Inlägg

Inlägg som Calle566 har skrivit i forumet
Av Calle566

Svara ej, han vill me NiP -DreamHack Summer 2014 bussen!

Av Calle566
Skrivet av jkarlman:

Hej!
Byggde just ihop nya datan allt var bra tills jag kopplade in min ena externa hårddisk... när jag kopplar in den kommer det typ 20 rutor hela tiden där det står "denna enhet behöver formateras innan den används" så jag tömde den till en annan disk och trycker på formatera då står det "det gick inte att formatera"
vad kan vara fel? har en till extern hårddisk och den fungerar helt felfritt... tack på förhand!

Har exakt samma fel, ansluter du den till docknings-stödet/stationen eller kör du rakt in med kabel? Mitt problem uppstod(läs min signatur) då tydligen någonting glappade i stödet som är till för att den skall stå snyggt. Så kopplade ur den, moddade sönder stödet för att sedan "trycka" den vanliga kontakten RAKT igenom hela skiten så att den kan stå & slippa glappa, med andra ord, ta ur den ut stödet & dra kabeln rätt in.

Av Calle566
Skrivet av Hymer:

Vem köper Source när GO finns?

Folk som absolut inte vill ha 64-tick.

Av Calle566
Skrivet av AMD-FX:

Bra, ge mig en sån trojan så jag kan spionera på Säpo också då

Tänkte precis detsamma, spåra dina paket som skickas, har du tur kanske du träffar ditt livs kärlek när säpo står utanför din dörr och skakar på huvudet & förklarar att du inte får stoppa dem, spåra dem, skydda dig eller avlyssna dem. Du kommer få en fin visit med mycket uppmärksamhet i alla fall som straff för för din kunskap

Av Calle566
Skrivet av €lysian:

Eller så är det er skitpolitik som skapar otrygghet i hemmen och alla nedskärningar i skolorna får negativa effekter.

Jag förväntar mig spydiga kommentarer från moderater och folkpartister i vanlig ordning.

Resurserna är större än någonsin. Ni kan inte bara kasta påståenden & sedan påstå att all annan fakta är fel. För att om man kunde det, då skall ni få höra:

Aliens utrotade sista enhörningen - Aftonbladet reportrar!

*Moderaternas fel.
*Vänstern löser allt.
*Göm människor i bra statistik på bekostnad av andra.
*Höj skatten för ökad tillväxt av enhörning.
*Skyll på moderaterna att de har fuckat hela ekonomin på ynka 8 år.
*Sug av putin på sin häzt.
*Nu har aftonbladet kommit fram till att alla uttalanden från vänstern gå ej att kontra med fakta.

Av Calle566
Skrivet av Fysman:

Likvärdig prestanda, så 290 för Mantle support.

Fortfarande kompatibelt med nVidia också. Inte exklusivt med AMD. Dock kommer inte nVidia svälja sin "Pride".

Av Calle566

De som har befogenhet & tillit gent ifrån dig i vilken tvist som nu det må handla om.

Av Calle566

Ett spel där man rent utav "FirstPersonShooter" är en soldat som långt innan imperiets stolthet böjar släpa rom ända till sin storhets ära. Massiva slag(Kan Rome 2[RTS], kan ett FPS). Du är ledaren utöver dina man och ett slag kan ta minst 2 timmar om du är en duktig soldat som kan underlätta för dina kamrater.

Av Calle566

De drog dubbelt för mig med, orkar inte tjata mellan bank och part fram och tillbaka så för den här gången, bara för att det är BF4.

I SEE WHAT YOU DID THERE, ORIGIN!

Av Calle566
Skrivet av wipen96:

Du kan inte bara testa och ominstallera Windows? Lägg över alla viktiga mappar på en annan hårddisk så länge om du inte redan har det!

How about you take a look in the tread & read?

Av Calle566

Med vänsterhanden innanför byxan.

Av Calle566

Jan R. Andersson

Skrivet av kass_best:

Jag gör samma tolkning. Intressant. Tänk om vi får en ny avgift som man måste betala bara för att man har en internetuppkoppling. Den blir nog ungefär lika populär som tv-licensen.

Inte bara röstfiske, utan mer en ulv i fårakläder.

Haha, jag tänker inte vara politiskt / akademiskt korrekt i detta svar, men jag har snackat med Jan R. Andersson innan, då han sitter/suttit på "expen" i Kalmar vid "Moderata Ungdomsförbundet[MUF]".

Jag tror att hans värderingar lyder: Ett samhälle med så lite tyngd av staten som möjligt, ger samhället utrymme & chansen att ta sig ännu längre.

Av Calle566
Skrivet av perthepear:

Hej! jag har byggt och haft min dator i ungefär ett halv år nu. Men de senaste 2 veckorna har den börjat gör kusliga saker. När jag sitter och gibbar eller bara surfar internet så stängs den bara av. Ingen "Windows is now shutting down" utan bara direkt av. Som om någon dragit ur sladden. Men ofta har jag bara startat datorn igen och forstat med vad jag gjorde. Men nu, den senaste gången, stängdes den av och när jag sätter på den går inte skärmen eller tangentbordet+musen igång (musen är kopplat i tangentbordet). Jag har försökt att använda andra USB portar och använt VGA och HDMI portarna men inga funkar. Den känns som om moderkortet har gått sönder. Jag vet att det inte är för varmt, pga jag har h100i till CPU och Arctic Cooling Hybrid till min GTX 680. Temperaturerna ligger på ungefär 25-30 på båda. Jag kan ganska mycket om datorer, men jag kan inte förstå vad det är som har hänt.

Tacksam för alla svar!

Tack!

Specs:
I7-2600
Gigabyte Geforce GTX 680 2048 MB
16 GB ram
MSI Z77A-S01
2x500Gb WD, 128 GB samsung SSD
h100i
Arctic cooling hybrid

Gör en C-mos[Reset]- : Stäng av datorn, dra ur allt som konsumerar ström(ALLT), håll inne startknappen i 20 sekunder & se till att ha ett ESD-armband eller annat skydd, ta sedan bort "Jumpern" på moderkortet och läs manualen för just ditt moderbord. När du gjort detta, uppdatera till senaste @BIOS och gör en C-mos[RESET] igen. Starta upp datorn.

Du kan ta bort batteriet på moderbordet om det kan vara något fel på den fronten. Haft samma problem många gånger, oftast brukar det räcka med att återställa C-mos och sedan kolla om det fungerar. Fick byta batteri en gång med. Om du har någon Volt-meter så skulle jag rekommendera en mätning.

Citera för svar!

Av Calle566

iObit

Av Calle566

Hjälp! What the actual F@k?

På hur många sätt kan man tippa en vanlig tipskupong så att den innehåller noll rätt?

Det skall vara 100% chans att det blir noll rätt varje gång du tipsar.

ÄR DETTA MÖJLIGT? -.-

Min lärare brukar slänga pinnar i kugghjulen, men nu är jag ganska säker på att detta är omöjligt.

Tack på förhand!

Av Calle566

Så länge man inte tror på sin egen produkt kommer den aldrig att lyckas. Genom ett klent hopp så kan det ge produkten en chans.

- Chase out!

Av Calle566
Skrivet av biorrith:

Jag har tyvärr svårt att se varför man skulle köpa ATX formfaktor till en cpu som dels redan har inbyggd GPU men även känns för klen för tex sli.

Du kan inte köra SLI med en APU.

(Tror jag) Rätta mig om jag har fel!

Av Calle566
Skrivet av ollesvarding:

Corsair CX 430M, 430W PSU ATX 12V V2.3, 80 Plus Bronze, Modular, 1x 6+2pin PCIe, 4x SATA, 3x Molex.

funkar?

Skulle nog vela se att du går upp till iaf minimum 500 W

Av Calle566

Strömförsörjning?

Glöm inte nätaggregat för in i de sju himlarnas kakelvägg.

Skulle bygga en dator till en jag känner, men tog ej med nätaggregatet då jag vet att när jag bygger hemma åt mig själv så finns det alltid en drös av antikviteter som luktar fräscht tills en viss period.

Som man brukar säga: För kaxig bakom ratten slutar med dumstrut ner för trappen.

Av Calle566

Security Essentials - Microsoft

Hej, sitter just nu på en dator med Windows 7 Ultimate(Äkta version) och undrar om det finns svar på min fråga:

Kan jag göra så att datorn startar upp med hjälp utav "Security Essentials" under Scanning och stänger av med hjälp utav "Security Essentials" även där när den har sökt klart?

(Jag vet att Security Essentials inte är bäst, men det tar/slukar ingen prestanda över huvud taget och jag är en användare som vet vad jag gör, laddar inte ner olaglig skit eller dylikt, jag porrsurfar inte heller på just denna datorn!)

Jag vill göra allt i min makt för att få det att fungera, har ställt in i bios att den ska starta vid en viss tid men Security Essentials vill ej komma ihåg vad fan det skulle göra när datorn startar!(Ja, jag har ändra tiden + pluggat kabeln i fall att nätverket skulle korrigera tiden)

Om någon har svaret, You shall become rewarded with a lot of appreciation!

Tack på förhand & hatten av!