Inlägg

Inlägg som Jonny Myran har skrivit i forumet
Av Jonny Myran

Tubs, utan tvekan. Skal är obegripligt utformade och det är ytterst märkligt att de hängt med så länge som de gjort.

Av Jonny Myran

Lite magstarkt att kräva fängelsestraff för en 12-åring. Men han borde definitivt få någon form av straff, typ oavlönat sommarjobb under de kommande tre åren. Och föräldrarna kan gott bötfällas en slant.

Av Jonny Myran
Skrivet av BadNewsBrod:

Vem äter makaroner och köttbullar med Heinz liksom…

Makaroner? Köttbullar äter man väl med ris och (Heinz) ketchup?

Av Jonny Myran

Det känns som att de flesta PC-spel nuförtiden känner av vilken hårdvara man har och automatiskt ställer in passande inställningar. Jag spenderar inte många minuter i grafikinställningarna för de spel jag spelar. En inledande titt innan man lirar, ett par minuter kanske, och sedan tittar man in i ett par minuter igen senare för att justera något.

Av Jonny Myran
Skrivet av giplet:

Varför vill man schemalägga olika rum? Jag har haft robotdammsugare i flera år nu, och jag vill att den ska ha städat hela huset när jag kommit hem. Det handlar mer om att den inte ska fastna på grejer, då är den ju inte klar när jag kommer hem. Städa ett rum om katten vält ner en blomkruka kan alla.

Många jobbar hemifrån och vill inte att dammsugaren ska komma in och störa i arbetsrummet under dagen. Då kan det vara bra att schemalägga resten av huset under dagen och sedan arbetsrummet på kvällen.

Av Jonny Myran

Tyckte också att jag klarade mig utan musmatta för ett par år sedan, men efter ett tag märktes det verkligen att bordet tog stryk. Sedan dess kör jag alltid med en mindre musmatta, som även gör att jag slipper få handleden direkt mot bordskanten.

Av Jonny Myran

Kul med något välsmakande som omväxling. Finns mycket läskig dricka från Japan asså (badum-tss).

Av Jonny Myran

Trist, även om jag främst dricker Coca Cola när jag väl dricker läsk. Sötningsmedel har verkligen en genomvidrig bismak.

Av Jonny Myran
Skrivet av Badmondy:

Går det att testa detta innan man köper :)?

Håll utkik efter "Free-fly"-event. De kommer då och då.

Av Jonny Myran

Woop woop

Av Jonny Myran

Vid de få tillfällen jag använder min laptop har jag en klädnypsliknande grej (fast mjuk) jag sätter för kameran. Har aldrig direkt behov av att använda webbkamera med min stationära dator, så den kameran ligger nedpackad för jämnan.

Ser även till att mobiltelefonkameran alltid är riktad upp i taket när jag inte använder den Är inte särskilt oroad egentligen, men man vet ju aldrig.

Av Jonny Myran

Har du testat med en kortare kabel för att utesluta att det inte är något annat som spökar?

Av Jonny Myran

Claymore är ruskigt bra om man gillar action och lite mörkare handling.

Av Jonny Myran

Member blue pill?
Member Morpheus?
Member the warping mirror?

Yeah, we member!

Typ så kände jag under trailern. Den verkar förlita sig väldigt mycket på callbacks. Har inga större förhoppningar, men kommer absolut att se den.

Av Jonny Myran

Jag brukar exportera dem som en fil med några månaders mellanrum och spara den på ett USB-minne.

Av Jonny Myran

Vid första Playstation går gränsen för mig (idag). Allt efter det är inte retro.

Av Jonny Myran

Jobbade i livsmedelsbutik i flera år och kan ärligt säga att jag aldrig blev störd av eller irriterad på kunder som bad om hjälp att hitta något – det är ju en av de huvudsakliga arbetsuppgifterna.

Av Jonny Myran

Och de är inte "Unlisted"? Alltså att bara personer du faktiskt ger länken till kan se dem?

Av Jonny Myran

Scissa' switch gang, where ya'll at?! Gillar verkligen känslan hos väldigt platta laptop-tangentbord.

Av Jonny Myran

Systemkameran (jag tror bestämt att det var en Eos 450D) jag spontaninköpte för en jäkla massa pengar och sedan aldrig fick tid att lära mig på allvar. Jag har väl iofs knäppt en del bra bilder med den, men knappast tillräckligt för att motivera priset.