Inlägg

Inlägg som blade80 har skrivit i forumet
Av blade80
Skrivet av Geckod:

Har bara erfarenhet av Xiaomi, har någon äldre model själv. Upplever själv att den är rätt kass upp för backar.
Så är det mycket backar eller om man väger mycket mer än 75kg så tror jag man behöver ha en kraftfullare model.

Hittade en max 20 km/h som var billigare just nu, den jag har är en max 25 km/h modell så misstänker att denna kommer vara ännu slöare upp för backar. Annars ser modellen exakt lika dan ut som min, vet inte riktigt om det bara är motor + batteri som är skillnad.

Håll koll på luften i däcken med, jag fick punka för att de var för lite pumpade.

https://www.elgiganten.se/product/sport-fritid/elfordon/elsco...

Annars hade jag väntat till BF och kollat vilka prissänkningar det är då.

Ja tack för BF-tipset. Kanske man han fynda något där. Det är så tråkigt att man inte kan köpa en på 500W som går max 20 och det ändå kan räknas som en cykel. Varför är effekten satt så lågt?!

Av blade80

Köpa elkickbike 2023

Hej,

Jag missade Powers erbjudande på XIAOMI 4 LITE NORDIC. Tyckte det var bra pris på 2500kr. Men då undrar jag, vad har ni för erfarenheter? Om man ska få tag i något för runt 3000kr max. Vad skulle ni ha valt? För mig är det mest som jobbpendlar-fordon. Jag har 7km till jobbet och vill ha något som skulle funka som en bra pendlarmaskin.

Det enda jag har som referens är dom som Ryde använder sig av. Jag vill inte ha något som rapplar men har inga höga krav. Kan man köpa en på 250W som orkar eller är alla dom för klen om man har lite enklare backar? Klarar dom det dom lovar när det kommer till räckvidd?

Jag kommer inte köa något för 5000-6000kr. Det är ett fynd jag är ute efter, något riktigt bra köp.

Av blade80

Bra att dom fixar. Ser bra ut.

Av blade80
Skrivet av Megacrash:

Folk som gnäller och bryr sig för mycket vad andra gör.

Det handlar inte om att bry sig för mycket vad andra gör.

Det som andra gör förstör och skapar merjobb för andra. Om det dom gör inte påverkade mig eller andra drabbade så kunde jag inte bry mig mindre.

Av blade80

Jag laddar.

Av blade80
Nytt bud: 400 kr Bjuder 400+ frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av blade80
Skrivet av frong:

Jo jag har sett den här. Ska prova med att maila dom via formuläret så får vi se om dom kan flytta från ett game-id till ett annat game-id. Det verkar inte gå att lösa själv. Så sjukt dåligt gjort att man får ett nytt game-ID varje gång man installerar om spelet. Vad är det då för vits att ha det kopplat till google play?!

Av blade80

Flytta Dragon mania legends game progress från gammal androidmobil till ny

Hej,

Grabben har försökt på alla sätt få med sig sitt Dragon mania legends till nya mobilen så han slipper börja från början. Det här är android till android. Det verkar inte att få till med googlekontot som är kopplat. Kan man ta med sig mappen från gamla mobilen för att få till det? Är det någon som kan hjälpa?

Det verkar alltså inte finnas något sätt att molnspara level och progress alls som jag fattar det.

Av blade80

Hela den här kontakthistorien har varit en shitshow från början till slut. Placeringen på korten är också mestadels katastrofalt dålig. Att man ens får sälja skit som är så dåligt.

Av blade80

Tack för hjälpen. Ska se om jag hittar.

Av blade80

Letar adidasjacka - hjälp eftersökes

Hej.

Är det någon som vet vilken modell av jacka det här är? Kolla en bit in i filmen. 45 sekunder. Den där de vita sträcken inte går hela vägen upp.

https://youtu.be/WTbZuEXNNaw

Av blade80
Skrivet av robajn:

Fick en Electrolux Chillflex levererad idag men upptäckte denna skadan.

<Uppladdad bildlänk>

Vad tror ni? Reklamation eller inget som kommer påverka?

Är det inga skador på rören så är det bara att köra. Räta ut flänsarna försiktigt med en bordskniv eller liknande trubbigt tunt föremål. Det påverkar inte prestandan när det är så där lite. Mest kosmetiskt.

Av blade80

Varför inte skicka med en adapter där man kan använda kontakten på grafikkortet som sen går vidare till vanliga 8 eller 6-poliga till befintliga strömkablar? Så dom som inte har rätt moderkort fortfarande kan använda kontakten fast med en adapter?

Alternativt göra ett grafikkort där kontakten inte sitter på värsta tänkbara ställe på grafikortet?
Tänk om man kunde sätta en vanlig kontakt på baksidan av grafikkortet så man kan dra kabeln på baksidan?!

Det finns flera andra sätt som inte låser in till ett specifikt moderkort eller chassi som är snyggare än det som finns idag. Som dom sitter idag är ju sämsta möjliga.

Av blade80

Du skulle kunna kika på en BMW E46 eller E90 för dom pengarna med automat. E46-orna får du för mindre pengar men E90-serien som är lite nyare kan du få för runt 50 med automat, gärna 4wd också om du går på en BMW. X-drive heter det på dom.

Länk till några exempel på bmw automat
https://www.blocket.se/annonser/hela_sverige/fordon/bilar?cg=...

Golf automat:
https://www.blocket.se/annons/skane/volkswagen_golf_variant_1...

Av blade80

Jag köpte två bättre begagnade P20 Pro till mina båda föräldrar och dom går som tåget. Billiga och bra batteri. Bra prestanda och bra kamera. Dom får man lätt för hälften av pengarna. Vill man gå på nyare så skulle jag sikta på en P30 eller P30 pro.

Av blade80
Skrivet av Fryk:

Power Toys har fancyzones. Kanske kan fungera?

https://learn.microsoft.com/en-us/windows/powertoys/

Det här var ju ett roligt verktyg. Men det som jag efterfrågar är också placeringar av aktiva program. Exampel.
Skärm 1: Notepad ++ på övre halvan, softphone på nedre halvan.
Skärm 2: Webläsare, Outlook
Skärm 3: Teams, VDI mm.

Jag vill kunna återställa fönsterplaceringar efter att man dockat loss laptopen där man sen tappar fönsterplaceringen till laptopskärmen. Istället för att behöva dra rätt fönster till rätt skärm så kan man ha sparade profiler där man bara återställer till en sparad layout-profil.

Av blade80

Gratis multidisplay-program

Tjo,

Vill ha ett multidisplayprogram som kan spara och återställa fönster-placeringar. Vad har jag att välja på? Vad använder ni? Det får helst vara helt gratis och lättanvänt.

Har googlat för att skapa mig en bild över vad som finns. Men vad har ni hittat själva och vilket rekommenderar ni?

Av blade80

Så klart inte Sverige. Dyrt och dåligt utbud. Dom hänger på en skör tråd hemma hos oss.

Dom gör det bara för att vara snäll också. Inte alls för att dom helt enkelt känner av tappet på folk.

Av blade80
Skrivet av ToxicMonkey:

Hackade switchar kan man alltså använda för att spela hackade spel, helt enkelt? Är det en enkel affär att hitta dessa spel?

Mest av nyfikenhet, skulle nog inte orka lägga ner den tiden själv.

Det är lika enkelt som att hitta annat piratat. In på någon valfri discord-kanal och sen länkar dom fina listor med spel. Det finns även appar med massa spel som i en playstore typ där man bara tankar och spelar. Väldigt enkelt. Följer man guider som finns så är det väldigt enkelt att jailbreaka.

Av blade80
Skrivet av Spiken33:

Datorn har ju startad med den nya processorn men det var innan jag uppdaterade BIOS så att moderkortet kände inte igen processorn. Men just nu verkar det som att det är så, ja. Nej alla kablar sitter som de gjort tidigare

Kanske om du gör en reset av bios också? Eller tar ut cmos-batteriet ett tag och i med det igen? Det kan finnas något som måste nollas innan ny processorn funkar.

Någon annan som har erfarenhet av just detta?