Inlägg

Inlägg som Scirocco har skrivit i forumet
Av Scirocco

Man äter sen går och och tvättar händerna innan man rör i musen/tangentbordet, det är bara sunt förnuft.

Av Scirocco

Tog ett tag innan jag fattade att spelet ignorerade inställningar för upplösning och uppdatering i spelet. Spelet var fast i 4k och jag hade 30 fps vad jag än ställde in för inställningar i spelet, till slut kom jag på att man måste ändra upplösning i windows ...

Av Scirocco

Känns ganska meningslöst det enda den har över en vanlig tv är g-sync, nja jag köper nog en tv som kan göra allt utom g-sync för halva priset.

Av Scirocco

@Shudnawz: Har ett likadant, det kan knappast räknas, fast det var roligare med nya telefonen galaxy s9+ en den jag hade när jag skaffade den. Tyvärr hittar jag inte bluetooth controllern som följde med och har tappat bort magneten jag hade från en google cardboard så jag kan inte styra nå vr grejs längre, bara se på 360 filmer.

Av Scirocco

Google home, den var mer praktiskt än jag trodde inte bara en leksak. Sen en true wireless headset från kina, äntligen slipper jag alla sladdar, funkar bra och väldigt bra ljud för 300kr, följde med ett praktiskt laddningsfodral så batteri tiden är inget problem alls.

Av Scirocco

Spel tester hade varit mer intressant då grafik kortet kan värma upp lådans luft rejält, vilket lär påverka processorn.

Av Scirocco

Fallout 76, har vekligen njutit av det spelet, gillar man att utforska så är det ett riktigt bra spel.

Av Scirocco

Jo det är väl smart om dom vill inte lägga ut mycket pengar på utveckling. Men dom har gjort en bra webbläsare det känns lite snålt att överge den för pengarnas skull.

Av Scirocco

Billiga smarta lampor

Behöver man smarta lampor och inte har så stor budget så är Geeni lamporna som finns bland annat på net on net ett utmärkt val. Dom kostar hälften av vad phillips hue kostar och behöver ingen brygga så man tjänar in 500 kr till där. Deras app har ungefär samma funktioner som phillips hue, kanske lite mindre scener att välja på.

Dom funkar också utmärkt med google home har 3 st jag styr i 2 olika rum, dom är väldigt ljusstarka med vitt ljus men mindre ljusstarka i andra färger. har bara testat den dyraste "Geeni Smart Bulb PRISMA 1050 Color" varianten,

Den största modellen är en aningen större än vanliga lampor, nått att tänka på om det är dåligt med utrymme i lampan ni ska stoppa in den i.

Av Scirocco

Långa reklamavbrott är en av anledningarna jag inte kan titta på tv längre, jag drog ut sladden för 15 år sen. Tittar nu mycket på youtube men den kan komma att ändras, jag har ADD, har verkligen inte tålamod för reklam, det är väldigt plågsamt.

Av Scirocco

Trevligt att ni kunde komma hit upp i Sverige, synd bara att det inte blev Umeå, då hade ni lockat mer folk i en Universitetsstad, kan inte ta mig ända till skellefteå tyvärr

Av Scirocco

Jo gamla 360 dosan är plug and play både i windows och linux, sen tycker jag den känns bättre än min xbox1 controller.

Av Scirocco

Har en billigare sort phillips 55" med 4k och hdr, använder den som skärm till datorn och för allt annat. Sen för ljudet kör jag enklast möjliga, Onkyo TX-NR676E står för atmos ljudet med en blanding av olika högtalare som jag köpt begagnat under åren utom atmos tak högtalarna dom köpte jag nya en 5.1.2 setup, det låter underbart både till musik och film.

Köpte en xbox one s till att ha som 4k bluray spelare för 2000 ny, de flesta kompetenta 4k bluray spelarna kostar runt det. Sen fejk hdr och atmos på allt i netflix gör xbox one s/x till de bästa netflix spelarna för tillfället slår allt i bild/ljud kvalite i netflix.

Jag köpte även en nvidia shield, men det var ganska onödigt eftersom den saknar atmos i netflix av nån konstig anledning, så just nu är det bara en dyr leksak, i väntan till att atmos och google assissant kommer till svenska på den.

Av Scirocco

testat en del geforce now och märker ingen fördröjning, men jag spelar normalt på en tv i 60 hz och med säkert mycket input lag så jag är inte så känslig. Men dom behöver gå upp i 4k om det ska vara värt det annars spelar jag hellre i 4k på datorn.

Av Scirocco

Alla parter kommer att förlora på länkskatt, vi som konsumenter kommer att hitta mindre nyheter som intresserar oss. Och både länkare och orginal sidorna med nyheten kommer förlora på att mindre läser deras nyheter. Om man hittar nått intressant länkat så går man alltid in på orginal sidan och läser hela nyheten.

Av Scirocco

Det börjar bli löjliga priser över 18 tusen för den dyraste är löjligt. Även hjärndöda fanboys borde fatta att det inte håller längre, när resten av marknaden går åt andra hållet, billiga telefoner med så mycket funktioner som möjligt.

Av Scirocco

Äntligen, det förhindrar dom som klipper ihop samtal där du säger ja till nått helt annat och får det att låta till att du säger jag till att köpa nått. Jag har varit med om det bland annat.

Av Scirocco

Så billig systemkrets till dator och endå kostar den hela 10 000 kr, varför använda arm alls då?

Av Scirocco

@Oneone: Jo och du behöver nog dubbla 2080ti om du ska driva 4k 120hz, blir dyrt minst sagt.

Av Scirocco

Största fördelen med s9 och speciellt s9+ är Atmos och stereo högtalarna. Dom ger ett enormt lyft på ljudet om du ser på netflix/youtube på telefonen mycket. Och samsung pay är det bästa betal systemet just nu, extremt mycket mer säkert än ett kort. Och ingen annan har mst som funkar med alla kassor.