Inlägg

Inlägg som Jonny Myran har skrivit i forumet
Av Jonny Myran

Jäklar vad snyggt!

Av Jonny Myran

Drack den där för ett tag sedan och blev inte imponerad. Testade även Coca Cola Orange Zero, och den var inte heller någon höjdare. Men så gillar jag generellt sett inte sockerfritt heller.

Av Jonny Myran

Yes, spelas upp här (Win10, Chrome).

Av Jonny Myran

Känns som en väldigt lat översättning av det engelska uttrycket "to walk the edge". Så nej, jag tvivlar på att det är särskilt vedertaget, utan snarare något en mindre grupp börjat svänga sig med.

Av Jonny Myran

Trevligt att se. Är väldigt nöjd med mitt, visserligen apfula, Galax RTX 3080.

Av Jonny Myran

Dags att någon skapar en "SweCockers"-tråd i Smarta hem-forumet.

Av Jonny Myran

Som redan påpekats är det helt omöjligt att svara på utan sammanhang. Handlar det om att spelets design är väldigt stilren och konsekvent, hur bra spelet flyter på, alltså mer kopplat till bilduppdatering, eller något helt annat?

Av Jonny Myran

Som sagt, det är närhetssensorn. Inget att oroa sig över. Jag köpte exakt samma mobil för runt en månad sedan och började också googla på samma "problem"

Av Jonny Myran

Nä, har inte installerat om på år och dagar. Uppgraderade Mobo+CPU för ett par år sedan och installerade inte om då heller (vilket jag iofs inte skulle rekommendera). Har inte upplevt någon instabilitet eller sämre prestanda än jag borde få.

Av Jonny Myran

1. Norge
2. Grekland
3. Spanien
4. Thailand
5. Laos
6. Malaysia

Av Jonny Myran

God jul och gott nytt år till dig och alla andra sweclockar!

Av Jonny Myran

Det skiljer sig väldigt, väldigt mycket beroende på din erfarenhet och vad som faktiskt ska översättas. Ett lite tråkigt svar är att du får sätta dig ned med den typen av material du kommer jobba med och se hur mycket du kan producera på en timme, varpå du själv räknar ut betalningen per ord baserat på vad du tycker att du vill ha betalt per timme.

Av Jonny Myran

Har du köpt rätt version av spelet? Verkar finnas en som bara är för last-gen och en som är uppgraderingsbar till next-gen.

Av Jonny Myran

Tyckte först det stod "Tre påhittade medlemmar vinner trådlös spelmus" och tänkte att, jaha, det var ju jävligt generöst. Men kul för de icke påhittade medlemmarna som vann

Av Jonny Myran

Det måste vara bra många år sedan. Har inte haft något behov av en sedan de behövdes för att installera om Windows.

Av Jonny Myran

Jag vill bara att själva tecknet ska vara upplyst på tangenten, inget runtom. Jag upplever att för mycket belysning på tangentbordet över huvud taget leder till att ljuset liksom flimrar när jag fokuserar ögonen på skärmen, så svagt upplysta tecken är det optimala enligt mig.

Av Jonny Myran
Skrivet av Neon:

Tack, det där ser ut att vara värt att test.

Du säger att 2 spelare går utmärkt i de flesta fall, vad menas med det?

Jag har inte asbra koll på spelet eftersom jag inte lirat på länge, och tänkte mest att de allra svåraste banorna kanske blir knepiga om man är två snarare än fyra.

Svårighetsgraden ska dock skalas beroende på hur många man är, och efter lite googlande verkar de flesta vara överens om att det inte är några som helst problem att köra som två.

Av Jonny Myran

Deep Rock Galactic är riktigt roligt. Man kan köra upp till fyra spelare i co-op, men att vara två går utmärkt i de flesta fall.

https://store.steampowered.com/app/548430/Deep_Rock_Galactic/

Av Jonny Myran

Häftigt bygge! Men tänk på att ta med eventuella vätskor som spills på matbordet i beräkningarna

Av Jonny Myran

Mycket spännande, men frågan är hur det kommer prestera med ray tracing och om de har ett ordentligt svar på DLSS. Men hoppas verkligen att de släpper något som på allvar konkurrerar med Nvidia.