Inlägg

Inlägg som Scirocco har skrivit i forumet
Av Scirocco

Tyvärr lika oskarpt och fult som tidigare i windows dom har inte fixat skalningen.

Av Scirocco

Blir nog att skippa, nostalgin räcker kommer nog förstöra gammla bra minnen med hur frustrerande grindigt det är när man redan har varit överallt. Men om dom släpper tbc blir det att spela som tusan, tbc var så extremt roligt.

Av Scirocco

Debian är inte särskilt användarvänligt, och mycket svårare att få tag på nyare program vara till. Vill du ha något snabbt som det är enkelt att installera nyare programvara på så rekommenderar jag starkt avarter av Arch t.e.x Manjaro.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Scirocco

Hur står sig 4k med dlss mot 2k utan? Är bildkvaliten bättre? Annars känns det ganska meninglöst.

Av Scirocco

Så nycklarna dyker upp från tomma intet och dom får inga pengar för dom, jag har väldgit svårt för att tro att skurkar kan generera nycklar från tomma intet. Och om dom kan det, varför fixar dom inte nyckel systemet istället för att gnälla över saken. Konkurrans är bra, steam främjar ingen konkurrans dessa butiker gör det.

Av Scirocco

En ny generation och fortfarande inte Hdmi 2.1?

Av Scirocco

Att jag snålade och köpte ett 1070 istället för ett 1080, men jag kunde inte vänta hade pengar för en gång skull i mitt liv, och 1080 tog så lång tid på sig att komma till butikerna, medans det fanns 1070 överallt. Nu när man kör 4k är 1070 precis för slött i många spel.

Av Scirocco

@daniz: Borde inte vara ett problem, men rippa ur texterna från filmerna och kör dom extern istället så slipper den transkoda och förlora hdr.

Av Scirocco

Är det redan 7 år sen? Det har inte blivit bättre heller nvidia kör fortfarande sitt egen race och vägrar samarbeta med någon, distro utvecklarna får hacka ihop stöd för nvidia.

Av Scirocco

Jag gillar när de har flera element i varje kåpa det är lättare att höra alla instrument distinkt. Jag läpte Bluedio UFO Plus bluetoth hörlurar från kina för ett par år sen, dom har 6st olika högtalar element i varje kåpa, låter helt underbart till högkvalitets musik speciellt med sladden i kopplad istället för trådlöst. Tyvärr så var dom inte så förlåtande för missljud i musik så dom klarar inte lågkvalitets musik, typ som från sportify och liknande.

Av Scirocco

Jasså jag trodde xbox skulle vara i top bland teknik intresserade, den har bäst multimedia egenskaper med hästlängder.

Av Scirocco

Bra ide, om de bara nu har bra spel i prenumerationstjänsten, så man slipper installera spel. Men har dom inte mus och tangentbords stöd så får det vara. Det är bra för linux marknaden för spel oxå, mer tillverkara som portar sina spel till stadia(linux).

Av Scirocco
Skrivet av cyklonen:

Vore kul med en Skyrim RTX Edition!

Finns redan https://www.youtube.com/watch?v=eWs98pXJDRo

Av Scirocco
Skrivet av blue eyed devil:

Har dark rock pro 4 och i9900 k och ligger på runt 50 grader i full load, Arctic Cooling MX-2 .

Min 7700k ligger normalt sett runt 60c men spikar upp till 90 grader då och då, med 2 fläktar in och 3ut

Skickades från m.sweclockers.com

Av Scirocco
Skrivet av hornfalk:

Spelade Vanilla en hel del men fastnade på twins i AQ40, nån som kommer ihåg ifall shamans hade bloodlust i vanilla som påverkade hela raiden? Och går det ens o jämföra med paladinbuffsen? Vad jag försöker fråga är om Alliance eller Horde är att föredra för PVE. För mig lär det bli en rogue som kommer vara i blackrock mountain 99% av sin tid.

Windfury totem menar du? Och nej paladin buffs var mycket bättre i vanilla.

Av Scirocco

Såg framot det tills jag hörde att dom inte ska göra några "quality of life changes" utan ha det lika bökigt som classic var, så kanske testar en månad för nostalgins skull max.

Av Scirocco

Aha det var därför jag fick en uppdatering av mikrokoden på pop os idag, dom är snabba.

Av Scirocco

Samsung kopia med högre uppdatering, inte dåligt, hade jag inte redan en s9 så hade jag nog köpt en.

Av Scirocco
Skrivet av Wachtel:

@Kenneth: Planerar ni att testa Be Quiets nya Dark Rock Slim? Skulle vara intressant att se skillnaden mot NH-U12A. Väljer mellan dessa då jag ska byta från en sluten vattenkylare (som börjat låta mer) till luft.

Jag är tveksam till darkrock serien, skulle köpa en noctua men fanns inte inne så jag köote en dark rock PRO 4, men temperaturerna är fortfarande över ibland 90 grader på cpu när jag spelar, fast jag köpte en kylare som kostade över 1000 kr.

Av Scirocco
Skrivet av hölmiz:

Intressant teknik men när jag försöker mig på någon linux grej så slutar det alltid att jag fräsandes fastnar i terminalen. Klarar endast grafiska guin trots många försök

Skickades från m.sweclockers.com

I moderna distros så behöver du terminalen ibland, bara för att det är enklare och snabbare att kopiera och klistra in från nätet.
Testa Manjaro gnome om du verkligen hatar terminalen, där finns ingen anledning någonsin att använda terminalen annat än till att leka.