Artiklar

Artiklar skrivna av JonasT
7

Shuttle visar upp surfplattor på CES 2011

Taiwanesiska Shuttle ställer ut på årets CES-mässa och förutom barebones och bärbart fanns även surfplattor av olika smaker på menyn.

4

D-Link och Iomega på CES 2011

Båsgrannarna D-Link och Iomega visar upp allt ifrån trådlösa nätverkskameror till mediaspelare på årets CES-mässa.

26

Intel talar Sandy Bridge på CES 2011

Under onsdagen höll Intel sin årliga presskonferens inför CES-mässan i Las Vegas. Fokus detta år var inte helt oväntat på företagets nya Sandy Bridge-plattform.

442

Intel Sandy Bridge: Core i7 2600K, Core i5 2500K

Intel rivstartar processoråret med omtalade arkitekturen Sandy Bridge. SweClockers har lagt beslag på två modeller och i känd stil väntar en rejäl omgång i testlabbet.

161

Video: Detta hände 2010

Året lider mot sitt slut och det är dags att sammanfatta de viktigaste händelserna och ge en första inblick i det nya årtiondet. Jonas och Emil håller hov för alla inbitna datorentusiaster.

71

Acer 3820TG, Asus U35JC, MSI X360 och Toshiba R630

SweClockers gör ett avtramp bland bärbara datorer och plockar fram fyra intressanta modeller från lika många tillverkare. Det är dags att undersöka behändiga datorer i storleken 13 tum.

128

Fredagspanelen 3: Grafikkortsspecial

SweClockers redaktörer Emil Björklund och Jonas Thörnqvist sammanfattar den senaste tidens tekniknyheter i en ny omgång av fredagspanelen.

409

AMD Radeon HD 6970 och HD 6950

Efter Barts kommer Cayman. AMD lanserar en ny serie grafikkort i prestandaklassen och SweClockers kontrollerar resultatet. Låt oss presentera den rykande färska Radeon HD 6900-serien.

8

D-Link Boxee Box uppdateras med ny firmware

Efter klagomål från användare släpps nu en efterlängtad uppdatering till den omtalade Intel Atom-baserade mediaspelaren Boxee Box.

82

Förhandstitt på Gigabyte P67A-UD7

Inför lanseringen av Intel Sandy Bridge laddar Gigabyte upp med en mängd nya moderkort. Lyxmodellen P67A-UD7 hittar till SweClockers testlabb.

94

Nvidia Geforce GTX 570

Det är hektiska tider i grafikkortsbranschen. Nytt från Nvidia ytterligare en modell i Geforce GTX 500-serien. SweClockers hårdkör nya Geforce GTX 570 och visar upp resultaten.

78

Fredagspanelen 2: Redaktionen sammanfattar veckans nyheter

SweClockers redaktörer Jonas Thörnqvist och Emil Björklund sammanfattar den senaste tidens nyheter och skvallrar om kommande tester i labbet.

90

D-Link Boxee Box

Stationära mediaspelare blir allt mer lika fullfjädrade datorer och D-Links omtalade Boxee Box är inget undantag. SweClockers går igenom detaljerna som inkluderar allt ifrån Intel Atom till mjukvara byggd på välkända XBMC.

27

Bildspel: Asus Maximus IV Extreme

Med en dryg månad kvar till lanseringen av Intels Sandy Bridge-plattform dyker ett moderkort av rang upp hos redaktionen. Asus Maximus IV Extreme får bekänna färg i SweClockers fotostudio.

36

Powercolor visar knäpptyst Radeon HD 6850

Taiwanesiska Powercolor är i startgroparna med att lansera ett helt passivt kylt Radeon HD 6850.

23

Fractal Design Define XL i december

Efter en tids försening har nu Fractal Designs senaste datorlåda börjat dyka upp hos svenska näthandlare.

143

Fredagspanelen 1: SweClockers går igenom nyheter i hårdvaruvärlden

Efter en tuff vecka sammanfattar Jonas Thörnqvist och Emil Björklund de viktigaste händelserna i datorvärlden och passar samtidigt på att skvallra om några smärre olyckor i testlabbet.

41

Förhandstitt på Asus P8P67 Deluxe

I början av nästa år släpps Intels andra generation processorer i 32 nanometer. Asus laddar upp med nya moderkort och SweClockers får möjlighet att undersöka ett av dem: P8P67 Deluxe.

199

Fractal Design Define XL

SweClockers lägger till ytterligare en datorlåda i testcentret, denna gång fulltowermodellen Define XL från svenska Fractal Design.

437

Nvidia Geforce GTX 580

Grafikkortskriget fortsätter i oförminskad styrka och senast att ladda om bössan är Nvidia som lanserar det nya flaggskeppet Geforce GTX 580. SweClockers har resultaten.