Inlägg

Inlägg som Calle566 har skrivit i forumet
Av Calle566

At least they don't have the military kepler(cuda-advanced) structures like the Europeans do ^^

Also, we have our own on top of that

Av Calle566

Det visste väl vi alla? I alla fall alla med ett IQ på 130+.

Det jag alltid sagt, sa och kommer säga: De som ej begriper sig på ekonomi, de investerar. De som begriper sig på ekonomi, letar likasinnade och investerare. Sedan kan man säga att man vet vad en investering är medan man faktiskt investerar.

Stackars kollegor man haft om de gick genom med sina investeringar som de påstod att de skulle.

Komiskt, kommer åka förbi och kasta "ströpengar" i storhögar till dom. Med ett enda meddelande: KANSKE LÄRA SIG LYSSNA IBLAND?

Av Calle566
Skrivet av skurh1nk:

Ja det låter ju bra, låta Nvidia och Intel husera fritt där uppe. Coola priserna blir då. Sedan tror jag att dom hoppar över nästa för att utveckla mer och komma ikapp.

Att de inte gjort det sedan "Future is fusion" med sina kärnor år 2010-2011(Phenom) som hade sex kärnor(fast tre simulerade i parkoppling för extra spänst vid belastning) och den funkade fan klockrent som en I5:a(bästa tillgängliga då och kostade tusenlappen mindre).

Av Calle566
Skrivet av bud_bundy:

Trött på livet? Knappast, då jag tror att livet efter kommer vara precis som livet innan. Man har bara ett kort liv och så en oändlighet där man är omedveten, då kan man allt stå ut med mycket under det livet man har. För vad man än upplever så är det alltid något.

Vad jag är trött på: Folk som inte förstår det ovanför att de skall njuta av livet och ge fan i att jävlas med andra. Då detta förutom problem för den de jävlas med, kan leda till stora problem för de själva.

Jag vet inte hur samhället skulle behöva förändras för att folk slutade upp med att ha så stora problem med vad andra gör, likaså denna otroliga skadeglädje, där folk gärna hjälper till med att förstöra. Kommunism hade löst några problem med jantelagen, men en massa andra som angiveri m.m. skulle istället komma.

Jag minns förr, då upplevde jag folk som trevliga, alla ville en väl. (förutom jämnåriga) Idag så upplever jag snarare motsatsen på vissa ställen, en får f-n passa sig så en inte får stryk. Orsaken till bråket, ja absolut inte något alls. Nå det är skillnad på platser, göteborgsinnestad tycker jag folket är trevliga och vänliga. Likaså vissa förorter kring staden, inga problem att gå ensam där om kvällen. (om man inte skyltar med dyra kläder, mobiler etc)

Mitt råd till folk är passa på och njut av livet, om din granne gör något som du tycker är dumt (t.ex. slösar bort pengar), så skit i det om det inte negativt påverkar dig själv.

Där satte du spiken i kistan. Exakt så!

Av Calle566
Skrivet av Chibariku:

Har inga problem med lagen i sig, men det krävs ändå transparens i hur det tillämpas.

Hur många ansökningar/hur många avslag?
Hur många leder till fällande dom?
vilka brottskategorier och hur grova?

Det skiter väl polisen i. Nu behöver man ej vara uppskattad av människor för att kunna få tag på information! Nu ska polisen bara vara tacksam för det system de har. Om ingen hör problematiken i det som sas, läs de två tidigare meningarna en gång till!

Av Calle566
Skrivet av michael_1987_ar:

Vem som helst med pengar kan ju köpa information från dem. Hela deras affärsplan är uppbyggd på det.

please buy my useless piece of information xD

Av Calle566
Skrivet av Nyhet:

I samband med Nvidias livesända evenemang ikväll följer redaktionen tillställningen live från studion. Försnacket börjar 17:30!

Läs hela artikeln här

Om jag inte distraherar mig med något annat, så kan detta vara mycket trevligt att kolla på! Ska försöka hålla det i bakminnet! ^^

Av Calle566

@kkdm: DU har kollat så att din "power_switch" är korrekt inkopplad till moderbordet? Om du matar ström till dina fysiska enheter/utrustningar och knappen är det enda som ej fungerar, så kan det handla om något så enkelt som detta kanske?

Av Calle566
Skrivet av Nyhet:

För att inte hamna på efterkälken påskyndar EU rymdplanerna och investerar i paneuropeiska satsningar för de kommande åren.

Läs hela artikeln här

Med våra pengar eller direkt från ECB? För jag vet hur detta funkar och det komme ske precis likadant igen. Bara att denna gång kanske det går att undvika krutet.

Av Calle566
Skrivet av thomas_skane:

Helt ärligt ser det ut som något en 17-åring gjort för sitt projektarbete i gymnasiet.

"Rise of gul'dan" ^^

Av Calle566

Gå in i bios/uefi & ändra till USB 2.0 innan du formaterar om!

Av Calle566

1. Warcraft 1, 2 & 3.
2. CS 1.3-1.6
3. Diablo II + LoD
4. Modern Warfare(Först & bäst)
5. Total War - Series

Av Calle566
Skrivet av Xyze:

Jag tyckte personligen att det vart bättre, det var ingen större förändring men bättre nonetheless. Själva klienten känns lite snabbare också, men det kan vara jag som inbillar mig. Känns inte längre som det är någon delay när man trycker på de menyer man vill in på.

Vill bara kasta in några ord av fåtalet "Du är ej ensam" om att det slutar frysa vid startup av spel osv. osv...

Av Calle566

Vet inte om jag kan tro på något jag ser rent mediemässigt nu då, sjukt vad jobbigt allt blev!

Av Calle566
Skrivet av dennisdvdr:

Bra, nu kan dom väl äntligen börja tävla med i3or

Tror din i3:a får ligga i viktminskningsläger redan nu om jag ska vara helt ärlig...

Av Calle566

Om en moderator skulle kunna svara på den här frågan:

Är det okej att seriöst ta "Bilder" från nätet & använda "Urklipp" om de ej är copyright? Det är ju inte isf en persons "egna" bidrag...

Jag målade hela min för hand (except das bulldozer & Dr.Inet) då jag trodde att allt(iaf mer än 50%) utom bifogat materiell skulle vara framställt på personligt plan!

Kan de som jag "Vet" genom googlande på specifika föremål i bilder(typ 90% av bilden är delar av andra bilder) vinna även om bilden inte är skapad på egen hand? Kan man leka dagis & köra "Klipp & klistra" för att vinna?

Frågan är egentligen, då den var otydlig: Hur stränga är ni/hur mycket måste vara personligt skapat av bidraget?

Tack på förhand!

Av Calle566

AMD+Inet=Bulldozer

Av Calle566

Kan man spela BF4 med 120 fps+ men inte wow när man kommer till huvudstäderna men alltid annars, ja. Det stämmer.

Av Calle566

Du kommer glida runt fint med ca 200 fps+, att det börjar lagga i Stormwind/Orgrimmar är mjukvarans fel.

Av Calle566

Låt folk som kan & är värdiga vinnare vinna, för en gångs skull!