Inlägg

Inlägg som Jerkanftw har skrivit i forumet
Av Jerkanftw
Skrivet av Pågenbröd:

Har du testat det på Androidenheter?

300MS försening på gesterna.. men ibland är det på direkten..

S8
S10
S22 Ultra

Samma dåliga optimering på Discord.

Nej, jag vet.. på din iPhone fungerar det galant! Men jag kan inte få din iPhone, eller hur?

Va i... haha. Bara fyi, har kört flera telefoner med android och windows phone. Det här är min första iPhone sen 3GS. Jag brukar inte använda discord på telefonen heller, utan kör det mestadels på datorn (både windows och mac). Det var av ren nyfikenhet jag frågade (om UI btw), ta det lugnt.

Av Jerkanftw

Ni som säger att det är dåligt UI, kan ni utveckla lite på det? OP, vad är det som gör att det känns kompakt, vad är det du vill se som du inte kan se tex?

Av Jerkanftw
Skrivet av landahl:

Ständigt denna jakt på uppgradering och bättre grejer. Folk blir aldrig nöjda vad dom än köper.

??

Ska vi bara sluta utveckla ny teknik? Fan vi alla skulle ha nöjt oss med stenar och eld, vad mer behöver man. Antar då att du aldrig köper ny teknik?

Eller vad menar du egentligen?

Av Jerkanftw

Finns många saker som jag har varit otroligt nöjd med, i ingen ordning:
-Windows phone, körde det i fyra år och bytte när Pokemon Go kom ut. Det var då jag blev less på apputbudet.
-Canon R6. Sålde den förra sommaren och har börjat få ordentliga cravings nu igen på att fota. Har många fina bilder och minnen tack vare den kameran.
-Intel i2500k, billig och höll förvånansvärt länge.
-Macbook Pro 14" M1, skriver detta på den och älskar den. Så otroligt bra dator.
-Ikea Sonos, älskar trådlöst ljud.
-Samma veva, Sennheiser TW2. Osäker på om det blir nya när de går sönder eller om det blir Airpods.
-iPhone & Apple watch, älskar hur det fungerar ihop.

Av Jerkanftw

Haft alla möjliga kombinationer, men just nu kör jag en 27" + laptopens 14". Trivs bra med det.

Av Jerkanftw

Häftigt! Hoppas många kommer!

Av Jerkanftw

Bärbar, som är kopplad till extern skärm och tillbehör när jag är hemma med den.

Av Jerkanftw

Vad är ett rimligt pris..?
Ska du spela på laptopens skärm eller koppla in en extern?
Storlek? Vikt?

Av Jerkanftw

"Användare kommer dessutom kunna använda Marketplace och Facebook Gaming med eller utan koppling till sitt Facebook-konto"

Känns som om detta kommer öka scams och liknande va? Tycker om att man kan kika på användarens profil om man vill försäkra sig lite extra.

Av Jerkanftw

Beställde min skärm från dem och var inga problem.

Av Jerkanftw

Köpte väldigt nyligen förra version av den här skärmen så hjärtat sjönk lite fram tills att jag läste att det inte var 4K längre.

Av Jerkanftw

Eftersom du kör iPhone så känns Apple Watch som det självklara valet. Du kan ju testa några dagar att varje gång du använder telefonen så tänk "Skulle jag kunna göra detta på en klocka?". Kan vara svårt att svara på när du inte är van med hur det fungerar på en klocka, men du vet ju att swish osv inte fungerar. Sen är frågan, det du inte kan göra som att swisha, kan du avvakta med det då tills du har tillgång till en telefon eller måste det ske på direkten?

Sen ang batteritiden, visst vore det skönt om batteriet räcker en vecka men det går så snabbt att ladda en klocka så gör det medan du duschar eller sover så kommer du aldrig ha nå problem.

Av Jerkanftw
Skrivet av Pantburk:

Det är bra, slipper man välja på olika grejer

Vet inte ens om det här är sarkasm. Hur är det dåligt att ha val?

Skrivet av jhN322:

Folk betalar för att blockera youtube reklam när de finns så många lösningar?

Berätta gärna för mig hur man blockerar reklam på chromecast och iPhone/iPad med safari. Borde inte vara svårt, eftersom det finns så många lösningar.

Av Jerkanftw

Eh, det beror lite på. Om man jämför med objektivet som du har nu så hade jag hellre fotat på en iPhone 15 Pro. Men du kan få ett väldigt fint EF-objektiv för 10-15k, vilket skulle nog göra fotandet med kameran mycket roligare.

Däremot så är det alltid roligare att hålla i en kamera än en telefon.

Av Jerkanftw

Helvete va folk klagar åt olika håll. Vissa klagar på att mer inte digitaliseras medan andra inte vill att saker ska digitaliseras alls.

Bara för att man kan legitimera sig på systemet digitalt nu så måste ni inte göra det. Och att man vill lämna plånboken hemma är inte för att den är "tung" (tror ni på riktigt att det är därför?), utan för man vill bara helt enkelt ha med sig så lite saker som möjligt, speciellt när två saker fyller samma funktion!

Av Jerkanftw

Överraskade sambon med en resa till Köpenhamn och en ring

Snackar vi prylar så har jag köpt extremt lite saker, så rösten hamnar nog på köksön. Älskar att ha bänkyta och förvaring

Av Jerkanftw

Annonsen är avslutad

Av Jerkanftw

Som några tidigare har nämnt, trådlösa in-ear (Sennheiser TW för mig dock), men även Sonos-högtalare. Placera en sån i köket och städning, matlagning och disk blir allt så mycket roligare. Klarade mig i flera år utan en diskmaskin nog tack vare den

Annars kanske hoppet över till Apple med mac och iOS. Älskar hur det synkar mellan allt och Airdrop <3

Av Jerkanftw

Dator, skärm, mikrofon

Valt att sälja för minskat intresse och har hellre pengar till annat. Allt inköpt på Inet 21/3-2020. Inget skickas utan det är upphämtning i Kalmar som gäller.

Riktpriser, men seriösa bud välkomna:
Skärm 6000kr
Dator 10000kr
Skärmstativet 1500kr (paketpris 7000kr med skärmen)
Mikrofon+arm 1200kr

Allt i ett paket: 15500kr.

Se bild för specs. Mikrofonen säljer jag som ett paket (dvs arm och mic går tillsammans).

I datorn finns det även 2st extra SSD'er, på 120gb (OCZ Agility 3) och 250gb (Corsair). Nätagget är ett Corsair AX760W, och kylaren är en Phanteks PH-TC14PE. Aldrig haft något överklockat eller varit något problem med något.

Till skärmen så har jag en av denna, ser helst också att den går med skärmen. Har dock kvar originalstativet till skärmen: https://www.proshop.se/Monitorfaeste/Ergotron-HX-Desk-Monitor...

Läs hela annonsen här

Av Jerkanftw

Valde flera saker, men Annat: Komfort. Ett vanligt switch går inte att hålla i längre stunder för mig, men efter ha köpt grepp till den så kan jag spela på den i evigheter med rätt spel.