Inlägg

Inlägg som Wenro har skrivit i forumet
Av Wenro

Föredrar mindre, förutsatt att det finns luftflöde. Jag har ett Meshify 2 Compact nu och hade hellre bytt till t.ex ett Torrent.

Av Wenro

Mitt har hållt i sig i cirka 8 år nu. Det finns väl något jag spelar emellanåt men jag har själv inte direkt fått tillbaka suget så som det brukade vara.

Blev värre när familj och vänner tjatade på att man skulle vara med och spela. Och man kunde faktiskt känna - ja, varför inte? Kanske blir kul, till att man inte ville gå och sätta sig vid datorn överhuvudtaget.

Jag fick så mycket fokus på annat också, jobb speciellt. På den fronten har jag klättrat ganska ordentligt under de här åren så något har jag väl fått ut av det.

Spelar Palworld just nu och det är väl mest att jag bara vill få allt gjort, sen är det nog inte så himla kul längre. Men jag sitter mest och läser Sweclockers och kollar på YouTube på datorn jag har i signaturen..

Av Wenro

App permissions, men det är ju inte så svårt att få igång igen.

Av Wenro

1440p, men endast sedan typ 2 år tillbaka. Var 1080p lääänge.

Av Wenro

Jag har aldrig haft problem själv, heller. Tycker det är riktigt bra. Dock var jag nära att byta mobil när laddningen glappade. Stirrade ned i laddningsporten och började gräva runt lite med en tandpetare och fick ut ordentligt med ludd och damm. Sen funkade laddningen prima igen. Utöver det ingenting, tycker att det är förbaskat smidigt att så mycket kör på samma standard.

Av Wenro

Logitech G PRO Wireless 👍🏻😊

Av Wenro

12600KF
RTX 3070
16GB @ 3200

Av Wenro

389:-

250/250 Bahnhof

Av Wenro
Av Wenro
Av Wenro

Lights Out

6,5/10

Den var väl okej. Jag har inte varit mycket för den här typen av filmer då allt för det mesta är förutsägbart och inte läskgt. Jag vill bli skiträdd. Men jag har nyligen träffat en tjej som gillar den typen av filmer så vi försöker hitta bra rullar

Av Wenro
Av Wenro
Skrivet av exroz:

Efter att man totalt misslyckats i ett quiz där man skulle gissa ljudkvalité, så bryr jag mig inte längre alls om musiken är i 128 kbit/s mp3 eller högre. Jag hörde uppenbarligen ingen skillnad trots helt okej lurar. Tror knappast jag är ensam om att inte höra skillnad. Bitrateindustrin lever gott på placebo.

Testet: https://www.npr.org/sections/therecord/2015/06/02/411473508/h...

Satte 4/6 på uncompressed, resterande 320, så visst kan man höra skillnad. Jag kan dock inte uttala mig huruvida det är värt kostnaden då vi ej vet den ännu.

Av Wenro
Skrivet av Dhanjel:

Är trött på att lyssna på ljudet från datorn och sitter oftast utan musik/ljud på i övrigt, så har börjat fundera på att sätta in datorn i förrådet istället.

Vet att LTT gjorde något med Thunderbolt eller liknande, är det rätt väg att gå fortfarande?

Vilken utrusning behöver man?

Har ett mediauttag nära datorn som går till just det förrådet med dubbla nätverksuttag och tv/radio (tänker att man kan offra det sistnämnda då). Skulle gissa på att det kanske är 7-8m rör mellan punkterna, men svårt att veta när man inte vet exakt hur det är draget i väggarna.

Tror dock rören är ganska tighta så några terminerade kablar (vilket Thunderbolt alltid är?) är nog problematiskt. Är det fiberoptik som gäller då?

Någon som gjort något liknande på senare tid?

Alternativet är annars att sälja datorn (som är rätt nybyggd), bara spela på konsoll och köpa en fläktfri Macbook och använda istället

Sätt in dig i detta så kan du få mer eller mindre komplett tystnad.

https://github.com/Rem0o/FanControl.Releases

Känns lättare att börja där än att försöka flytta burken till ett annat rum. Jag är väl inte överdrivet känslig egentligen men jag hade definitivt kunna sova i samma rum även om det gick stresstester på min burk.

Av Wenro
Av Wenro

6000-8000. Absolut max jag vill ge.

Av Wenro
Av Wenro
Av Wenro

Var inte detta ett problem för en månad eller två sedan?

Av Wenro