Inlägg

Inlägg som OptiMizer har skrivit i forumet
Av OptiMizer
Skrivet av era909:

Blev runt 10 år för mig.
Fortfarande det multiplayerspel jag haft mest kul med.

<3

Av OptiMizer

quake2 <3 13+ år spelade

Av OptiMizer

Shut up and take my money! Again...

Av OptiMizer

Kommer dom inte åka på samma stämning som de gjorde back in the days när de inkluderade explorer?

Av OptiMizer

Av alla fraktföretag som finns att välja på så är Postnord minst sämst, med det sagt så finns oerhörda förbättringsmöjligheter. Paket har aldrig "tappats bort" privat, dock är det mer regel än undantag att man får en lapp i lådan för att hämta ut ett paket när man valt hemleverans, detta trots att man varit hemma.

Av OptiMizer

Hoppade över till win10 först efter 4 år, är väldigt nöjd med systemet och saknar faktiskt inte alls 7:an som jag klamrade mig fast vid så länge.

Av OptiMizer

500/500 från telia, får ut runt 620/620 enligt bredbandskollen. Mycket nöjd med hastigheten, dock går priset upp i vinter då rabatten går ut. Kan få 1gbit men det är inte värt kostnaden

Av OptiMizer

Det tråkiga är väl att det kan bli retaildöd för många svenska butiker och fler som blir av med ev. jobb. Fördelen för konsumenter att det förmodligen är prispressade produkter och brett sortiment.

Av OptiMizer

Släpp det nu!! ;D

Av OptiMizer

Det är väldigt få tillfällen då jag känner att jag behöver ett trådlöst gamingtangentbord. Har trådlöst till htpcn, men det är med touchpad också för att slippa mus helt.

Av OptiMizer

Ruskigt sugen på detta släpp! Äntligen dags att förpassa 980ti-kortet till streamingburken

Av OptiMizer

Köpte 980ti när det var nytt och det rullar fortfarande i en burk med 9900k. Ville byta redan vid 2000-releasen men tyckte hoppet var för litet, nu börjar det bli dags att slanta upp

Av OptiMizer

Ducky är otroligt bra tangentbord, dyra men premium-byggkänsla

Av OptiMizer

Asus Essence STX since forever! Kan inte vänja mig vid något annat ljud och inställningar vid spelande.

Av OptiMizer
Skrivet av anon301768:

Min Melitta Caffeo CI har börjat göra kaffe som är lite blaskigt och inte så varmt, har rengjort allt och kört rengöringsprogram, tycker inte den ger lika bra kaffe längre, har passerat 4000 koppar, funderar på om de är dags att skrota den och köpa ny, vet inte varför de har blivit sämre helt plötsligt, allt verkar funka, matar jag ut bara varm vatten så får jag kokhett vatten men jag tycker kaffet blir ljummet.

Detta verkar vara ett vanligt fel att just denna maskin börjar ge upp efter bara 4000 koppar. Har själv tittat på en sådan, men efter att ha läst problem från flera användare får det nog bli en annan maskin

Av OptiMizer
Skrivet av HiGrip:

Jag har en Philips/Saeco Espresso maskin som gör Espresso, Cappucino och 'vanligt' kaffe och jag har haft maskinen i ca 7 år. Den kan även göra te-vatten, skummad mjölk (till varm choklad) osv.. jag är sjukt nöjd på alla punkter och har haft 0 problem.

Har också Philips/Saeco Espresso som jag haft runt 7 år, den har nu gjort sin sista kopp kaffe då den havererat helt. Köpt för 4k så är helt klart nöjd med insatsen.

Av OptiMizer

BRA SKÄGG!

Av OptiMizer
Av OptiMizer

wow vad dyrt!

Av OptiMizer

wow vad det är rörigt nu..får sitta med lathund för att förstå vad alla klarar