Inlägg

Inlägg som Jerkanftw har skrivit i forumet
Av Jerkanftw
Skrivet av Zyriak:

Apple har ju pissat på gamers i 30 år, men nu när det inte går att blunda för den ekonomiska möjligheten så kommer man krälandes...

Damned if you do, damned if you dont...? Det här är väl bara bra, oavsett anledning tycker jag. Hade gärna spelat TFT på min Mac, i dagsläget så är det alltid någon bugg som strular till det så om detta fixar det kanske jag säljer min PC till och med.

Av Jerkanftw
Skrivet av Joakim Ågren:

Ni som kör med iPhones de senaste åren varför gör ni det? Skulle ni kunna tänka er ett byte? Om inte varför då? Vad tror ni om framtiden för Android? Har nån mer än jag gjort liknande observationer hos de unga?

Kört windows+android hela livet (utom en underbar period med windowsphone), men bytte i höstas till mac och iPhone, och har svårt att se att jag skulle byta tillbaka nästan enbart pga airdrop. Så otroligt smidigt mellan enheter och andra personer, speciellt på skolan när vi kan airdrop'a filer tillvarandra. Visst, dropbox osv finns men det är inte i närheten lika smidigt.

Av Jerkanftw

Vad är det för filtyp?

Av Jerkanftw
Skrivet av Pnorberg:

För er som inte vet så fanns det en duktig kille i gamla hederliga Counter-strike som nickade Spawn, blev rätt känd för en sisådär 20+ år sedan.

Och där kände man sig gammal..

Av Jerkanftw

Vad har du för iPhone? Svårt att se att en kamera kring 500 skulle prestera bättre.

Av Jerkanftw
Skrivet av SpiikeN^:

Allt jag önskar är att CS 1.6 ska komma tillbaka. Antar att jag får nöja mig med det stora uppsving spelet fick under corona-våren 2020, där två svenska servrar var konstant aktiva (till och med på vardagar) och massa gamla Old School-spelare hittade tillbaka, om än bara för ett par månader. Ett fint minne.

Detta hade jag ingen aning om, det hade varit så roligt att dra upp det igen! Spelade skitmycket 1.6 på sollentuna-servern bland annat.

Du vet ju garanterat om det men om du gillar 1.6 men inte GO kan Valorant vara något, tycker spelkänslan är väldigt likt 1.6 (bortsett från abilites, men då jag nördat LoL i flera år så bryr jag mig inte om det).

Av Jerkanftw

Brukade köra med ett par Yamaha HS5:or till datorn men de har fått vara till TVn på senare år. Till datorn kör jag skärmens inbyggda högtalare och de är okej, inte ofta jag använder de, kör mest med lurarna som är Beyerdynamics DT1990 PRO. Tycker dock inte de är värda priset jämfört med DT990 som jag har haft förr.

Av Jerkanftw

Rolig tråd! Inte byggt med Lego sen jag var liten men har börjat bli så himla sugen på att köpa något och bygga, synd bara att det är så dyrt och jag tycker att det måste kunna se snyggt ut sen när det är på plats. Funderar mest på någon av dessa (speciellt 1000rr):

Av Jerkanftw
Skrivet av Rasmus91:

Jag har denna och blev sur nu för att jag inte köpte den till det priset haha, otroligt bra pris!

Av Jerkanftw

Mitt tips är att sätta skal på telefonen direkt, annars vänjer man sig vid hur smal den är och då känns det väldigt obehagligt med skal sen. Kör alltid skal, men aldrig skärmskydd, tycker inte det behövs på samma sätt.

Tjejen har inget skal på hennes mobil och den är så hal utan det så har varit nära på att tappa den flera gånger.

Av Jerkanftw
Skrivet av ITViking:

Men även online, är det någon competetive skillnad på 150 och 220?

Bara om du känner av det egentligen. Bara att testa dig fram och se vad du vill ha

Av Jerkanftw
Skrivet av JuicyChicken7:

Och med svenskt folk menar jag folk som bor i sverige oavsett ursprung.

Får man extra IQ om man flyttar till Sverige?

Av Jerkanftw
Skrivet av FireFox:

Fick äntligen mitt Keychron K8 Pro från @Inet idag efter lång väntan! Väntat på det sedan i januari när ISO versionen announcades första gången

Switcharna ovanpå är Boba U4 som fått ny fjäder (22mm/55gr) och smörjts med Tribosys 3204.

<Uppladdad bildlänk>

Fick också mitt igår Valde blå brytare för att testa. Gillar tangentbordet skarpt hittills.

Av Jerkanftw
Skrivet av Cadtekniker:

Jag tror inte dom kan neka en uppsägning via mail till företagens infomail
https://lawline.se/answers/maste-uppsagning-av-konsumentavtal...

Inte läst alla kommentarer men när jag jobbade på Viasat så kommer jag ihåg att vi fick ett mail en gång av en herre som hade skrivit "Jag vill säga upp mitt avtal, vill ej ringa in och vill inte bli uppringd, avsluta det bara" ungefär, och då är det inte mycket att göra utöver att avsluta det. Men självklart så vill ju Viasat (och andra företag) att man ska ringa in så de kan försöka sälja på en saker.

Av Jerkanftw

Råkade bli ett halvt spontanköp när ett objektiv jag har spanat på senaste månaderna blev nedsatt med 6k... Längtar tills man åker hem till fjällen igen för att fota lite djur där!

Medan jag skrev det här inlägget så plingade Postnord på dörren, fick äntligen kalendern för 2023 samt ett underbart foto, från Morten Hilmer!

Av Jerkanftw
Skrivet av Purgatory:

Vet du hur det är med sensorn? Skulle vara fint om det gick att uppskatta om brus på t ex ISO 3200 motsvarar ISO 800 på min 5D men kanske är svårt att göra en sån jämförelse.

Spontant känns det svårt att avgöra, men det borde finnas en del jämförelser mellan R6 och andra kameror. Om inte annat så kan du kika recensioner på R6 för att se hur ISO'n är, och själv jämföra med din kamera.

Jag själv har en R6 och fotar max 6400 iso (det är inga problem) men vet att vissa tycker att man kan köra till 12800 innan man ser något. Beror nog lite på omständigheterna.

Av Jerkanftw

Skillnaden på R6 och R6 mark2 är inte jättestora, 24 vs 20mp och mark2 kan ta fler bilder per sekund (20 vs 40). Om det inte är jätteviktigt för dig så kanske vanliga R6an kan vara ett bra, och lite billigare alternativ.

Av Jerkanftw

Tävlingsinriktad men för lat för att tävla fysiskt. Växte upp med CS 1.6, sen LoL och nu Valorant och TFT.

Aldrig fastnat för story-/singelplayerspel utom kanske Ori and the blind forest. Älskar atmosfären i det.

Det här är svårt att definiera men spelkänsla är det viktigaste för mig. Jag bryr mig inte om grafik, story, lore (även om lore kan vara roligt, men inget jag sätter mig in i och absolut inget som styr vilket spel jag spelar) osv, men jag bryr mig väldigt mycket om hur armarna och vapnet rör sig när man går omkring, och även hur det ser ut när andra spelare/karaktärer rör på sig. Älskar 1.6 men fastnade aldrig för source eller cs:go, tycker det ser ut som om gubbarna surfar på marken när de går och vapenkänslan är inte densamma. Valorant är väldigt likt 1.6 dock.

Av Jerkanftw

Kommer ihåg när man var yngre och spelade CS 1.6 medan kompisarna spelade COD MW2, och man fick så mycket skit för hur man kunde spela ett spel med sån dålig grafik. Alltid stått fast vid att grafik inte betyder något, så fps > grafik för mig, helt klart. Spelkänsla är allt som räknas.

Av Jerkanftw

Allt som underlättar spelning av musik, trådlösa in-ear och sonos <3