Inlägg

Inlägg som Kampis har skrivit i forumet
Av Kampis

Annonsen är avslutad

Av Kampis

Japp köpte två 1070ti från inet till min primära och sekundära dator.
Provade mining några veckor när det var som hetast med 60% powergräns enligt guide men aldrig haft dem i någon mining rigg som tuffat o gått dygnet runt utan dom har suttit i varsin dator som vanligtvis brukas till spel. (på bild)

Av Kampis

ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB STRIX GAMING A8G

ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB STRIX GAMING A8G (Upplåsta versionen) Bud börjar på 3500:- Behövs frakt så ingår det i priset !

Problemfritt kort utan nämnvärt slitage, Har suttit i min extradator i rent djurfritt hem.

Bild på inköpskvitto finns vid behov.

Hämtas i Finspång eller skickas i sin låda med alla tillbehör och i antistatpåse välförpackat.

Tar Swish.

/Mvh Magnus

Läs hela annonsen här

Av Kampis

Kort från supekort.se, välj 2 produkter, förra åren har det varit mer påkostat med lite bra märken typ värde 800kr.

Detta år värde 300kr bara massa noname produkter, kollade vad en sovsäck kostade på annat ställe, 180kr. Bara skit! Godjul!

Av Kampis
Skrivet av nu1mlock:

Tack Mediamarkt för att ni sålde mig två stycken Philips Hue Lightstrip Plus för 199kr/st.
https://i.imgur.com/NWOy5AL.jpg

Hur gick det till? Sitter här nu på självaste black friday och dom ska ha 659:- st för skiten !

Av Kampis

Ett säkert köp.

Man ser den där produkten man vill ha, Ens egna hem förvandlas till en forskningsstation där man iklädd vit rock och skyddsglasögon jobbar febrilt på att få fram den bästa produkten till det bästa priset, jämförandes med både dator, telefon och tv i minst ett par dagar.

Man beger sig självsäkert till varuhuset, där åker mobilen upp för att forska lite till, bara för att upptäcka att ingen signal finns, Man inhandlar varan och beger sig hemåt hög på glädjeruset med ens nya pryl i en prasslande papperspåse som påminner om köpet hela vägen hem.

Ja, faktiskt en text utan rim!

Av Kampis

Skattar ni på något sätt på detta när man får in det på ett svenskt bankkonto? Är binance fortfarande säkert att ha pengar på eller bör man byta?

Av Kampis
Skrivet av Blacksheep:

jag gick in helt random idag på netonnets hemsida /min köphistorik o kollade vad som står på min beställning från den 28/9 2020, se o häpna, de har ändrat tuf 3080 NON oc till den nya V2 LHR och så står det redo att plockas, Jag har inte fått vare sig mail eller sms och de andra 10 eller fler ggrna jag hört av mig till kundtjänst (senast den 23/8 i år ) så har alltid varit samma svar, vi ber om ursäkt för den långa väntetiden men vi vet inte när kortet kommer.

Nu står detta, men jag drog i alla fall iväg ett mail till dem för o kolla om det är sant eller om det bara blivit ett feltryck, men jag får hoppas på att det stämmer.

ni andra som har beställt från netonnet, har i också dessa ändringar i er order på eran ordersida?

https://i.imgur.com/Ie835Li.png

Samma för mig, Redo att plockas, annars är det tyst.

Av Kampis

Du får vad du vill ha så jag tar den för 1337!

Av Kampis

En skjutning, Två... Känns som man inte bryr sig längre. Nu får vi inte prata politik här så bäst vi är tysta.

Av Kampis

Den där blev man nästan lite tårögd av !

Av Kampis
Skrivet av Nioreh83:

Rycker ni ur TVn när ni inte använder den också? Inte? Varför inte då? Det är liksom samma risk att ha all elektronik inkopplad som inte har en fysisk strömbrytare.

Jag låter allt sitta inkopplat.

Måste säga att jag drar ur allt om det åskar eller jag vet att det är åskoväder på gång och jag kommer lämna lägenheten ett tag, annars är allt förutom alla typer av laddare, dom är endast i när dom används.

Av Kampis
Skrivet av ehsnils:

Och efter ett tag börjar petskydden att "blunda" i alla uttag så att man nästan behöver slägga för att få i dem.

Hur skulle det vara med grendosa med strömbrytare?

Något jag råkat ut för är att just fjädern i petskydden kan kortsluta när man håller på att rycka ut och trycka i.

Jo det skulle nog funka, men hon är 93 så det kan likagärna dras ur dom sista åren med..

Min far hade liknande beteende i vårat delade mc garage, med 2 lysrör med 1 sladd per lysrör på en grendosa utan knapp, blev galen på detta isättande för att tända och där blev det iaf nu en grendosa med knapp, vilken lyx att komma in o tända nu !

Vissa kan verkligen köra samma stil i många år utan att det går upp för dom hur man kan göra det lite smidigare.

Av Kampis

Jag drar ur laddare när dom inte används.

Har en äldre släkting som drar ur ALLT, Enda som inte dras ur är kyl o frys :-), Men micro dras ur, Tv dras ur, Kaffebryggare ur, Otroligt irriterande att behöva sätta i en kontakt när micron ska användas !

Av Kampis
Skrivet av tjofritz:

Väntar fortfarande på mitt 3080 tuf non-oc. Beställt på releasedagen.....

Netonnet? Väntar på mitt därifrån... Dom har slutat höra av sig för lääänge sen. Jättebra kundservice. Inte.

Av Kampis

Dom där original trådade har ingen gummiplopp som tätar utan det är bara hårdplast med nåt nätgaller där högtalaren sitter, hörde nästan lika bra med dom på, Enda som stör är om det blåser mycket, men så bra för promenader.

Edit: blir nog dessa: Huawei Freebuds 3 Då dom har samma form som dom trådade samt folk skriver att dom gillar att höra det som händer runtomkring, ~700 spänn, För den som också letar efter sånt här.

Av Kampis

Är det funktionen där en mikrofon spelar in och sen spelar upp ljudet för mig? detta kan jag få om jag dubbelklickar på jabrans sida, Förstår vad du menar men det är inte så jag vill ha det utan jag vill att det ska vara en öppen hörlur för promenader eller löpturer.

Av Kampis

Söker trådlösa in ear lurar som släpper igenom ljud

Hej! Köpte ett par trådlösa Jabra 65t som täpper ut allt ljud och har dessa när jag tränar, Funkar perfekt, Men när jag prövade att ta en promenad med dessa så hör jag varje steg ungefär som att gå med hörselpluggar.

Prövade några lurar med sladd som följde med min Huawei P20pro och legat i hyllan 2 år, av denna typ: https://www.inet.se/produkt/6608837/huawei-cm-33-stereo-heads...

Dessa släppte igenom allt ljud utifrån och det var som att inte ha några pluggar utan dom var öppna rakt igenom, Perfekta för promenader men sladden glappar och krånglar så skulle vilja ha tag i ett par såna här fast trådlösa.

Nu till frågan finns det några trådlösa in ear lurar som inte stänger ute massa ljud utan är av den öppna typen?

Tack för ev svar!

Av Kampis

jag har kört min electrolux på dry hela dagen, öppnade alla pluggar och inget vatten i någon av rören kom ut, Har åskat och regnat igår så borde vara endel vatten i luften tycker jag.

Av Kampis
Skrivet av ddr:

Skrivit lite nu och då i tråden om just det kortet och NoN..Dom är helt odugliga och kommer inte få en krona mer av mig efter detta.
Dom hör inte av sig med nån form av status trots väntan i snart 9 månader. När man ringer in så kan dom inte se köplats eller någon form av status på nånting. När jag påtalade att dom säljer andra likvärdiga kort på hemsidan som då egentligen likt kompletts metod skulle kunna gå till alla som står i kö så fick jag till svar "Om du mailar mig så kan jag göra ett byte".. Dom tycks inte ens förstå att kortet hinner fraktas hem till en lycklig köpare och han/hon hinner spela ett par rundor med valfritt spel och även minea fram ett par hundra innan dom hinner svara...
Sist jag hörde av mig så fick jag till svar att det står mig fritt att avboka och få mitt räntefria utlån tillbaka (räntefria utlån är min benämning)

Stod när jag beställde att vi kommer uppdatera dig under tiden du väntar, fick 1-2 uppdateringar typ första 2 veckorna sen knäpptyst, antar att det är bortglömt långt in i nåt datorsystem alltså ingen som har koll på hur länge man får vänta, som tur var valde jag faktura.

Mailat dom om uppdatering och får varje gång nåt inklippt standardsvar av supporten, nu stod det att dom har mycket tryck och det skulle ta 1 (!) vecka innan jag får copy pasten, kan knappt bärga mig!