Surfa på mobilhemsidor är som att spela WOW i fps-läge.

Av Grumie

Produkt: DeWalt DXGNP30E
Länk: https://www.jula.se/catalog/verktyg-och-maskiner/elverktyg-oc...
Kategori: Bensindrivet elverk
Prisjakt: - -
Pris: 4499 (hade samma rea på BF23)

Riktigt bra pris för ett elverk med denna kapacitet (2.7 kW).

Du måste vara medlem och inloggad för att ta del av reapriset.

Av Grumie

Varför är t.ex. CPUer alltid till en yta av ca 4x4 cm och inte 4x4 dm?

Genuin fråga.. jag har alltid undrat varför man inte "bygger på bredden" för att få in fler? Säkert jätteuppenbart när man kan sånt men skola mig gärna ^^

Av Grumie

Rocket League: en handkontroll

Övriga spel: mus och tangentbord

Av Grumie

Bästa android-emulatorn

Hej

Jag söker bästa sättet att via Windows 11 köra Android-appar. Det skulle nämligen förenkla vissa moment i mitt liv avsevärt. Det har med min personliga ekonomi att göra och det är ingen ide att gå in djupare på ämnet.

Önskemål och krav jag har är att Bank-ID inte ska hålla på att krångla och att den kan köras i ett fönster (som vilket annat program som helst) och att det ska fungera bra utan spyware och annat ofog.

Någon med erfarenhet av detta och som har något tips på en bloat-fri emulerad Android-miljö? Jag skulle bli överlycklig.

Av Grumie

Kalla mig gammalmodig men det känns mer som att man betalar brutalt mycket för en dator i mellansegmentet. Det var bättre förr

Ser dock bra ut med dagens priser

Av Grumie
Skrivet av Bizzro:

Tar hellre ett 1500-2000W agg som kör passivt upp till 25-30% (vilket redan finns). Vi pratar i grunden samma hårdvara och man får en mer flexibel produkt till samma eller lägre prislapp (passiva agg är alltid svindyra för sin givna effekt). Som rent funktionsmässigt i de flesta fall kommer fungera som ett passivt nätagg när man bryr sig som mest ("lägre" laster).

Perfekt! För sånna produkter finns det ju redan jättegott om.

Mer passivt kylt till folket!

Av Grumie

Jag känner bara OCH? Knappt 2% dyrare

Av Grumie
Nytt bud: 3 200 kr För båda
Gå till annonsen för att lägga ett bud.