Inlägg

Inlägg som huxflux har skrivit i forumet
Av huxflux
Skrivet av Jink:

Truecaller! Tillsammans rapporterar vi bedragare, så slipper vi dem i större utsträckning!

Problemet är att det är legit nummer. De ringer med andra svenskars telefonnummer.

Av huxflux

Jag körde in i tvättmaskin, med kläder och allt. Vanliga programmet, typ 40C/1400 varv. Kom ut ren och fin.

Av huxflux
Skrivet av medbor:

https://www.youtube.com/watch?v=21X5lGlDOfg

Nasa TV livestream som går nästan 24h/dygn

Clark Kent är med, då borde det gå bra!

Av huxflux

På tal om kabel-horder och gamla spelenheter så satt jag nån vecka sen och pratade med min son (16 år) om gamla datorer, typ 386 osv. Och så berättade jag att jag fortfarande har min Atari kvar som pappa köpte till mig som ung. Rätt vad det är så sitter vi och pillar på den. Kollar igenom spelmanualer från tidigt 90-tal osv. Sen uppstår ju den där frågan.. hur i h-e ska vi koppla in den på en modern enhet. Kabel-hordern inom mig letar frenetiskt och till slut hittar jag en lösning där allt ska gå via hembio-förstärkaren. Efter lite meck ingen bild på varesig Atari eller TV för den delen. Jag hade troligtvis gått ned i upplösning i förstärkaren så den kan inte visa någon bild alls längre. Fick reseta rubbet med förstärkaren till slut och fortfarande inte optimerat klart än med ljud och annat.
Men det ska inte ta slut där, kommer leta fram en lösning där jag kan lira lite Zac McKraken med sonen, på ett eller annat sätt ska det gå även nytid.

Förövrigt så fick jag 4/10 i quizzen och ansågs vara född på 90-talet.

Av huxflux
Skrivet av Puttefnasket:

Gud vilken soppa, för det första skulle jag aldrig köpa en begagnad BMW i Södertälje, BMW och Södertälje är som att be om problem med tanke på vilka som köper och kör BMW 3 serie i Tälje jag må ha förutfattade meningar om den staden men jag har en ganska god bild utav läget I Södertälje efter nästan 4 år som boendes i den staden i början på nittiotalet. Jag har fortfarande flera goda vänner som bor kvar där men inte mycket har skett på drygt 30 år...

Jag köpte min Audi A4, 3 år gammal och 2 tidigare ägare, från Södertälje. Var lite nojjig att något var fel med den med så många ägarbyten men den har aldrig krånglat.
Det som krånglat är däremot lämna bilen på service hos auktoriserade verkstäder, där oljefilter och luftfilter ska ha blivit utbytta vartannat år. Men när bilen senare började bli gammal, idag 13 år, bad jag en vän som är mekaniker göra jobbet. Han sa att luftfiltren och oljefiltren aldrig blivit utbytta. Stod fortfarande 2009 på dom. Man bara undrar vad man betalat för service på auktoriserade verkstäder.

Bilindustrin är helt åt helvete tyvärr, finns många liknande historier, och jag kan bara beklaga vad OP har råkat ut för.
Har själv råkat ut för liknande men då var det privatköp från en man som gick i käpp och hade familjen med sig, samt att våra bilkunskaper var inte höga. Bilen hade blivit besiktad dagen innan och vad vi kunde se såg allt rent och fint ut. Dagen efter köpet fann vi en stor pöl med olja under bilen. Det gick på 10k för en bil köpt för 40k.

Av huxflux

Spelar UT2004 och streamar emellanåt. Så mer nyfiken på hur den presterar med äldre DirectX, typ version 8 eller 9, men det lär väl inte finnas något sådant test
Vore trevligt om man kunde ersätta sin GTX 1060 nån dag.

Av huxflux
Skrivet av blade80:

Nvidia har gjort oss alla en tjänst och helt på eget bevåg sänkt priset för att vara snälla. Prisa gudarna!!! Prisa Nvidia!!!

Inte för att vara snälla. För att de vill sälja mer.
Förstår sarkasmen i inlägget i övrigt.

Av huxflux

För mig var den direkta konkurenten till Winamp Foobar, flikar och olika musikformat liksom. Men sen har det nog blivit mer VLC för att lyssna på enstaka låtar och Rekordbox för hela samlingen av musik. Men skulle nog säga att Foobar är bättre som direktersättare till Winamp.

Av huxflux

Hjortron är rätt dyrt, så troligtvis därför de snålat på hjortronet.
Kan rekommendera prova hjortronsylt med brie- eller annan ost, en kex, samt basilika pesto. Liten ratatouille referens på det..

Av huxflux
Skrivet av Ozzed:

Det är ditt kort och du som äger det. Då skall man få göra vad man vill med det.

Tänk om det här höll även när det gäller grafikkort och bitcoins.

Av huxflux
Av huxflux

Glad midsommar

Av huxflux
Skrivet av Melonleaks:

Har sagt åt dottern att hon måste polisanmäla. Dock så är det mer komplicerat än så. Han misshandlade henne samma kväll. Jag tror hon är rädd för vad som kan hända om hon anmäler.

I det här skedet måste man ju fråga sig om det är vettigt att dom befinner sig på samma plats. Gör dom det så behöver din dotter ta dig därifrån. Har du möjlighet väntar du utanför. Kan hon inte lämna, pga honom, så behöver du kontakta polisen. Det kan ju gå väldigt illa och mobilen är det minsta problemet.

Av huxflux

6/10 på tur

Av huxflux

När UT99 demo kom och man kunde hoppa runt i rymden på Morpheus. Jag var fast, och fortfarande fast, i UT-träsket sen den dan.

https://i.imgur.com/E9GSW74.jpeg

Av huxflux
Skrivet av urban22:

Det gröna kortet funkar ganska dåligt även för min del, det händer nästan varje dag att man får stå och vänta på en blinkande läsare minst en gång. Ganska skämmigt att stå där och vänta på den usla läsaren när det bildas kö bakom.

Det tar sig, från Arbetsförnedringen till SL-förnedringen?

https://www.ajour.se/wp-content/uploads/2011/12/bild-41.png

Av huxflux

Sitter inte framför datorn men prova ’Ctrl’. Högerklick + ctrl > open in new window ska fungera i varje fall.

Av huxflux
Skrivet av Tauri85:

<Uppladdad bildlänk>

klapa snel trebent katt

Av huxflux

Passade på att kolla FW för min förstärkare. Inget nytt sen 2015 så kan somna om. Kanske värt för er andra dock..

https://www.intl.onkyo.com/support/firmware/index.html

Av huxflux

Jag är skeptisk. Möjligtvis kommer det vara ökad tillgång men det handlar om en så liten andel att vi knappt kommer märka av den. Möjligen kommer Corsair märka av en liten ökning i sina intäkter.