Inlägg

Inlägg som AnkanII har skrivit i forumet
Av AnkanII

Hahaha, skrattar lite åt dendära

Deras lager är GIGANTISKT, då menar jag GIGANTISKT!

Jag bor 100 meter från dem så jag vet, dom byggde ut det tidigare i år. och det är stort

Vill ni ha mer insider info? privva

Av AnkanII
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mophex
ES tycker jag inte man bör använda. Om du blir attackerad med t ex lightning dmg och har ES på, så hjälper inte dina resistances. Alltså skadan som tar mana istället för liv, vilket gör att ens mana försvinner illa kvickt.

Jag hade mycket problem med det när jag skulle tela ner mig till Baal, och det var såna där flygande moln som skjuter lightning. Mana slut på två sekunder, hinner inte tela bort. Kommer 100 monster och dödar mig innan jag hinner döda dem eftersom att jag inte har någon mana.

Inte särskilt stabilt.

Därför man pumpar mana och inte så mycket liv
Man ska maxa ES och telekenisis

Sen om man har saker, oculus, osv osv, så kommer det att gå hur fint som hellst, tro mig, lirade på US Servrarna i början av förra 1.10 Ladder Reseten, smiskade allt i min väg

Av AnkanII

Tycker iofs att Blizzard är det ultimata att mf'a med. Mephisto fick megapisk, Pindleskin fick för mycket pisk för att vara sant

Sorcen var så bra att man kunde botta med henn e i ca 4 dagar non-stop utan att dö

Se till att ha en Act5 eller Act2 merc (Defiance Aura). Act5 är ett bra tips imo.

Av AnkanII
Citat:

Ursprungligen inskrivet av downup
Du ska inte specca dig tanker i sådan låg lvl.. När du kommer till lvl60 och börjar med Ubrs/strat med mera så kan du respecca till Tank.. Eller beror på om du ska lira instancer mer än quest

Ok, då vet jag
Är rätt så stenhård nybörjare så

Citat:

Ursprungligen inskrivet av terror
Det ska vara en quest vid level 10 som du ska göra för att Defensive Stance. Har bara lirat alliance så jag har ingen aning om var horde finner den. Du är nog illa tvungen att fixa det, för ska du tanka nån gång i höglevelsinstanser så måste du ha den.

Men strunta som sagt vad i att specca protection förrän du är level 60. Kör på vad du tycker ser bra ut i arms/fury. Dock kör dom allra flesta 31/20 arms/fury för att få Mortal Strike.

Ok, en sade att det var Warrior tränaren, så jag ska undersöka saken lite närmare.

Ok, får lägga om skillsen

Tackar så mycket för alla svar, hoppas jag kommer slakta sönder saker och ting lättare nu

Av AnkanII

Nu behöver jag lite hjälp här, jag har gjort en Undead warrior, sade att jag skulle bli en tanker, men jag har inte fått "Defiance Stance" än och jag är lvl 28, har jag missat någon Quest? Ska jag strunta i att tanka och köra på skada gärnet? Gillar att stå längst framme och banka på.
Gärna talent-points hade suttit fint på ett ungefär för en warrior

Av AnkanII
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Snurrig_kille
Det är fortfarande helg så tror inte att han kommer att få den på ett par dagar, lite svårt att ta bilder på något som man fysiskt inte har fått i nu.

Han skrev att han hade fått hem den?

OnT: kul att höra att du fick den så billigt, nu blir man lite avis

Av AnkanII

Ingen som sitte roch klämmer på en The butcher på Shattered hand (HOrde sidan) och känner sig för att sälja den? PM'a mig elelr skriv till Epiphone när ni/jag är online.

Av AnkanII

Tanka Jamella eller något, kasta på lite överdrivna saker, börja masacren.

Av AnkanII

Tjena, är en erfaren painkilelr lirare, kan säga att de enda jag vet är Kranky.org servrarna, lirar dock knappt längre men jag lirade på en idag. Annars är det bara tyska, brittiska eller italienska servrar som finns, tyvärr.
Har du tillgång till IRC, Quakenet, kan du altid kolla i kanalerna #pkeuro och #pk.1on1 för praccs mot svenskar som kanske har egna servrar.

Ha det roligt

Av AnkanII

var något av dessa tre spel:
Delta Force
Red Alert
Eller Diablo1

Av AnkanII

måste bli RL i Q3 eller StakeGun i Painkiller

Av AnkanII

Tycker synd om folk som handlar / har handlat från Thorn nu
Att dom ens får luras så mycket? Tycker vi på swec ska skriva ett fint mail till thorn med namnlisa osv och säga åt dem att sluta vilseleda kunderna.

Av AnkanII

Enligt PayPal ska de kunna ta visa, borde inte "Visa Electron" fungera då? Eller är det ett "ganska-avbantat-visakort" eller? Det är 16-års gräns på det kortet om jag inte minns fel. Annars är det nog bara till att vänta tills du är 18 eller gör som Ryden säger.

Är själv registerad utan kreditkort.
Försökte åf hem lite pengar till mitt eget kort, gick inget vidare, paypal tog 50kr efter 50kr var gång jag försökte, kontaktade banken även Paypal, gjorde som de sa, fortfarande samma fel blev det. Slutade med att jag köpte massa internet-prylar som WoW saker osv. (Vad skulle jag göra med pengarna? De hade inte haft någon nytta av att bara ligga på PayPal.)

Av AnkanII

Om detta hade hänt mig, som bor cirka 200 meter bort från datorbutiken, hade jag tagit med mig datorn, traskat in på lagret, elternativt kontoret, och hade sagt åt dem att felsöka osv helt gratis eftersom att "jag" nu hade köpt en sådan kabel, sen hade alla diskar dött, samt ett nätagg. Hade dom sagt att dom inte hade ersatt det, hade jag gått in till ägarna som bara bor ett stenkast ifrån lagret och pratat vett med dem.

Det är inte billiga komponenter vi snackar om som har gått till spillo för dig.
Har du möjlighet - kör till dem. Annars försök få tag i nummret till ägarna och inte supporten, så man får prata direkt med dem. Detta hade jag själv gjort i detta fallet.

Av AnkanII

Dog shattered hand nyligen med?

Av AnkanII

Hmmm, patchen tog bara någon minut för mig.
Dock söker jag någon på shattered hand som kan ge mig Beastslaying eller Demonslaying Alternativt får jag väll ge dig lite cash, bara att skriva till mig /w Epiphone

Av AnkanII
Av AnkanII

Är det ens lönt att testa Vista betan? mankan ju tanka den från en olaglig sida Många säger att den är otroligt buggad, vissa säger att den inte är det.

Går det ens att köra spel som WoW på Vista Betan? Eller ska man vänta på en senare release? Tycker XP börjar bli lite tråkigt.

Av AnkanII

Min farsa är rätt så insatt i datoerer, eller, försöker vara.

Jag får lära han hur virusprogrammen osv fungerar, sen scroll-delen håller jag med om till fullo
"SCROLLA INTE SÅ SNABBT!!!111" får man höra ibland ;D

Men men, fassan brukar fråga vad jag lirar för spel osv, för dom vet att jag är rätt insatt i det. Var gång det kommer upp något på deras dator kallar de direkt på mig, för de vet inte vad det är, så är det en simpel pop-up

Av AnkanII
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Raditz
Vet någon när det kommer ut, man fick ju vänta ett halvår på 1.10 och vet någon om alla 1.10 account kommer bli värdelösa annars är det ingne kul att börja isf Skulle vara tacksom om någon kunde svar på minna frågor, för det är roligare ifall alla börjar på lvl 1 och ingen kan boost

// MvH Raditz

Ryktas om imogon då servrarna är nere för "underhåll". Återstår att se.