Inlägg

Inlägg som AnkanII har skrivit i forumet
Av AnkanII

Är helt ny i spelet, heter Discobeaver och tar emot all hjälp jag kan få som nybörjare.
Vart ska jag gå för att komma till er lilla by?

Av AnkanII
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mathwarp
Har alla servrar börjat krasha lr är det bara fetlagg som gör att det stannar på "retreiving character" lirar på xavius förövrigt

Händer icke mig, btw, horde/alliance, samt namn?

Av AnkanII

Mathwarp, på Xavius har en hel del folk börjat göra alts, fråga mig inte varför. Men det är många som håller på att expa där i alla fall. Skapa en ny gubbe och kolla läget där ifall du känner för det.

Av AnkanII

Vikter ska inte ens existera i din mus enligt mig. Lättare desto bättre.
Sen gillar jag Low Sens riktigt kraftigt, därav använder jag mig av en Fatal1ty Pad som är rätt så står (närmar sig A3 storlek, på ett ungefär).

Av AnkanII

Båda har jag för mig ryker.

Av AnkanII
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Korize-
full t3 kommer hålla till 66+, nästan allt av det, har blizzard sagt.
vissa delar kommer du ha tills du blir lvl 70 och hittar nån upgrade du hittar.
lvl 70 blåa vapen har 93 dps, MoM har 95.. enhands vapen blir outdatade vid ~70..
skaffa lite info innan ni springer runt och säger att det blir outdatat vid 62-63

Hört något från andra än BLIZZTARD? Dom kan knappt hålla releasedatum. Spelar du ens betan själv ens? gtfo annars.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av ttiinnoo
Sen finns det ju dom som raidar för att se nya instanser. Testa på nya bossar. Den otroligt härliga känslan när man dödar en ny boss osv.

Jo, självklart. Men det blev en hel del cash åt helvete ibland, även om det var roligt att hålla på överlag. Känns som att man kan gå IRL lite mer nu och ha ett liv. Tycker synd om Kungen (GL För Nihilium).
Känslan är grymt skön när man downar en boss som man kämpat länge med /agree.

Av AnkanII
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Whiip
Ge mig ditt account så känns det bättre:)

Men asså vadå sluta raida? Varför?

Hehe, du kan få köpa det om du vill

Raidleadern + ca 10 från vårt guild har Beta Access, lyckigt lottade jävlar imo Men i alla fall, Raidleadern + officers (nästan alla officers har betan) kom överens om att sluta raida tills TBC kom då det gearet vi fixar nu är totalt värdelöst i TBC. Full T3 kanske håller i 2-3 levels, sen e det outgearat. Känns välldigt lönt :/ Men det var roligt så länge det varade.

Av AnkanII

Så, detta var inte ett roligt slut.
Drutten med full T2, AQ40 delar, precis insamlade till Naxx. Guildleadern säger att han har något dåligt att säga oss. Ni kan redan gissa vad det var. Han sa att vi inte skulle raida mer. Kändes fan lite sådär halvsmått. Vi hade ungefär kommit halvvägs in i Naxx (2 wings nere) och sen tog det roliga slut.
Mitt eviga farmande är nu slut, mina 2000g, vart ska dom gå? Har redan PvPat mycket och pallar inte PvPa innan nya systemet kommer.
Så vad ska man göra? Finns ju precis inget att göra. Försöker för gäves att få en TBC key men det går inte frammåt, är inte sugen på att pröjsa flera tusen för det iheller.

Nej, nu lägger jag WoW på hyllan. Tack för mig.

Av AnkanII
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Handa
http://www.youtube.com/watch?v=6aYQI_NLbjE

Min förra guild.

Dom är ju så......bra.....

Av AnkanII

Ingen som vet vad Joana använder sig av för AddOns? Detdära macro-fönstret som han/hon plockar fram var gång han fixar nya spells? han drar ju bara på Auto Shot så skjuter den ju automatiskt viper sting, eller är det som pop-bar? Shift/Alt eller Ctrl + nummer - macroaddon eller? Skulle vart bra att veta vilket han använder, det verkar smidigt.

Av AnkanII
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Curly
www.edgeofnowhere.cc , Den som föredrar Ally bör istället kolla på Brian Kopp's guide (finns ej i video format) som går att hitta på samma sida.

Jag kan verligen rekomendera Joana's guide jag har själv videon, visserligen 12GB men då slipper man läsa

EDIT: YES! äntligen lyckades jag bli av med min Alcor's Sunrazor, hade haft den i flera veckor och var lite orolig att jag inte skulle bli av med den men så fick jag en whisper av någon som var intreserad, han ville dock inte betala dom 555,55,55 som den låg ute för men erbjöd 450. Jag fick upp budet till 475 (=500 på AH efter avgifter) och sålde. Kom inte upp i dom 625/670 som Allakhazam anger men jag köpte den för 290 så jag är lika glad ändå

Det gör att jag nu har totalt 1416G, skulle haft mer om jag inte behövt spendera så mycket på att levla tailoring samt köpa mats för Robe of the Void men något måste man ju spendera sitt guld på eller hur?

Så du hänger också på EoN? Trevligt trevligt! Dock gillade jag när det var BH mer :/

Av AnkanII
Citat:

Ursprungligen inskrivet av igelk0tt
köpte en månad åt en polare i wow med mitt Visa. efter att jag bekräftat köpet visas en text som förklarar att blizzard kommer att fortsätta sno pengar från mitt konto tills dess att jag säger upp abbonnemanget. Hallå jag valde faktiskt bara att betala för EN ->1<- ETT UNO YXI ONE ONA UN månad..... inte föralltid.

alternativ 1: One month subscription 12:99 eur
alternativ 2: tre månader
alternativ 3: ännu längre någonting....

jag klickade i alternativ 1 och då ska det fan i mig bara vara en månad. eller har jag helt fel?

släpp mina kreditkortsuppgifter era horor (blizz altså). hur gör jag för att ta bort dessa utan att sabba denna betalda månad?

Du kan bara ta "cancel subscribition" har jag för mig så slutar de ta pengarna.

Av AnkanII

Finns det något fint ställe för Alliance att questa i lvl 48? Nu går det lite segt enligt mig. Tips rekomenderas! Är inte så sugen på att grinda för tillfället och har redan PvPat sönder rätt ordentligt.

Av AnkanII

Tjena!
Har en druid på LvL 60 med lite T1 saker och några epix från MC. Har inte raidat med den sedan innan sommaren någon gång. Hade tänkt dra upp den igen, men det är så att jag inte pallar med min gamla server (Xavius). Vill nu ha en ny server och möjligen en raidande guild. Har förresten kört hela BWL med druiden också.
Det är en Tauren Druid så det är Horde. Skriv Quote eller något om ni är intresserade av en skillad druid :} Jag kommer migrata så ni vet om det. Söker rätt server med andra ord.

Av AnkanII

www.q4.se Där finns några stycken i alla fall.
Tanka hem senaste Q4max (www.q4max.com) och sen kan du bara trycka på "Update Quake4" (eller vad det står) i spelet så kommer du automatiskt till ID's nedladdningssida av patch 1.3.

Ha skoj

Av AnkanII
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Thallid
Det enda som får mig lite intresserad av Vista är DX10, men som tur är finns det de som tror att DX10 inte är så bundet till Vista som MS påstår.

Seriöst, Vista verkar riktigt jävla äckligt. Allt lull-lull, alla popups som ifrågasätter användarens intelligens och det enorma utrymmet som installationen tydligen ska ta. USCH. Jag hatar det och jag kommer aldrig installera skiten, ja, just det: skiten! Folk kommer alltid med den käcka kommentaren att "man kan stänga av det och det", det betvivlar jag inte, men känslan av att Microsofts barnsliga gränssnitt ligger som en stor igel och tar upp plats på hårddisken gör mig sannerligen förargad. Bara tanken på att någon har suttit och ritat och försökt göra ett käckt gränssnitt får mig att vilja bajsa på Vistaförpackningen redan i affären.
Jag vill verkligen inte att min dator ska slöas ner p.g.a. att Lisa, 14, tycker att gröna, genomskinliga fönster är tufft att ha när hon ska lägga över sina festbilder från digitalkameran. Fy sjuttan, ta dina jävla festbilder och skit ut dem någonstans, tvinga inte MS att göra bajsgränssnitt. Jag kommer minsann fortsätta att använda Windows 2000 Professional, med de eleganta grå menyerna och det klassiska enfärgade skrivbordsunderlägget.

Dra åt helvete!

Hahhaa, dagens lätt! Men håller med dig - Visa kommer att bli dåligt, och speciellt för de pengarna. Tillbaka till Linux för min del.

Av AnkanII

Just nu har jag det EXTREMT tråkigt i min levelings-session! Är lvl 25, Human mage. So far - so good. Nu börjar ställena ta slut tycker jag, ska följa James Leveling Guide på lvl 30 hade jag tänkt mig.
Men det är 5 lvls kvar, vart ska jag ta dessa? Är i stonetalon mountain för tillfället, men man hinner knappt ta en mob innan man blir ihjälslaktad av 20st hordes.
Tips tack?
För övrigt, om ni lirar på Vek'nilash, Alliance då, och inte har någe att göra. Kör mig igenom stockades Bara att whispa "Imnotsad".

Av AnkanII

Tjaa, Druider är rätt så lätta att spela utan bra saker. Då de har olika former att hoppa runt i osv. Välldigt mångsidig klass och mycket rolig att spela.
Sen har vi shamaner med, dom är väll inte heller så föremålsberoende om jag skulle få säga så.

Druider har lätt för att få guild, oavsett server.

Av AnkanII

Känner att WoW börjar bli jeeevligt tradit nu. Är med i en raidande guild på Xavius (är på nefarian) men känner att spelet är rent ut sagt astråkigt när man inte raidar. Jag gillar inte att grinda med min druid :/
Försöker fiska upp en Dwarf Hunter på servern Ragnaros men det är så satans tradit, är lvl 21. Vill ha honom till 30 så jag kan följa en lvling guide från wow-pro. Men det pallar jag inte. Vad ska jag göra? Känner mycket folk på Xavius och en IRL polare på Ragnaros, men han kan man inte sitta och prata med hela tiden =/

Av AnkanII

1. Zelda: Ocarina of Time (N64)
2. Diablo2 (PC)
3. WarCraft3 (PC)
4. World of Warcraft (PC)
5. Doom3 (PC)
6. Half Life (PC)
7. Half Life 2 (PC)
8. Unreal Tournament 2004 (PC)
9. Metal Gear Solid2: Sons of Liberty (PS2)
10. Quake (1) (PC)

Vill ha in mer spel på top10, men är teoretiskt omöjligt