Inlägg

Inlägg som AnkanII har skrivit i forumet
Av AnkanII

Lundsstadsnät?

Hejsan alla swecare!

Det är så att jag är på jakt efter nytt internet då mitt Telia har blivit instabilt i flera veckor nu, även vid kontakt med Telia har detta inte fixats - detta har hänt förut. Och att jag bor ute på landet ska inte ha något betydelse då det fungerar precis utmärkt när dom har "fixat" felet.

Men nu är jag trött på alla deras ursäket och såg en annons om lundsstadsnät. Står att det kostar 295kr månaden och anslutningsavgiften ligger på 595kronor för 24mbit ner och 1mbit upp. Idag använder jag Telia2000 Företag.

Någon som använder lundsstadsnät här? Är det något att ha? Tycker ni jag ska stå ut med telias ursäkter om att det ALLTID har varit internet anslutet till mig (även om det inte har vairt det, har testat att pinga sidor med mera under tiden jag inte kunant nå ut på nätet).

Så vad säger ni? Allt är välkommet.

Av AnkanII

Såg välldigt bra ut - men nejtack. Ska inte ha mer bärbart, en bärbar dator isåfall. Räcker med en dator enligt mig. Har redan x-box och med den kan jag göra nästan allt. Men men.

Den ser bra ut och jag hade lätt köpt den om jag var lika intresserad för spel som jag var för något år sedan. Idag är det bara WoW och Quake4 man spelar.

Av AnkanII

asnan: i SM droppas mycket Silk Cloths, behöver du sen mageweave är det ZF du ska köra.

Av AnkanII

Med det jag har i sign, så ligger jag runt 25-40fps (överklockat lite) och jag kvider då inte, det flyter på rätt bra, enda jag kan gnälla över är att jag blir disconnectad rätt ofta och att mitt internet stänger av sig helt och hållet när jag lirar, gör det aldrig annars.

Av AnkanII

Någon nämnde carmageddon, vad hände med detta fantastiskt roliga spel? Är ägare av ettan och tvåan, finns det fler spel i serien? Var grymt roligt att köra smo en idiot Rekomenderas starkt om man vill köra och mejja ner allt i sin väg i princip.

Av AnkanII

Det är olagligt, men chip finns och dom går att köpa.
Det du behöver är lödninskit, lödningserfarenhet (kunna pilla lite och förstå lödscheman). Annars lämna in allt till någon som kan detta. det ivll säga x-box + chip.

jag har gjort det och det var inte så svårt faktiskt, använder SmartXX 2.0 chip (haloween edition)

Av AnkanII

var precis nästan på game och såg Lineage2 för 199 kronor. Tyckte det var rätt billigt men tvekade på att köpa det så jag lät bli även om det stod "over 4 million players over the world" eller något liknande på baksidan.
Det jag är rädd för är om det verkligen är så aktivt som det påstår? Eller är jag bara rejält insnöad i WoW eftersom jag i princip bara spelar det som spel idag?
Finns det addons som det finns till WoW i Lineage2? Är det samma PVP-system, man lägger sig i en kö för att seda ta flaggan och liknande, eller är det bara pang boom när man kommer till ett ställe där olika raser kan knata runt?

Undrar också om det finns olika servrar att spela på, eller om alla lirar på samma, och om det finns mycket tyskar? Dom kan ju inte engelska så.

Är även lite intresserad om typ professions som i WoW (skinning, tailoring, blacksmithing osv) finns? Även hur "guilds" är uppbyggt, även såkallade "instanser" som är som stora grottor med bossar, svåra/lätta?

Tacksam för svar, var inne på detta spel en gång i tiden när det lanserades men blev inget av det pga månadskostand.

Av AnkanII

Fr4ntic heter jag i alla fall, om någon känner för Q4 eller WoW på chromaggus.

Av AnkanII
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Shadowhunter-[Da
Ok :P. På WoW kan man träffa folk vart som helst va? (kan man ju inte i gw)
Har både för å nackdelar men WoW grejen verkar äna lite mysig ;).

Finns det servrar som e pvp + pve? Vill kunna spöa monster å farma tills man e stark sen spöa i pvp..

PVP-servers fungerar ungefär så. Dom som tar PVP på megaallvar väljer dessa servers, även på dessa som det händer saker som Raids mot städer osv.

Det finns renodlade PvP guilds och PvPE guilds som kör instancer (typ grottor med grymt bra föremål osv i lvl60 instancer).

Av AnkanII

om du får 10days trial pass så får du köpa spelet när tiden gått ur. Du får då en cd-nyckel som du ska ange som kod så får du en månad gratis och du kan spela på som vanligt. Sen kan du köpa GameCards/Pröjsa med kreditkrt när tiden gått ur.

Av AnkanII

Det är i Nordamerika de har det erbjudandet - och du måste bo där.
Annars fråga en polare som har spelet möjligtvis, jag har inte min kvar dock, annars hade du kunnat få den.

Av AnkanII

Men så gudomligt. Älskar nintendo när det gäller bakåtkompatibelt nu

Av AnkanII

En fråga nu bara när ni säger att den är bakåtkompatibel. kommer man att kunna använda gamecube-kontroller till den då också, eller?

Av AnkanII
Citat:

Ursprungligen inskrivet av XarpH
Man ska vara antingen Amazon eller Sorcerer i Diablo 2 : LoD för att bli riktigt bra.

Satsa på Amazon, då är dexterity och health viktigt.

Fixa en bra båge som t.ex. Burriza eller Windforce(Bästa bågen i spelet) sen är du kung ^^.

Att bli boostad igenom spelet är ett tips för att kunna bli bra, efter man har blivit boostad så är det bara och cowa sönder

Diablo 2... det var goa tider det..

Där satt man som 10-11åring och lirade det jämt.

Märks då att du inte lirade under 1.10/1.11 ^^

Cowsruns är totalt meningslöst nu i de nya patcharna - det är för svårt.
Nu kör man baalruns lättare och snabbare exp.

Amazon och Sorcar, jo. Amazon med spjut är det som gäller nu. Sorceress ska köra på ett element-träd, och ha en act2-merc med defiance aura. Annars pointless.

Hade jag vart skaparn och kört som en babar hade jag nog satsat på sword mastery, maxxat saker som man får +bonus med, finns många guider på hur du ska bygga din gubbe i 1.10/1.11 på www.diabloii.net .

Sen boost är svårt om man inte får hjälp av en lvl 90+ char

Av AnkanII

Fatal1ty pad, finns på www.maxfps.se , större än en Q-Pad, det är tygmaterial, inte något plastaktigt som Q-Pad som är rätt äcklig enligt mig.

Av AnkanII

Razer! Den heter Razer! Men den är hur go som hellst, har en själv.

Av AnkanII

PK++ är en online-mod.

Den kan laddas ner på bland annat http://www.pkeuro.com/ , du måste dock vara medlem.

Av AnkanII

jag köpte mitt ex på Bo olsson
Men webhallen eller liknande kanske har det.

Av AnkanII

Droneberg: det roliga är då att dom har ett fett jälkla lager som är större än 10m2 Vet inte hur stort men gigantiskt är det.

Av AnkanII

Tävlingsgamern, som enbart spelar spel med multiplayerfunktion, med största anledning att bli bättre.

Det är jag.