Artiklar

Artiklar skrivna av JonasT
234

AMD Radeon HD 6990

Klockan är slagen och det är dags att presentera den första recensionen med AMD:s purfärska flaggskepp Radeon HD 6990 "Antilles". SweClockers testar världens snabbaste grafikkort.

15

SweClockers på Cebit 2011

SweClockers utsända Jonas Thörnqvist och Emil Björklund anländer till världens största IT-mässa i Hannover, Tyskland, och rapporterar löpande direkt ifrån händelserna centrum.

74

Antec Kühler H2O 620 och Corsair H60

Kompakta vattenkylningssystem blir allt mer populärara och ses ofta som lätthanterliga alternativ till utrymmeskrävande luftkylare. Nylanserade Antec Kühler H2O 620 och Corsair H60 hittar till SweClockers testlabb.

87

Fredagspanelen 7: Förväntningar inför Cebit, SSD-nyheter och datorbyggarfilosofi

I veckans fredagspanel tar Jonas och Emil upp flera aktuella ämnen, bland annat vad som väntas på den kommande jättemässan Cebit 2011 i början av mars.

65

Silverstone FT03

En tämligen unik datorlåda med många nyskapande finesser hittar till SweClockers testlabb. Häng med på en grundlig genomgång av Silverstone FT03.

56

Lian Li PC-Q08

Efter SweClockers recensioner av AMD Fusion är det många som fått upp ögonen för kompakta mediadatorer och jagar efter passande chassin. Kan Lian Li PC-Q08 vara rätt val i klassen?

38

Zotac Zbox Blu-ray AD03 Plus

Tillverkaren Zotac är tidigt ute med en ny modell i serien Zbox som använder plattformen Brazos. SweClockers tar ytterligare en tur med AMD Fusion.

72

Fredagspanelen 6: Intels defekta styrkretsar, AMD Fusion och läsarfrågor

Den gångna veckan har präglats av Intels missöde med styrkretsarna för Sandy Bridge. Jonas och Emil diskuterar detta och mer därtill i det senaste avsnittet av Fredagspanelen.

253

AMD Fusion: Asus E35M1-I Deluxe, Gigabyte E350N-USB3, MSI E350IA-E45

Konceptet AMD Fusion gör entré i avskalade processorer för kompakta datorsystem. SweClockers testar tre moderkort och upptäcker en ny kompetent plattform för mediadatorer.

82

Grafikkort: Prestanda per krona

Under hösten och vintern har grafikkortslanseringarna duggat tätt och SweClockers följer givetvis utvecklingen. Nu är det dags för AMD och Nvidia att göra upp i den alltid lika aktuella grenen prestanda per krona.

9

Tt Esports släpper Shock One med surroundljud

Chassitillverkaren Thermaltakes gamingmärke Tt Esports lanserar ett nytt headset för datorspel i alla former.

78

Fredagspanelen 5: SweClockers sammanfattar veckans nyheter

I ett nytt avsnitt av fredagspanelen diskuterar Jonas och Emil de senaste nyheterna i branschen, klämmer på jättegrafikkort från Asus och sammanfattar veckan som gått.

94

Steelseries 6GV2 och Gigabyte Aivia K8100

Ett rejält tangentbord kan innebära en markant förbättrad upplevelse för både arbete och gaming. SweClockers tar en närmare titt på två modeller riktade mot hängivna datorspelare.

153

Nvidia Geforce GTX 560 Ti

Med klassiker som Geforce 8800 GT i färskt minne hoppas Nvidia på nytt vinna över gamers som håller hårt i slantarna. SweClockers testar den nya mellanklassaren Geforce GTX 560 Ti.

59

Air Live N.Mini

Den sägs vara den perfekta resekamraten för internetberoende teknikfetischister och världens minsta n-router. SweClockers testar Air Live N.Mini.

98

Fredagspanelen 4: CES 2011, Sandy Bridge och AMD Fusion

I årets första fredagspanel sätter Jonas och Emil tänderna i de hetaste nyheterna i datorvärlden. På menyn står bland annat branschmässan CES 2011, Intel Sandy Bridge och AMD Fusion.

18

MSI Windpad 100W i januari

MSI meddelar att surfplattan Windpad 100W lanseras redan i slutet av månaden.

39

TSMC passerar en miljard levererade Geforce-kretsar

Kretstillverkaren TSMC meddelar att de tillsammans med Nvidia har skeppat totalt en miljard grafikprocessorer i Geforce-familjen.

31

Antec visar vattenkylning på CES 2011

Amerikanska Antec visade under årets CES-mässa upp ett antal nyheter på chassifronten. Samtidigt passade företaget på att lansera sitt första vattenkylningssystem.

20

MSI visar surfplattor och dammsugare under CES 2011

Taiwanesiska komponentjätten MSI visar upp mängder av hårdvara och hemelektronik under CES 2011. I företagets monter finns allt från grafikkort till självgående dammsugare.