Inlägg

Inlägg som oqvist har skrivit i forumet
Av oqvist
Skrivet av hypermode:

Jag upplever att man läser från en herrans många människor som köper en massa spel kanske i huvudsak på rea och har ordagrant 1000-tals spel i deras Steam-bibliotek.

De måste ju ha spenderat en ofantligt mycket större summa än vad de hade gjort om de köpt spelen allt eftersom istället för att bara köpa för det stor en stor % på omslagen / namnen.

Jag har köpt två spel jag haft på min wishlist ett tag som nu kostade 10 och 50 sek.

Hade de köpt alla tusen spel vid lanseringen hade det kostat mer om det prompt skulle köpas via steam iaf. Men absolut det finns ju mycket tidsoptimism inblandat det är nog rätt så vanligt med stor backlog.

Av oqvist
Skrivet av Sidde:

Jo, vi har ju sett under varenda race under hela Mercs dominans att de alltid spelar ner sig själv och låtsas vara underdogs (vilket brittisk media verkar tro på). Även nu gör det samma sak men Hams kroppspråk ser lite mer oroligt ut nu än tidigare.

Bättre gå efter bilens kroppsspråk än Hamiltons kroppsspråk. Om de inte har problem med balansen så fejkar Ham och Bottas detta grymt bra. Vete fasen om det är Max år ändå. Lewis ser verkligen till att få allting att gå hans håll. Ja bortsett då missen med brake magic han hade lett rätt så rejält om han inte gjort den tabben trots Red Bull till synes ha en bättre bil överlag och Mercedes kan nog utveckla ikapp och fri. Kanske fixa sin egen flexiving bak

Av oqvist

Väldigt blaha de här priserna och bättre har jag sett förr återigen gällande steams "reor"

Av oqvist

hmm fick ingen summering men skulle väl tro 4/10. Jag är bara nöjd jag gissade rätt på de möss jag iaf ägt

Av oqvist
Skrivet av makatech:

Helt underbart med detta tronskifte, så klart för tidigt att ropa hej dock men hoppas nu verkligen Verstappen håller i.

"The Next One"

Tog lite längre tid än vad jag spekulerat om men kanske sker det den här säsongen.

Alldeles på tok för tidigt. Historien upprepar sig Honda drar sig ur sen vinner de VM. Fast de anses väl fortfarande va motorförseare i år

Av oqvist

Någon som vet hur lång semester Teddy har?

Av oqvist

Han skulle ju segla förbi ännu enklare om bottas gjorde som du tänkt. Max med sina däck hade inte haft några problem att försvara insidan som han får gratis. Tanken var ju att Bottas skulle ta kortare väg in i kurvan vilket var enda sättet hålla sig före. Sen va toklångsam i apex där Max inte kan köra om och se till så att han själv får en bättre utgång så Max inte hinner om på nästa raka. Nu lyckades inte Bottas med det men det är den bästa strategi han kunde applicera

Av oqvist

Wolff har ju val att välja nästan vilken förare han vill

Av oqvist

Han ska fortsätta göra ett så bra jobb som möjligt är ju inga konstigheter som du nämner.... Red Bull med sitt hoppjerkande har ju inte vart så jädra lyckat heller...

Att föryngra är det egentligen ingen brådska med.

Av oqvist

Ja sätts man under press så tvingas ju misstag fram. Ser vi från både Hamilton och Bottas. Vettel och Max av de som försökt utmana hade vart mycket stabilare om de haft en bättre bil och kunnat köra smart med marginal.

Av oqvist

Skrivit upp mig

Av oqvist
Skrivet av Elektron:

Fungerade inte länken för att gå med?

Den säger invite only när jag försöker gå med

Av oqvist

Gärna med men behöver en invite?

Av oqvist
Skrivet av sKRUVARN:

Så länge Max slåss om titeln, och framförallt om Perez inte gör det så är det helt självklart att han kommer få det. Inget annat team på gridden hade inte gjort det.

Har inte konspirationsteorierna om att Red Bull la på 2 sek på perez depåstopp med flit för att lägga han mellan max och Ham tagit fart?

Tror det var det mest lyckade misslyckade depåstopp red bull gjort på länge

Av oqvist
Skrivet av FlytPojken:

Jo men tänker hur lyckas han låsa hjulen när han vet att Tsunoda låste hjulen framför honom? Hade han gått på bromsen i rätt tidpunkt så hade han definitivt kunnat ta avåkningszon? Dvs jag tror att Sainz hade gjort samma krasch som Tsunoda.

Det är väldigt lätt att bli distraherad när bilen framför en inte gör det förväntade. Hans fokus var nog på att sätta ett snabbt varv inte på att Tsunoda nog kraschar i nästa kurva. Folk lyckades ju krascha där helt av sig självt så att det är en bökig inbromsning är ju uppenbart oavsett kraschande Tsunoda eller ej.

Men ja lite kyla och han hade kunnat ta avåkningszonen utan några som helst problem men problemet var nog att han var i kvalmode så den insikten kom lite för sent. I racet tror jag han lyckats lösa det bättre

Riktigt kul kval blev det ju av dem och några överraskningar i startfältet. LeClerk lär ju bli omdraftad illa kvickt men kul ändå.

Av oqvist

Jag brukar köra Bobby Fischer one trick pony. Han körde alltid e4 sen ut med sin favvolöpare

Av oqvist

Hmm rally trophy?

Av oqvist

Låsa upp alla bilar i gt legends är det som faller in från något hörn bland hjärncellerna

Av oqvist

Hmm bekant men nja. Hade de vart mulligantawny hade man trott det var något golflir typ links

Av oqvist

Helt rätt!