Inlägg

Inlägg som Kampis har skrivit i forumet
Av Kampis

@Floristen: Tänkte på det men jag har 1 månads uppsägningstid.

Av Kampis

Fan vad värdelöst, Inte ska man ju gynna kunderna som man redan har som har gett 429:- I månaden för 100/100 i flera år, Sitter i styrelsen för föreningen som har telia som leverantör, Kanske borde vi byta till något vettigt som Bahnhoff.

Av Kampis

Hur beställer man det där 500/500 för 299 hos telia egentligen?

Trycker jag på beställ kommer jag in och kan välja rätt priser osv, Men så står det Har du redan telia, Tryck här och så går man in där och på sitt telia konto för att ändra tilll 500/500 och då står det:

TELIA BREDBAND 500 VIA FIBER
Bindningstid 12 mån
Rabatterat pris 499 kr i 12 mån
Ordinarie pris 699 kr / mån

alltså 499 kr, Hur beställer man detta (299kr för 500/500) om man redan har telia?

Av Kampis

Define c för 3900x Temperatur

Hej jag undrar om det är någon som kör ett Define c och 3900x med luftkylare, hur funkar det med temperaturen?

Står och väljer mellan define c och meshify c, vill ha ett tyst chassi för videoredigering och endel spel till min 3900x med luftkylning noctua d15s, kommer jag undan med detta i ett define c utan allt för höga temperaturer?

Tack för ev svar!

Av Kampis

Hade köpt ett x570 om det inte fanns en aktiv kylfläkt på som ska skrika och tillslut behöva bytas, behöver annars inte 570 funtionerna utan klarar mig med x470 eller b450.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kampis
Skrivet av Insanyrd:

Ja, x470 moderkort.

Skickades från m.sweclockers.com

Ok! lust o länka till exakt dom minnena du kör?

Inte lätt detta med att välja..

Av Kampis
Skrivet av Insanyrd:

Jag har ett ASUS ROG Crosshair VII Hero WIFI, och kör med G.Skill 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL16 Trident Z Neo C utan problem. Inte för att jag märkte någon större skillnad mellan 3200mhz och 3600mhz minnen. körde corsair vengence lpx 4x8gb 3200mhz cl16 innan, (som jag heller inte hade några problem med).

Kör du dom i xmp profil, lägger dom sig på 3600mhz?
Kollar man spec på tex inet står det att dom klockar till 3466, konstigt. Detta är alltså x470 och inte x570?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kampis

Intressant, detta tomahawk är det redo för 3900x eller måste det uppdateras? En av anledningarna till att jag köper vii hero är för att det har bios flashback för jag har ingen gammal processor att starta moderkortet med för att uppdatera.
Hur klarar dess VRM av 3900x? Räcker det till om man inte ska överklocka?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kampis

Bygga AMD 3900x för Spel och Videoredigering

Hej! Ska inhandla en dator mest för videoredigering men även endel spel m.m, Tar gärna lite synpunkter på komponenterna.

Vad tycker ni om minnena, Finns det bättre val? Klarar moderkortet tex 3600mhz eller ska jag satsa på 3200mhz?

Länk till bygget på komponentkoll: https://komponentkoll.se/bygg/jHwgV/

CPU
AMD Ryzen 9 3900X

CPU-kylare
Noctua NH-D15S CPU Kylare

Grafikkort
ASUS Geforce GTX 1070 Ti ROG Strix < Använder mitt gamla.

Chassi
Fractal Design Define C Black / Fractal Design S / Fractal Design R5/R6 < Här vill jag helst bygga så liten som möjligt, Men även så tyst som möjligt.

Moderkort
ASUS ROG Crosshair VII Hero

RAM
G.Skill 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL16 Trident Z Neo C < Är detta rätt eller finns det bättre val? Tänkte först ta 3600mhz men Såg att moderkortet ev bara stödjer 3400~Mhz något?

SSD
Samsung 970 EVO Plus 1TB

PSU
EVGA SuperNOVA 750 G2 750W < Tänkte använda min gamla om den får plats.

Tack för ev tips och synpunkter!

Av Kampis

Ja kan säga att det var bra trångt på vägen upp, blev mycket möten osv alla gick i olika takt, bäst är att dra riktigt tidigt om man ska någorlunda själv. vi var där runt 13-14 på sämsta rusningstid då min far som ledde resan körde med papperskarta i SEX MIL i helt fel riktning, Tolv mil i onödan. (!) sen körde jag först med gps, fick iaf se lite extra.

Av Kampis

Preikestolen Mavic Air

Tog med min Mavic Air på sommarens MC resa i Norge och klippte ihop en video, inte roligt att editera 4k med gammal quadcore processor men kolla gärna den som vill. 👍

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kampis

Sålda.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kampis

Dessa finns fortfarande kvar.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kampis

Du har ett priv meddelande.

Av Kampis

Det blir bra, skickar ett privat meddelande.

Av Kampis

Hej, Har fortfarande kvar dom.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kampis

Lite dåligt med specs, kan inte ens se vilket moderkort som sitter i?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kampis

Legria HF20 Filmkamera med HDD

Säljer en Legria HF20 32GB i nyskick, har legat i en hylla sen den var inköpt, har används mindre än 10 gånger.

Nypris ca 7500:-

Kartong saknas men kommer med laddare.

Kan skickas mot frakt, går på ca 60kr.

Information:

Dubbelt flashminne
Dubbelt flashminne ger dig 32 GB intern minneskapacitet, fullt tillräckligt för 12 timmar med videofilmer i Full HD-kvalitet. Inspelningsmöjligheter på utbytbara SDHC-kort ger dig extra kapacitet.

Canons HD-kamerasystem
I Canons HD-kamerasystem kombineras en 3,3 megapixels Full HD CMOS-sensor, ett Canon HD-videoobjektiv med en 15x optisk zoom och en DIGIC DV III-processor för att ge dig Full HD-videofilmer med enastående kvalitet. Med inställningen för den bästa inspelningskvaliteten kan du ta videofilmer med 24 Mbit/s.

Ta fantastiska videofilmer på ett enkelt sätt
Att spela in HD-videofilmer är enkelt. Instant AF ger dig knivskarp skärpa och med Super Range OIS förebygger du skakningsoskärpa när du spelar in videofilmer. I DIGIC DV III finns en teknik för ansiktsigenkänning vilket gör att inställningarna för inspelning av personer optimeras. Upp till 35 ansikten i en bild.

Fickformat
LEGRIA HF20 är kompakt och lätt. Den väger bara 340 g vilket gör den perfekt att bära med sig.

Enkel filmning
Med läget Video Snapshot är det otroligt enkelt att skapa filmer som du kan dela med andra. Varje gång du trycker på inspelningsknappen tas ett videoklipp på fyra sekunder. Det enda du behöver göra är att lägga till klippen i en spellista, välja ett ljudspår och sedan titta på videoklippen på tv:n. Ingen redigering behövs. Fem ljudspår som du kan använda finns inlagda i videokameran. Du kan även lägga till egen musik med hjälp av programmet Music Transfer Utility.

Startklar
Med funktionerna Snabbstart och Pre REC är du alltid beredd. När du i vänteläget öppnar LCD-skärmen tar det bara cirka en sekund innan videokameran är inspelningsklar. I läget Pre REC lagras en tresekundersinspelning medan kameran är påslagen. När du trycker på inspelningsknappen har du redan spelat in tre sekunder av händelsen.

Kreativa alternativ
I LEGRIA HF20 används den utvidgade färgrymden x.v.Color. När filmerna spelas upp på en kompatibel HD-tv, kommer färgerna att upplevas som fylliga och rika. Med 25p hemmabio-läge får dina videofilmer ett traditionellt utseende. Du får dessutom bättre prestanda vid inspelning i dåliga ljusförhållanden.

Fotoalternativ
Ta bilder med 3,3 megapixels med hög upplösning. Du kan även använda läget Dual Shot för att ta stillbilder på 2 megapixels när som helst under videoinspelningen utan att ändra läge. Inställningarna görs automatiskt för att underlätta för dig. Om du använder Photo Burst kan du ta 25 stillbilder på en sekund.

Bra ljud
Spela in med enastående ljudkvalitet via mikrofoningången och kontrollera ljudnivån med hjälp av hörlurar. De manuella ljudkontrollerna erbjuder dig fler alternativ.

Programvara
Programmet PIXELA medföljer. Programmet är perfekt för videofilmsredigering och när du vill dela filmerna med andra. Med DVD-brännaren DW-100 kan du dessutom bränna DVD-skivor (säljs separat).

Läs hela annonsen här

Av Kampis

Blåtand hörlurar - Jaybird Bluebuds X Camo

Säljer mina Jaybird Bluebuds X Camo som inte passade mig alls, har prövat dom några gånger för 2-3 år sen när jag köpte dom och sen dess har dom legat i sin låda, princip oanvända.

Kan skickas mot fraktkostnad, går på runt 60kr.

Nypris runt 1350:-

Läs hela annonsen här

Av Kampis

Den där kinesen påminner enormt om den liknande typen i blizzard, "Dont you have phones?!"