Inlägg

Inlägg som Scirocco har skrivit i forumet
Av Scirocco

@Thor: Ja dom har själv erkänt att det är problem med sdma och det är det jag och många andra fått fram från loggarna. AMD säger att det är ett hårdvaru problem så dom har slagit av sdma helt i drivrutinerna nu vilket tar bort de flesta krasher men inte alla. Sen förlorar man lite prestanda pågrund av det i vissa spel. Nästa Navi generation ska dom ha fixat detta påstår dom.

Av Scirocco

Jo jag lämnade tillbaka mitt msi Mech OC 5700 xt pågrund av det, var en massa dma errors i loggarna. AMD erkände t.o.m senare att dom hade problem med sdma med navi, så dom slog av sdma i nya drivrutiner.
Vilket gjorde att man förorade ungefär 4% prestanda totalt i spel vilket är lite väl extremt fär ett problem dom borde kunna lösa på nått annat sätt.
Köpte ett Nvidia 2070 super istället för en tusenlapp till, och alla krash och artifact problem försvann, mycket tystare kort och mindre varmt kort oxå, amd kortet var uppe i över 100 grader och levde om som ett flygplan.

Av Scirocco

Nice att dom ökat grafik nivån, under betan var prestandan bara i 2060 nivå ungefär, gick väldigt segt i många spel. Bildkvaliten är väldigt dålig oxå, och laddningstiderna var extremt långa, men dom kanske har fixat det nu.

Av Scirocco

Dom visade uppdaterade cutscenes, sen när det väl släpps är det inga uppdaterade cutscenes. Och visst modellerna ser bra ut, men dom glömde uppdatera animationerna vilket gör att det ser ut som skit. Falsk marknadsföring så det bara smäller om det och jag får ingen refund eftersom jag testade det för länge, tänkte ge det en chans men det vart inge bättre.

Av Scirocco

Uppdatera datorn har blivit så dyrt så i framtiden blir det nog den här tjänsten iställett, hoppas bara dom fixat dom extremt långa laddningtiderna då, och begränsningen på 1080p, eftersom det är servrar borde dom kunna dela resurser just nu har dom väldigt dålig med kräm, är väl ungeför jämförbart med en i5 med ett gtx 1060 i prestanda för varje instans.

Av Scirocco

Bra pris och tillgång till ens hela steam bibliotek och andra gör det väldigt prisvärt. Nackdelen är laddningtiderna får räkna med 5 min för att ladda ett spel ibland, om det funkar alls.

Av Scirocco
Skrivet av robbankentor:

En höjning som motsvarar två luncher på ett år det är väl helt ok.

2 luncher? det kostade 99 kr från början så det är 50 kr i månaden dom höjt med. Det blir dyra luncher på resturang isåfall. Som arbetslös svider det rejält i kassan.

Av Scirocco

Raytracing är en gimmick än så länge, utav alla spel jag testat så gjorde bara ordentlig skillnad i metro exodus men det är mest för att dom har så dålig ljusättning utan det. Med fejkade metoder kan dom få ungefär samma resultat utan raytracing men det krävs mer arbete av utvecklarna. HDR oxå, så dåligt gjort än så länge.

Av Scirocco

Galet bra optimerat jag kan köra spelet i 4k och hålla mig långt över 60 fps utan problem, det kan jag inte göra med de flesta andra spel. 4k med raytracing på fullt och dlss är inget problem heller.

Av Scirocco

Kommer alldrig att hända dom använder 99% av koden fortfarande i windows 10, så det är hemlig kod och kommer alltid att vara hemlig.

Av Scirocco

Tur jag inte köpte en nu till mellandagarna när för första gången oled kostade under 10k. B modellen som jag tänkte köpa saknade G-Sync, men nu får alla det.

Av Scirocco

Mitt 5700 xt lät som en flygplan, sen var det väldigt ostabilt i spel, lämnade tillbaka det och köpte ett 2070 super för 800 kr mer.

Av Scirocco

MSI Radeon RX 5700 XT 8GB MECH OC

Väldigt lätt använt, köpte den för en månad sen bra prestanda väldigt hög överklockning från fabrik går upp i 2100 mhz boost. Tyvärr så köpte jag den för linux gaming och där är drivrutinerna skit och allt krashar konstant så jag blev less, fungerar dock bra i windows.

Skickas ej, hämtas i Umeå.

Läs hela annonsen här

Av Scirocco

Outer worlds var helt klart mitt sorts spel synd bara att det var så kort.

Av Scirocco

Min uppgradering till Onkyo TX-NR676E Atmos stereo, gammla la av. Trodde bara att Atmos var nån gimmick och inte lät bättre än traditionell surround ljud, men ack vad fel jag hade så underbart ljudet är, otroligt lyft och jag njuter av varenda film och netflix serie med atmos.

Av Scirocco

Fallout New Vegas, har inte direkt nån konkurrans, spelen har blivit så mycket sämre i dagens läge. Tråkigare sätt att strida på är dagens trend i rpg:s dom har kommit alldeles för långt från rötterna och försöker vara fps spel istället.

Av Scirocco

Jag ska skicka tillbaka mitt 5700 xt, har bara hafft krasher i spel sen jag köpte det, har testat allt möjligt drivrutinsmässigt och operativ system mässigt nu så jag ger upp.

Av Scirocco
Skrivet av miizoo:

Produkt: PNY RTX 2070 Super Mini 8G Dual
Länk: https://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/datorkomp...
Kategori: Grafikkort
Prisjakt: https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=5206948
Pris: 4999

Dom har redan ändrat priset var nog fel pris dom satt ut. Synd hade varit perfekt för mig.

Av Scirocco

Vi är i princip redan dyrast i världen på elektronik och det blir värre, det straffar oss arbetslösa väldigt hårt, vi är redan straffade med högre skatt och lägsta bidragen någonsin fick nästan dubbelt så mycket första gången jag vart arbetslös för 20 år sen.

Av Scirocco
Skrivet av Noob I am:

@GamerGertzy: Nej inga grafikkort har HDMI 2.1, dock stödjer Nvidia HDMI 2.1 funktionen VRR.

@Scirocco: Går att köpa en Samsung tv, flera av deras bättre modeller stödjer Freesync.

Samsung har ingen oled tv, så nej, har redan en hyfsad lcd.

Skickades från m.sweclockers.com